2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evet canim hatirliyorum seni, ben o ara yazismalarinizi uzaktan takip ediyordum hatta. Insallah topik sana da ugurlu gelecek canim, dualarimiz seninle

Cok gecmis olsun canimm..zencefilli balli tarcinli sicak su ic, bir de evde buhar makinesi varsa iyi geliyor. Malesef mevsim gecisleri dolayisiyla tam grip zamani..
Teşekkür ederim cnm ihlamur tarcin elma karışımı ictim gece bi de parol attim uyudum sabaha karsi bas agrisi ile uyandim.Calismayacagim bu hafta dinlenirim artık...bu kadar cabuk hasta olmam saniyordum ins kışı rahat geciririm

Mutlu yillariniz olsun canim :)

Arkadaşlar merhaba, kanamalarda uğraşıyorum geçen hafta cuma başladı pazara kadar hiç olmadı pazar sabah yine kanama hemde kocaman pıhtılarla.. Çok korkuyorum bebeklerde sorun yok çok şükür iyiler ama işte kanama çok Korkutuyor Dr Um bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok hastam var dedi bişey olmayacak korkma dedi ama yinede kırmızılar korkulu Rüyam oldu.. Devamlı tekrareder mi bu durum bilginiz deneyiminiz var mı

esma73 canim benimm hep dua ettim senin icin. Randevun kacta? Hayirli haberlerini bekliyoruz...

şimdi bende sizi uzaktan takip ediyorum canım :) güzel dilekleriniz için teşekkürler transferim olunca mutlaka yazarım :)

Yok tatlım benim pantolonda düğme falan hiç yok sadece lastik en uyuz olduğum şeydir ürün değişimi yapmak kalsın ilerde kesin olur üstüme:)

Evet cnm ya ben bide skinny model aldım sokak ortasında çek çek yoruldum dedim böyle hamile pantolonumu olur inşallah ilerde olur:) bu arada anlattığın olaya çok güldüm

Kızlar kan tahlilimi idrar tahlilimi yaptırdım biraz dolaştım eve geldim saat:16 da tahlil sonuçlarımı almaya gideceğim inşallah bir aksilik çıkmaz

Kızlar kan tahlilimi idrar tahlilimi yaptırdım biraz dolaştım eve geldim saat:16 da tahlil sonuçlarımı almaya gideceğim inşallah bir aksilik çıkmaz
Cikmaz kuZucum merak etme, ben gecen dr telefonumu duymayinca arastirdim baya hakim oldum konuya..sonuclarin cikinca yorumlariz hep beraber

Canimcim bazilarimiz yapisal olarak hassas sanirim, malesef ben de ayni dertten muzdaribim..gecen hafta tuvalet tamamen kan golune dondu, dusup bayiliyodum korkudan. Butun hafta yattim evde. Rahim genislerken damara denk geldikce kanama yapiyormus ve cooook sik rastlanan bir seymis ama cok irrite edici. Seninkiler ikiz bir de coook normal..benim 6.haftada basladi araliklarla pembe/kahve/kirmizi olarak gosteriyor kendini..sakin olup dua etmekten baska sansimiz yok sanirim..

Canimcim gittin mi kontroleee? Bebisler nasiil?

Enem doktor bendende bir dünya kan tahlili istedi hemde tam kan sayımı 6 tüp mü alacaklar birde tam idrar sayımı istedi tsh,toxo,rubella da var hiç sevmiom kan vermeyi bazen tansiyonum düşüyor bayılıyorum

valla sorma. 2 ayrı idrar aldılar. parazit vs hepsine bakıldı. tam kan sayımı dediğin gibi rubella toxo tsh hepatit her şeylere bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…