- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.241
Gell bana canimmmAynen ya. Bayilirim ben mantiya oyhayatta dayanamam yani
Gözün aydin canim. Ne güzel temiz cikmis sonuclari hamd lolsun. Cok mutlu bi haber bu.Kızlar bugün rahim filmi çektirdim. Önce lokal anestezi dediler ama dr gerek yok zaten iğnede aynı acıyı veriyo dedi. Ama öldüm resmen böyle bi ağrı yok . Nitekim tüpler açık hormon testleri gayet iyi dedi. Eşimden tekrar test istedi kısmetse 5 ağustosta tedavim başlıo banada hayırlı olsun dimi yavrularım
2 3 kaşık aldim valla fazla degilkendime koca bi kase cacık yapmıştım onu içtim ya midem şişti zaten
AAAAAAAAAAAAAMMMIIIIINNNNNNN
ALLAH KABUL ETSIN CANIM
Âmin canım âmin Allah kabul etsin canım
Amin canim Allah kabul etsin :)
Ayy insallah canim ya.. Ocakla mart arasinda da diyet yaptim dukan diyetini. 9.5 kilo vermistim ama sonra bıraktım kilolar geri geldiOhhhh cacik iyi fikirrr bende yapayim bugündaha 1:40 saat var burda
Helal olsun kiz sana cita gibi olcan bu gidisle
Ayy insallah canim ya.. Ocakla mart arasinda da diyet yaptim dukan diyetini. 9.5 kilo vermistim ama sonra bıraktım kilolar geri geldi
Ayy insallah canim ya.. Ocakla mart arasinda da diyet yaptim dukan diyetini. 9.5 kilo vermistim ama sonra bıraktım kilolar geri geldi
Sen eger o manti tabagini komple
Bitirmediysen güzel kilo verirsin canim benimdayanmissin ben daynaamaznyerdim en bi sevdigim cünkü
aynen kiz cok zor valla
Amin hepimizinkini insallah.. Bütün kadınların ortak problemi kiloCanım tedaviye başlıyoruz kilo kontrolü bendede aynı
sıkıntı allah kabul etsin orucunuzu
Canım tedaviye başlıyoruz kilo kontrolü bendede aynı
Amin hepimizinkini insallah.. Bütün kadınların ortak problemi kiloama bazıları zayıf olduğu halde ayyy göbeğim çıktı diyo ona sinir oluyorum
Canım tedaviye başlıyoruz kilo kontrolü bendede aynı
Bende polikistik over oldugu için çok zor kilo veriyorumAmin hepimizinkini insallah.. Bütün kadınların ortak problemi kiloama bazıları zayıf olduğu halde ayyy göbeğim çıktı diyo ona sinir oluyorum
hadi gecmiş olsun canımm sanıyelık bı agrı cekıosun yaaaKızlar bugün rahim filmi çektirdim. Önce lokal anestezi dediler ama dr gerek yok zaten iğnede aynı acıyı veriyo dedi. Ama öldüm resmen böyle bi ağrı yok . Nitekim tüpler açık hormon testleri gayet iyi dedi. Eşimden tekrar test istedi kısmetse 5 ağustosta tedavim başlıo banada hayırlı olsun dimi yavrularım
Bak gelirimGell bana canimmmsana koca bi tencere mantı yapayım zaten dolapta hazir var
Bana da kesin olark pko var diyemem ama yok da diyemem demisti doktor.. Insulin direnci falan filan iste .. Tatlı istiyo canim gene. ben de zor kilo veriyorum maalesef.Bende polikistik over oldugu için çok zor kilo veriyorum
hep yeşillik eylül ayına kadar sebze yemekleri
Gel gel.Bak gelirimsagol canjm benim. Bizim icin de ye bari
Bi hamile kalayim ne bulursam yiyecegim.Gel gel.Ama ben kendi yerime bile yemedim senin yerine hic yiyemem