2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kiz olan daha tam garanti degil canim. Ama ins.kesinlesir. nende ilaclarumi keser diye bekliyordum ama devam dedi canim. dusugum falanda yok. Sebepsiz.zaten bizimki. Bir.problem.hastaligmizda yok cok sukur.anlamadim bende. Tedbirli olmak istiyor sanirim. Iliskiye bile hic sicak bakmiyor. Risk almak istemiyor kesinlikle
Kesinlesir insaAllah bir kiz bir erkek saglikli olsunlarda.Hepsi farkli tedavi sunuyor demekki kan sulandirici igne daha onemli druma gore progestana gore.Iliskiye tamam deselerde biz riske atmayalim bence psikolojik olarak da zor

Kiz olan daha tam garanti degil canim. Ama ins.kesinlesir. nende ilaclarumi keser diye bekliyordum ama devam dedi canim. dusugum falanda yok. Sebepsiz.zaten bizimki. Bir.problem.hastaligmizda yok cok sukur.anlamadim bende. Tedbirli olmak istiyor sanirim. Iliskiye bile hic sicak bakmiyor. Risk almak istemiyor kesinlikle
Cnm bnm hayırlı olsun benim de kıza yüzde 99 demişti bi sonraki kontrolde yine bakarız demişti. Ama ben kesin gözüyle baktım ne biliyim :21: Allah gönlümüze göre versin

Kızlar bugün sekizinci günum.. İdrar testlerim hala negatif...hayalet bile yok bırakın silik çizgiyi:KK43:((
Canım bende seninle aynı gün transfer oldum bugün erken gebelikte yaptım normai gebelik testide ama malesef negatif bundan sonrada artacağını hiç düşünmüyorum malesef hiç ümitlenmeyelim bta20 olunca bu testlerde çıkması gerek kan testimize çok az kaldı betanın şuanda 20 geçmiş olması gerekiyordu hiç umudum kalmadı çok üzgünüm ben

Cnm bnm hayırlı olsun benim de kıza yüzde 99 demişti bi sonraki kontrolde yine bakarız demişti. Ama ben kesin gözüyle baktım ne biliyim :21: Allah gönlümüze göre versin
Amin canim ins. Boyle.kalir degismez diyorum :-) papattata ne dicekler.bakalim ikizler olarak buraz muallakta beklicez sanirim

Canimm ben coook zorlandim, bir de islem biter bitmez surgu istedim ve yatarak yaptigin icin ikinmak gerekiyor ki ben sonradan cok taktim kafama keske dayansaydim diye ama sikisikliktan aglamak uzereydim. Bence sonda iste canim, hasta bezine yapmak da zor..
off o sondayı da hiç sevmiyorum.dış gebelik ameliyatımda takmışlardı.neyse dayanabildiğim kadar dayanır dayanamazsam odanın içinde klozet var.gider yaparım

S Serpil2630 canim hakkımızda hayirlisi..bizim durumumuzda olup kan testinde pozitif çıkanlar da var ama ben de alistirdim kendini negatife..akşam eşime bugün hiç yokmuş gibi hissettim dedim..çok üzüldü..onun gözyaşları benim kalbim döküldü resmen...en çok o üzdü beni...

Oceanshine, dış gebelik degerin sıfırlandıktan sonra ne kadar korunun dedi doktorunuz?

cnm benim durumum seninkinden çok farklıydı.benim ameliyatla sonlandığı için zaten değer falan önemli değildi.25 aralıkta ameliyat olmuştum.5 şubatta regl oldum.doktora gittim.bana korunmana gerek yok dedi.zaten o travma yüzünden nisana kadar 2-3 kere ilişki oldu.ameliyat yerim beni hep korkuttu.nisanda tedaviye başladım.yumurtlama tüpün olmadığı tarafta olunca artık dayanamadım ve mayısta tüpe başladım.

senin durumunu yaşayan ve 2.aşılama sonucu bugün allahın izniyle pozitif alan bir arkadaşım var.ondan bilgi alıp yazıcam sana.tam hatırlayamadım kaç ayda başlamıştı tedaviye

cnm benim durumum seninkinden çok farklıydı.benim ameliyatla sonlandığı için zaten değer falan önemli değildi.25 aralıkta ameliyat olmuştum.5 şubatta regl oldum.doktora gittim.bana korunmana gerek yok dedi.zaten o travma yüzünden nisana kadar 2-3 kere ilişki oldu.ameliyat yerim beni hep korkuttu.nisanda tedaviye başladım.yumurtlama tüpün olmadığı tarafta olunca artık dayanamadım ve mayısta tüpe başladım.

senin durumunu yaşayan ve 2.aşılama sonucu bugün allahın izniyle pozitif alan bir arkadaşım var.ondan bilgi alıp yazıcam sana.tam hatırlayamadım kaç ayda başlamıştı tedaviye
Herkes farklı bir sey yazmış kimi 3 ay kimi 6 ay kiminin doktoru korunmayın demiş kafam karıstı :)) sorarsan sevinirim.

