2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bana da kesin olark pko var diyemem ama yok da diyemem demisti doktor.. Insulin direnci falan filan iste .. Tatlı istiyo canim gene. ben de zor kilo veriyorum maalesef. :KK43:
Ca
Bana da kesin olark pko var diyemem ama yok da diyemem demisti doktor.. Insulin direnci falan filan iste .. Tatlı istiyo canim gene. ben de zor kilo veriyorum maalesef. :KK43:
Pirenses ben 2004 yaptırdıgımda 84 den 69 kiloya duştüm
öyle tedaviye başlamıtm simdide ugraşıyorum zayıf olunca daha iyi diyorlar doktorlar

Kızlar bugün rahim filmi çektirdim. Önce lokal anestezi dediler ama dr gerek yok zaten iğnede aynı acıyı veriyo dedi. Ama öldüm resmen böyle bi ağrı yok . Nitekim tüpler açık hormon testleri gayet iyi dedi. Eşimden tekrar test istedi kısmetse 5 ağustosta tedavim başlıo banada hayırlı olsun dimi yavrularım
Canım çok geçmiş olsun tedavin hayırlı olsun canım benim :KK66:

Bugun bi arkadaşımla konustum.. 3 kez devlette 3 kez özelde tup bebek yaptırmış tutmamış hatta transferi yapar yapmaz kanaması başlıyormuş hic tutunmadan.. Kisti de vardı sanırım. Ameliyat oldu kac kez bilmiyorum. Bu defaki denemesinde montalama diye bisey yapmışlar nasil bi islem ayrıntısını bilmiyorum.. Simdi cok şükür hamileymiş degeri git gide yukselmiss:anneadayı: herseyin bi zamanı var sabır gerektiriyo.. Insallah bizi cok bekletmeden cok ugrastirmadan gelir bebisler..

Bugun bi arkadaşımla konustum.. 3 kez devlette 3 kez özelde tup bebek yaptırmış tutmamış hatta transferi yapar yapmaz kanaması başlıyormuş hic tutunmadan.. Kisti de vardı sanırım. Ameliyat oldu kac kez bilmiyorum. Bu defaki denemesinde montalama diye bisey yapmışlar nasil bi islem ayrıntısını bilmiyorum.. Simdi cok şükür hamileymiş degeri git gide yukselmiss:anneadayı: herseyin bi zamanı var sabır gerektiriyo.. Insallah bizi cok bekletmeden cok ugrastirmadan gelir bebisler..
Darısı Başımıza inş Allah tamamına erdirsin inş

Vaktini yüce mevlam ayarlamis simdiye canim. Allaj kucagina almasini nasip eder insallah.
Sabrin sonu selamettir.
Biz maalesef insanoglu pek bi sabirsiz oluyoruz kendimden pay biceyim...

Yüce mevlam bizede saglikli sihhatlar evlar nasip eylesin insallah

Darısı Başımıza inş Allah tamamına erdirsin inş

Vaktini yüce mevlam ayarlamis simdiye canim. Allaj kucagina almasini nasip eder insallah.
Sabrin sonu selamettir.
Biz maalesef insanoglu pek bi sabirsiz oluyoruz kendimden pay biceyim...

Yüce mevlam bizede saglikli sihhatlar evlar nasip eylesin insallah
Amiiin kizlar insallah :))

Kizlar bugün bu güzelligi aldim.
Rabbim ne güzel yaratmis degil mi?

Kusursuzzzzz.... Masallah

Cok seviyorum orkideleri :-)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 43
X