2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Üstten baktı doktoru beğenmedim umursamadı bile düşük iğnesi yap veya yaptırdın mı diye sormadı bile beta hcg ye göre 10 gün sonra gel bakalım dedi
Canim benim üstten görünmeye biliyor ama zuzu ya katılıyorum yine de cok bekleme gitmek için
10 gun nasıl bekler insan anlamadım ne acaip doktorlar onlar çok hamile görüyorlar ama biz bir kere hamile kalıyoruz
M MissBbs
Ay canım kalem.etek kim biz kim bir süre :)

Elbise de çok seçenek yok maalesef hamile giyimde en iyisi normal elbiselerden bulmak altı genişleyen şekilde olanlardan

M MissBbs canım bende senin gibi kalem etek hastasıyım üstelik topuklu ayakkabı vazgeçilmezim bu halimle bile vazgeçemiyorum çok kilo almazsam doğuma bile topuklu ayakkabı ile gideceğim :) birde skinny kot hastalığı var bende topuklu uyumuna hasta oluyorum evde bile topuklu ayakkabı ile geziyordum :)

Niye olmasın Canim hem dondurulmuslarin ihtimali daha yüksek ikiside gelir insallah :)
Dua ederiz bol bol buraya gel pozitif enerji veririz sana :)

Niye olmasın Canim hem dondurulmuslarin ihtimali daha yüksek ikiside gelir insallah :)
Dua ederiz bol bol buraya gel pozitif enerji veririz sana :)
o kadar cok sey yasadimki o duyguyu hic yasayamayacakmisim gibime geliyor.yani su 3 senedir sayisiz tedavi,dis gebelik sebebiyle ic kanama ile olumden donmek,her ay yikilan umutlar hic birsey olumluya donmeyecekmis gibi.bugun bunalim gunumdeyim sanirim☺

_oceanshine_ canım olmayacak bir şey yok olumlu yönde düşün olumlu sonuçlar alırsın inşallah bizler sana dua ederiz bu sefer sorunsuz olacak ben buna inanıyorum ama her şey senin psikolojinde bitiyor operasyonlara pozitif gir bak göreceksin herşey yolunda gidecek dualarını eksik etme bebeğini düşün sadece olumsuz her noktadan uzak dur

Sen şimdi yaşa tüm bunalımını transferden sonra hiç yok ama bu bunalımlar ona göre bebisler strese hiç gelmiyor çok nazlılar
ben 8 yıl sonra buldum bebeği canım bir kere pozitif test görmedim
Kan testi yaptırdık o kadar negatif olacağına inaniyorum ki ne yaparım diye planlıyorum
Ne bunalımlar ne unutsuzluklar yaşadım
bostan yere uzmusum canım kendimi
8 yıl sonra oluyorsa bu mucize Seninki de olacak allahın izniyle
Ama inanmakla da alakali gerçekten inan canım önce

Kesinlikle katılıyorum ben tedavim boyunca çok pozitif düşündüm eşimde bende hatta hayaller kurdum rabbime şükürler olsun çok bekletmedi bizi allahım esirgesin hepimizi sağ sağlim alalım kucağımıza mucizelerimizi inşallah

8yıl dile kolay kaç yaşındasın papatyam? Rabbim bebeklerine kavuştursun sağ sağlim sizler gibi uzun süreli bebek hasreti çekenlere çok üzülüyorum
29 yaşındayım canım 21 yaşında evlendim ben
Bizde hersey o kadar normal ve iyi görünüyor ki uzun süre tedaviye başlamadi gittiğim doktorlar

Bu doktorum bile minumum doz kullandı iğnede bu tedavide

Ama sonuçta bi kere bile hamile kaalmadım hersey iyi iyi dediler

Ve inanıyorum nasip ve dua canım bu iş ve zamanı belli demekki

Okadar dua ediyorum ki herkes bebisine kavuş sun diye allahım herkese nasip etsin insalalh

Bu arada ayni fena karnim canım biz hamileyken çekicegiz gazi onlar da doğunca gene bizi uyutmayacak lar gaz yüzünden :)

İyi aksamlar canlar ben bu gun cok yoruldum yarin gorumceme gorucu geliyor sabahtan alis verise gittik eve geldik pastalar kekler borekler temizlikte cabasi cok zormus bu isler ben gelin oldugumda soyluyordular inanmiyordum galiba gelin oldugum icindi ama tatli yorgunluk bu arada ben evlendigimde 16 tiyi yeni bitirmistim gorumcemde 15 si aramizda 1 yil var kardes gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…