2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

3 lu tarama da aynı şeye bakıyor canım
Doktorun neden öyle dedi anlamadım çoğu doktor bu konuda ısrar etmiyor artık tamamen anneye bırakıyor
Ama kendi doktorlarimiza da güveniyoruz sonuçta :)
Detaylı ultrasonun normal haftasi 18_23 haftalar arası ama bazı doktorlar iki defa gönderiyor senin ki de öyle sanırım
beni de gönderebilir doktorum giderim iki defa :)
Cinsiyet net görülür canım zaten perinatolog lar bakıyor genelde onlarda işin en uzmanları :)

M MissBbs S sulltan kızlar facede çok aktif bir grub daha buldum kapalı grub her yaştan ikizi olan anneler var ne sorsanız cevapliyorlar
İkiz anneleri 2015 adı
Bi de ikizannesiyiz biz var o da face grubu onlarda çok iyiler bayagi şey ogreniyor insan
Facebook kullanıyorsan iz öneriyorum
Bi de sıradışı annelik/ikiz anneligi diye bir kitap var onu da cok öneriyorlar

Canım benim maalesef negatif 1.20 çıktı inşallah senin pozitif olur canım dualarım seninle

Canim ben yaptırmayacam. Pazartesi günü randevum var. Bu test çok yanıltıcı olabiliyor. Hem zaten bir problem tespit edilse bile kromozomal rahatsızlık tedavisi olan veya müdahale edilebilecek birsey değil. Allah sağlıklı evlat nasip etsin cumlemize lakin ne verirse baş göz ustune. Aldirmayacam sonuçta. O yüzden gerek yok yaptırmaya.

S Serpil2630 canım hakkımızda hayirlisi olsun..Rabbim en güzelini ayarlamıştır... Ben hazırladım kendimi..garip bi şekilde uzulmuyorum... Eminim biz de çok yakında güzel sonuçlar alacağız...

[QUOTE="Uniqueness,9626, member: kuzucum cok sukur yolunda gibiydi hersey..umarim heep boyle devam eder..sen naptin canim, bebis nasiiil?
Çok şükür çok sevindim canım.Allah bir daha göstermesin.biz de son kontrolde iyiydik.insallah öyle devam ediyordur.malum kontrol günleri gelmek bilmiyor. 9 unda 2 li test var. Ben felaket gribim. Adliyede kaptım sanırım. O biraz süründürüyor.kendine ve yeğenimize iyi bak.[/QUOTE]
Ay kiyamam coook gecmis olsun canimm..Bol c vitamini iceren meyve ye, bir de burnun tikaniksa burun bandi al, bir de pekmez ic ki bagisikligin kuvvetlensin..ben de bugun verdim kan ikili test icin, umarim iyi cikar..9'una daha cok var ya nasil beklicen caniim? Sen de cook iyi bak minnosumla kendine kuzucum, gerekirse rapor al yat bol bol

Canimcim sordum da gerek yok dedi, ben progestani yarim doza dusureyim diyorum simdilik, estrofem gibi yavas yavas keserimm

İyi geceler kızlar biz yine gezmelerdeydik şimdi mesajlarınızı okuyodum. Bgn saçlarımı boyattım ben doktorum boyatabilirsin dedi çünkü. Organik boyayla (artık ne kdr organik Allah bilir) ama çok iyi hissettim kendimi

Günaydın kızlar aşırı bel ağrısı çekiyorum muhtemelen hep sol tarafına yattığım için...
Yarın kan vericem çarşamba günü doktora gideceğim ikili tarama testimiz var allahın izniyle birşey çıkmayacak inanıyorum..
Bugün saat 10 diye ilaç içtim telefonda bi baktım saat 09.10 yazıyor saatler geri alınmış sanırım :) bir saat erken içtim bişey olmaz inşallah sanırım doktor ilaçları bıraktıracak banada.

M MissBbs bende doktoruma sorduğumda 3ay sonra serbest demişti saç boyası bu gittiğimde izin alıp boyatıcam saçımı...

S Serpil2630 canım demekki daha zamanın varmış Rabbim en sağlıklı bebeği verecektir zamanı gelince hepimiz sınanıyoruz üzülme

Tesekkur ederim canim. Face kullanmiyrum malesef. Baya oldu kapatali. Arada kacamak yaparim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…