2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar bugün rahim filmi çektirdim. Önce lokal anestezi dediler ama dr gerek yok zaten iğnede aynı acıyı veriyo dedi. Ama öldüm resmen böyle bi ağrı yok . Nitekim tüpler açık hormon testleri gayet iyi dedi. Eşimden tekrar test istedi kısmetse 5 ağustosta tedavim başlıo banada hayırlı olsun dimi yavrularım
Gözün aydin canim. Ne güzel temiz cikmis sonuclari hamd lolsun. Cok mutlu bi haber bu.
Gecmis olsun hemde atlattin cok sükür tabii agrili olmustur duyuyordum hep burda öyle oldugunu neysekinatlattin. Hadi bakalim simdi sirada adet olup tedaviye hayirlisiyla baslamak. Rabbim yardimcimiz olsun

Ayy insallah canim ya.. Ocakla mart arasinda da diyet yaptim dukan diyetini. 9.5 kilo vermistim ama sonra bıraktım kilolar geri geldi :KK43:
Ayy insallah canim ya.. Ocakla mart arasinda da diyet yaptim dukan diyetini. 9.5 kilo vermistim ama sonra bıraktım kilolar geri geldi :KK43:

Sen eger o manti tabagini komple
Bitirmediysen güzel kilo verirsin canim benim :-) dayanmissin ben daynaamaznyerdim en bi sevdigim cünkü :-)

Canım tedaviye başlıyoruz kilo kontrolü bendede aynı
sıkıntı allah kabul etsin orucunuzu

Amin hepimizinkini insallah.. Bütün kadınların ortak problemi kilo :KK70: ama bazıları zayıf olduğu halde ayyy göbeğim çıktı diyo ona sinir oluyorum:KK34:

Bide kilo almak isteyen ama alamayan grubu var kadinlarda..... Bu topigin citasi B Bahar4234 gibi. Cünkü o nutellayi bizim gibi ekmekle yemiyooooo:KK70:

Kızlar bugün rahim filmi çektirdim. Önce lokal anestezi dediler ama dr gerek yok zaten iğnede aynı acıyı veriyo dedi. Ama öldüm resmen böyle bi ağrı yok . Nitekim tüpler açık hormon testleri gayet iyi dedi. Eşimden tekrar test istedi kısmetse 5 ağustosta tedavim başlıo banada hayırlı olsun dimi yavrularım
hadi gecmiş olsun canımm sanıyelık bı agrı cekıosun yaaa

X