2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar ya benim hiç belirtim yok nerdeyse..arada çok hafif adet ağrıları.bi kaç sabahtir test yapıyorum ama tek çizgi hep..bu gün 7.günum..(((

Bir doğal gaz meselesi daha canım öncelikle hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gaz bende de vardı karnım şişti ben ayın 28 de doktor rendevum var doktoruma spor ne zaman yapabilirim diye sormayı düşünüyorum diyet olayına girermiyim bilmiyorum çok kilolu bir yapım yok aile genlerimiz ince uzundur.

Tatlım bol meyve ye su iç kabız olmamak için.
Protein posalı sebzeler ceviz,badem,kuru kayısı,günlük süt,organik yoğurt ,yumurta özellikle sabahları bebek için çok faydalıymış bulgur pilavı,makarna,pilav bunların çok faydalı olduğunu söylüyorlar ben bebeğimi beklerken kitabında da okumuştum

Arada sizi okuyup mutlu oluyorum bazende huzunleniyorum bos gebelik olmasaydi 12. haftada olcaktik bizde.kismetten otesi bos tabiki herseyde vardir bi hayir.rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh guzel hamislerr
Allah kısa zamanda nasip etsin canım
İnşallah :)
elif_ipek ıyu bir test kullanmıyorum çıkmaması normal canım iyi bir test için bile erken
Belirti arama hiç zaten hepimiz başka başka şeyler yaşadık
Stres yapma bunları düşünüp test gününe ne kalmış şurda

ahhhhhhhhh bu üçüncü sahıslarda karısmasa herseye babam liseye göndermedi bende kaçtım evleniyorum deseydin canım

Canim ben de senin gibi 29 da evlendim...ilk yil istemedik gezdik tozduk boyuna...istedigimiz yıl da hemen doktora basladik ben uc ay denedim olmayinca hemen gittim asilamalar tedavi sureci derken 1 yi sonra iste tup bebekle hamile kaldim..sevindigim kısım beklemedeb doktora gitmek oldu 32 yasinda bebegimi kucagima alacagim ins. Erken evlenen arkadaslara bakiyorum da kismet kader sanirim 20 li yaslarda evlenmek aklima bile gelmezdi unv fln...ideal yasin 25 sonrasi oldugunu düşünürüm tabi istisna evlilikler haric kismet isi sonucta :)

Amin canim insAAllah hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza.
Benim gobusumdede kipirtilar oluyor gaz mi bebismi cozemedim:)

Unutmam canim aklimda :)

Son gunler daha yavas geciyor belkide canim gosteririr kendini ayy cok heyecanli:)

Tatlışım benim 20 yaşlarda çok iyi bir işim vardı çokta iyi kazanıyordum açıkcası evlilik düşünmedim hiç ilişkim oldu ama eşim kadar sevemedim 2009 senesinde eşimle tanıştım düşünsene o kadar iyi işi bırakıp okadar iyi maaşı bırakıp Adana'ya gelin geldim aslında benim amacım kariyermiş eşimle tanışınca herşeyi kenara koyup bu kadar iyi bir işim olmayacağını bildiğim halde Adana'ya gelin gelmeyi tercih etmek evlenip bir süre bebek düşünmeyip nasılsa olur diyerekten taaa tüp bebeğe kadar giden bir hikaye ile mutlu sona ulaşmak hepsi kader kısmet buna inanıyorum...

Kızlar ben ne farkettim biliyormusunuz ?
Bu süreçte bacak tüylerim daha hızlı uzuyor daha geçen cuma aldıydım
Kuzucum bende de durum ayni ki normalde cok tuysuz biriyimdir, gobegim falan tuylendi iyyyprogesteron yapiyor canim bir de biz ekstra aliyoruz ya, gelsin kil tuy ne varsaa

Canim benim olumsuz dusunme..malesef ruh hallerimiz coook tedirgin ama cok sukur bugune kadar sikintin olmadi, hayirlisiyla bundan sonra da olmayacak..

Canim geceleri uyumadan dua ediyorum ama surekli yeni dualar ekliyorum 1 saat falan suruyor herhalde..hepimiz dua edelim kuzular bir de nazar boncugu takalim ya

Tecrübeyle sabit canım. Sakın olumsuz düşünme cekme negatifliği üzerine.O bebiş tutacak o kadar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…