Kızlar selam bugün duş alıyım dedim birden fenalaştım duşakabinde tansiyonummu düştü ne evdede tektim bayılmıyım diye dua ettim duşakabinde oturdum biraz kendime geldim birden nefesim daraldı :KK43: çok korktum..

G Germinal gözün aydın canım darısı çarşamba günü benim başıma pazartesi kan vericem :KK43:

Kızlar selam bugün duş alıyım dedim birden fenalaştım duşakabinde tansiyonummu düştü ne evdede tektim bayılmıyım diye dua ettim duşakabinde oturdum biraz kendime geldim birden nefesim daraldı :KK43: çok korktum..

G Germinal gözün aydın canım darısı çarşamba günü benim başıma pazartesi kan vericem :KK43:
Alice bugün benle lale99 lale99 da aynı şeyi paylaştık canım aynı durumdayız
Resmen bayilacak gibi oluyorum ara ara
hafta itibari ile normal galiba biz de çok korktuk eşimle
Esim pazartesi gelse diye saat saymaya başladı
Bende çok korkmustum biraz araştırdım hemde lale de aynı şeyleri yazmış birebir rahatladım azcik

S Serpil2630 canim hakkımızda hayirlisi..bizim durumumuzda olup kan testinde pozitif çıkanlar da var ama ben de alistirdim kendini negatife..akşam eşime bugün hiç yokmuş gibi hissettim dedim..çok üzüldü..onun gözyaşları benim kalbim döküldü resmen...en çok o üzdü beni...
Canım elimizde değil üzülmemek çok zorlu süreçlerden geçiyoruz rabbime sığındım herşey allahtan daha fazla bekleyip kendimi yemiycem ben yarın kanda baktıracam sanada bildiririm allahım yüzümüze baksın inşallah canım

Canim hemen haber ver olur mu :)
Ben bile heyecanlandim şimdi
Pazartesi de bizim buluşmamiz var bebislerle :)
G Germinal allah kolaylik versin canim geçer insalalh bir an önce
G geveze2 @arzm61 çabucak iyileşin inşallah kızlar güzel haberlerinizi duyalim
@esma73 esmacım canım benim bir gelisme var mı
Hep aklimizdasin dualardasin
Sâgol papatyam allah razi olsun canim inşallah dualarinizda bizide unutmayin :*

Iiyi aksamlar Samsung_01(1)-1_001.jpg
Samsung_01(1)-1_001.jpg
Samsung_01(1)-1_001.jpg

Canım bende seninle aynı gün transfer oldum bugün erken gebelikte yaptım normai gebelik testide ama malesef negatif bundan sonrada artacağını hiç düşünmüyorum malesef hiç ümitlenmeyelim bta20 olunca bu testlerde çıkması gerek kan testimize çok az kaldı betanın şuanda 20 geçmiş olması gerekiyordu hiç umudum kalmadı çok üzgünüm ben
Canım belli olmuyor bende hergün idrar testi yaptım negatif çıktı lakin 10. gün kanda 8.6 çıktı yani negatif düşünmeyin tahlil gününüzü bekleyin

Son düzenleme:
papatya1655 papatya1655 lale99 lale99 canlarım geçmişler olsun ikinize de Allah beterinden saklasın:KK43:
Ben de çok şaşırdım acaba nazar mı değdi diye düşünüyorum ama süreçle alakalıdır annemi aradım hemen daha fena olursam eşime ulaşsın diye o an niye direk eşimi aramadım onu da hatırlamıyorum sanırım ölüyorum sandım ilk annemin sesini duyup rahat öleyim diye mi acaba :) tövbe estağfurullah...

M MissBbs canım bende gaz sancısına uyanıyorum hep sabaha karşı çok gaz sıkıştırıyor bebeğe zararı yoktur inşallah:KK43:

S Serpil2630 canım güzel haberlerini bekliyorum...hemen yaz lütfen...
dmthly dmthly canım cidden mi..bugün benim 10.günum ama bomboş hissediyorum kendimi...tek belirti yok..tamamen normal hayatimdayim...bu sabah test yapmadım daha fazla uzulmemek için..anlatsana bana biraz hikâyeni..

papatya1655 papatya1655 lale99 lale99 canlarım geçmişler olsun ikinize de Allah beterinden saklasın:KK43:
Ben de çok şaşırdım acaba nazar mı değdi diye düşünüyorum ama süreçle alakalıdır annemi aradım hemen daha fena olursam eşime ulaşsın diye o an niye direk eşimi aramadım onu da hatırlamıyorum sanırım ölüyorum sandım ilk annemin sesini duyup rahat öleyim diye mi acaba :) tövbe estağfurullah...

M MissBbs canım bende gaz sancısına uyanıyorum hep sabaha karşı çok gaz sıkıştırıyor bebeğe zararı yoktur inşallah:KK43:
Amin canim ya bende çok panik oldum bidaha yaşamayalim insaAllah.Bir gün önce nasıl geçiyor diyenlere gayet iyi demiştim nazara inanırım tedbirli olmak lazım ama o an gelmiyor aklima

X