2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar
Alice in Wonderland lale99
Bende ondan önceki günler çok cok Iyiydim birden o iki gün öyle oluverdim bugün daha iyiceyim sanki
Nazara bende çok inanıyorum hergün bebislere dua okuyorum
elif_ipek daha fazla stres yapmak yerine bugün test yaptır bence 5. Gün embriyosu 10. Gün bir sonuç verir sana 3. Gun embriyosu 11 de öğrendim ben
Beklediğin her gün daha da stres yapacaksın

gözün aydın arkadaşım. rabbim güzel günlerini göstersin inşallah..

çok geçmiş olsun canım benim. gittin mi kontrolüne. herşey yolundadır inşşallah. rabbim korusun seni de bebişi de. haberdar et bizleri . epeydir girememiştim. şimdi okuyunca endişelendim.

çok geçmiş olsun canım benim. gittin mi kontrolüne. herşey yolundadır inşşallah. rabbim korusun seni de bebişi de. haberdar et bizleri . epeydir girememiştim. şimdi okuyunca endişelendim.
Gittim kuzucum cok sukur yolunda gibiydi hersey..umarim heep boyle devam eder..sen naptin canim, bebis nasiiil?

Kizlar herkes gezmede mi bugun ya neredesiniz? Bir sey daniscam size canlarim, doktorum progestani da prolutonu da keselim komple dedi ama ara ara pembe akintilarim da olurken korkuyorum bir anda kesmeye. Siz ne yaptiniz fistiklar, napsam sizce?

kızlar selam nasılsınız? ben hastayım hem boğazlarım hem de grip gibiyim ateş de var.kötüyüm yani. bol meyve yiyorum tuzlu su gargara yapıyorum. arada bal limon felan. bunun dışında ne yapabilirim?

kızlar selam nasılsınız? ben hastayım hem boğazlarım hem de grip gibiyim ateş de var.kötüyüm yani. bol meyve yiyorum tuzlu su gargara yapıyorum. arada bal limon felan. bunun dışında ne yapabilirim?
Canım benim ateslenmemeye dikkat et sirkeli su falan yap bebek için ateş ıyi değil sadece
Ihlamur da başlayabilirsin
Bal ve limona birazda karabiber koyabilirsin
Hemencik geçer inşallah
Happinessss şimdilik devam canim ama pazartesi kontrol var biraktirir mi bilmiyorum
Ben de biraktirirsa korkabilirim
Napsak ki

Kizlar herkes gezmede mi bugun ya neredesiniz? Bir sey daniscam size canlarim, doktorum progestani da prolutonu da keselim komple dedi ama ara ara pembe akintilarim da olurken korkuyorum bir anda kesmeye. Siz ne yaptiniz fistiklar, napsam sizce?
Kuzum ben dun doktordaydim. Aynen devam ikisinede. Proluton her pazartesi.progestan 200gunde 1defa. Kesmedi benimkini hala.15gun daha devam.simdilik. kanamam falanda olmadi cok sukur.biliyorsun.
Olmazsa araliklarla prolutona devam et. Mesela.benim gibi haftada bir. Sonucta o daha etkili. Yinede bilemiyorum ama

Benimde dis etlerim tahris.olmustu canim. Doktorum karbonatli su kullanabilecegimi soyledi. Ayni rahatsizlik degil ama yinede kullanabilecegin aklimda bulunsun canim. Belki denersin faydasi olur

Bilemedim ben de kuzum, tedirgin oldum. Hatta bu hafta asiri gaz sancilarim oldu dr da plasenta da progesteron uretmeye basladi ondan sindirimin iyice yavasladi, kes progestani dedi ben de ya kanamam olursa dedim o da artik plasenta uretiyor merak etme dedi ama korktum cok kararsizim canimm

Mantikli kuzucum bir de benim hem kanama hem de pembe akinti kapasitem dusunulunce igne takviyesine ihtiyacim var gibi geliyor bana da

Canim benim coook gecmis olsun.. Ates varsa mutlaka parol al, gunde 4 taneye kadar izin var, ates bebek icin daha tehlikeli ilactan..bol c vitamini al, kivi cok iyi. Bir de zencefil, bal, tarcin, karabiberli sicak su cok iyi geliyor. Son olarak da burnun tikanirsa burun bandi kullan, onlar da cok iyi aciyor tikanikligi..

Mantikli kuzucum bir de benim hem kanama hem de pembe akinti kapasitem dusunulunce igne takviyesine ihtiyacim var gibi geliyor bana da
Tedbirli olmakta fayda var ozaman canimm .benim birdahaki gidisimde bile.kesse tam 17.jaftam bitince kesmis olacak Ben tam haftam dolunca gidiyorum cunku doktora. Ve bana sadece tedbir.amacli kullandiriyor. Progestandan dolayi yasadigim kahve leke harici bi sikintim olmadi allahin izniyle

[QUOTE="Uniqueness,9626, member: kuzucum cok sukur yolunda gibiydi hersey..umarim heep boyle devam eder..sen naptin canim, bebis nasiiil?[/QUOTE]
Çok şükür çok sevindim canım.Allah bir daha göstermesin.biz de son kontrolde iyiydik.insallah öyle devam ediyordur.malum kontrol günleri gelmek bilmiyor. 9 unda 2 li test var. Ben felaket gribim. Adliyede kaptım sanırım. O biraz süründürüyor.kendine ve yeğenimize iyi bak.

Çok güzel açıklamış doktorun canım:)
Proluton normalde tüm hamilelik boyunca kullanılabiliyor sultanın dediği gibi hafta da bir devam edebilirsin bencede
İçin rahat olur en önemlisi

bugün itibariyle tüm ilaçları bıraktırdı tüp bebek doktorum. önümüz hafta ya da bir sonraki hafta ayrıntılı ultrasona girmemi tavsiye etti.bir de kızlar ikili test konusunda ne düşünüyorsunuz ben kararsızım?

Gozun aydin tatlım Kurtulmussun ilaçlardan
Ayrıntıliya nezaman git diyecek bende merak ediyorum canım çünki baya heycanlı bişey :)
İkizlerde ikili test yapılmıyor ama yaptirsa da yaptırmazdim ben çünki yanlış çıkan bir sürü insan var stres oluyor insanlar boş yere

Ama tercih canım bu sen belki bu testleri yaptirinca daha rahat hissedeceksin kendini
Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence

sağol canım. çok şükür ilaçlardan bıktık artık değil mi.ben de sen gibi düşünüyorum sonuç genelde bir çok kişi için riskli çıkabiliyormuş üçlü taramayı yine yapacaklar nasılsa. ikili testte kesin sonuç alamayacağım için yaptırmak mantıksız geliyor. tüp bebek doktorum da testlerini yaptırmazsan sonuçlarına katlanırsın dedi. kafam karıştı.

ayrıntılı ultrasona 7 si gibi gitmeyi düşünüyorum kızlar. 14. hafta içinde olacağım ayrıntılıda cinsiyet belli olur mu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…