- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.421
Kizlar herkes gezmede mi bugun ya neredesiniz? Bir sey daniscam size canlarim, doktorum progestani da prolutonu da keselim komple dedi ama ara ara pembe akintilarim da olurken korkuyorum bir anda kesmeye. Siz ne yaptiniz fistiklar, napsam sizce?[/QUO
Benimde progestani kesti drum canim bu hafta ama son uc tane kaldi onlarida yaptirip kesecegim bende depotu yaptirmayi dusunuyorsan druna danis derim ben
3 lu tarama da aynı şeye bakıyor canımsağol canım. çok şükür ilaçlardan bıktık artık değil mi.ben de sen gibi düşünüyorum sonuç genelde bir çok kişi için riskli çıkabiliyormuş üçlü taramayı yine yapacaklar nasılsa. ikili testte kesin sonuç alamayacağım için yaptırmak mantıksız geliyor. tüp bebek doktorum da testlerini yaptırmazsan sonuçlarına katlanırsın dedi. kafam karıştı.
Canım benim maalesef negatif 1.20 çıktı inşallah senin pozitif olur canım dualarım seninleS Serpil2630 canım güzel haberlerini bekliyorum...hemen yaz lütfen...
@dmthly canım cidden mi..bugün benim 10.günum ama bomboş hissediyorum kendimi...tek belirti yok..tamamen normal hayatimdayim...bu sabah test yapmadım daha fazla uzulmemek için..anlatsana bana biraz hikâyeni..
Canım yarın rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah sonucunu bekliyorum.Yarın canım..artık stres yapmıyorum çünkü kesin gözüyle bakiyorum...
Canim ben yaptırmayacam. Pazartesi günü randevum var. Bu test çok yanıltıcı olabiliyor. Hem zaten bir problem tespit edilse bile kromozomal rahatsızlık tedavisi olan veya müdahale edilebilecek birsey değil. Allah sağlıklı evlat nasip etsin cumlemize lakin ne verirse baş göz ustune. Aldirmayacam sonuçta. O yüzden gerek yok yaptırmaya.bugün itibariyle tüm ilaçları bıraktırdı tüp bebek doktorum. önümüz hafta ya da bir sonraki hafta ayrıntılı ultrasona girmemi tavsiye etti.bir de kızlar ikili test konusunda ne düşünüyorsunuz ben kararsızım?
Canım üzülmemek elde değil biliyorum ancak Rabbim en doğrusunu bilir bizim için şu anda goremedigimiz hayırlar muhakkak vardır. Sen yeter ki Rabbimden ümidini kesme arkadaşım.Canım benim maalesef negatif 1.20 çıktı inşallah senin pozitif olur canım dualarım seninle
Çok şükür çok sevindim canım.Allah bir daha göstermesin.biz de son kontrolde iyiydik.insallah öyle devam ediyordur.malum kontrol günleri gelmek bilmiyor. 9 unda 2 li test var. Ben felaket gribim. Adliyede kaptım sanırım. O biraz süründürüyor.kendine ve yeğenimize iyi bak.[/QUOTE][QUOTE="Uniqueness,9626, member: kuzucum cok sukur yolunda gibiydi hersey..umarim heep boyle devam eder..sen naptin canim, bebis nasiiil?
Herkes farklı bir sey yazmış kimi 3 ay kimi 6 ay kiminin doktoru korunmayın demiş kafam karıstı :)) sorarsan sevinirim.
İnşallah canım rabbim tez zamanda bizede nasip etsin herşeyin hayırlısı canım benimS Serpil2630 canım hakkımızda hayirlisi olsun..Rabbim en güzelini ayarlamıştır... Ben hazırladım kendimi..garip bi şekilde uzulmuyorum... Eminim biz de çok yakında güzel sonuçlar alacağız...
Çok saol canım benim rabbim zamanı gelince nasip eder inşallahCanım üzülmemek elde değil biliyorum ancak Rabbim en doğrusunu bilir bizim için şu anda goremedigimiz hayırlar muhakkak vardır. Sen yeter ki Rabbimden ümidini kesme arkadaşım.
İnsallah canimSlm kızlar yarın randevum öğleden sonra inşallah hersey tersine çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Tesekkur ederim canim. Face kullanmiyrum malesef. Baya oldu kapatali. Arada kacamak yaparim olmazsaM MissBbs S sulltan kızlar facede çok aktif bir grub daha buldum kapalı grub her yaştan ikizi olan anneler var ne sorsanız cevapliyorlar
İkiz anneleri 2015 adı
Bi de ikizannesiyiz biz var o da face grubu onlarda çok iyiler bayagi şey ogreniyor insan
Facebook kullanıyorsan iz öneriyorum
Bi de sıradışı annelik/ikiz anneligi diye bir kitap var onu da cok öneriyorlar
Allahin izniyle bisey cikmayacak ins..canim. bolbol dua edelim miniklerimiz icinSlm kızlar yarın randevum öğleden sonra inşallah hersey tersine çıkar dualarinizi eksik etmeyin