- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.281
Ayni be yaaaaaOş bulduk beya naparsın MA
Masallah cok guzel canim.. Tam izleyip tefekkür etmelik..Kizlar bugün bu güzelligi aldim.
Rabbim ne güzel yaratmis degil mi?
Kusursuzzzzz.... Masallah
Cok seviyorum orkideleri
Aaa nireeee? Daha karpuz kesiceeeedikKizlar iyi geceler. Ben kacar. Sutyeni de sallayalim bari eksik kalmasin
Deliyiz biz napalim
Ayni be yaaaaa
Yok ama sivelerine bayiliyorummmmmm
D3dim kesin trakyali ama tutmadi bak. Evet sive superYok ama sivelerine bayiliyorummmmmm
Masallah cok guzel canim.. Tam izleyip tefekkür etmelik..
Bende afyonluyum canım izmirde oturdum izmirdede çok ugraştımDoktorum denizlide transfr icin izmire gondreck canim. Ama yunurta takibi falan denizlide yapilacak.
<--- Kizlar yaa bu smile ler neden silinmiyooo !! Bi alıntı yapam dedim beceremedim
D3dim kesin trakyali ama tutmadi bak. Evet sive super
Yanlışlıkla falan basacak olsam silinmiyo sinir etti vallaBilmem canim fark etmedim ben
Yanlışlıkla falan basacak olsam silinmiyo sinir etti valla
Yok kiz gecenlerde de oldu bi yanlış ifadeye bastım silemedim simdi de arkadaşın mesajını alıntı yapiyodum onun smileleri ben yapmadim .. Cok karışık oldu yaa neyse bosverelimAma sen kendin demedin mi artik senik bu diyemarkan oldu senin !
Yok kiz gecenlerde de oldu bi yanlış ifadeye bastım silemedim simdi de arkadaşın mesajını alıntı yapiyodum onun smileleri ben yapmadim .. Cok karışık oldu yaa neyse bosverelim
Iyi geceler canimmmmmmmbende kaçar iyi geceler