- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.181
Canim benim üstten görünmeye biliyor ama zuzu ya katılıyorum yine de cok bekleme gitmek içinÜstten baktı doktoru beğenmedim umursamadı bile düşük iğnesi yap veya yaptırdın mı diye sormadı bile beta hcg ye göre 10 gün sonra gel bakalım dedi
Niye olmasın Canim hem dondurulmuslarin ihtimali daha yüksek ikiside gelir insallah :)off kafamda deli sorular
transfer gunu geldikce kafam cok karisiyor.olcakmi acaba,bu zamana kadar olmadi bu olurmu,olmazsa naparim,iki embriyonun 1i tutsa allah nasip etsede,ya hic biri olmazsa o psikolojiden nasil kurtulurum vs vs vs.allahin ferahlik versin yuregime.
o kadar cok sey yasadimki o duyguyu hic yasayamayacakmisim gibime geliyor.yani su 3 senedir sayisiz tedavi,dis gebelik sebebiyle ic kanama ile olumden donmek,her ay yikilan umutlar hic birsey olumluya donmeyecekmis gibi.bugun bunalim gunumdeyim sanirim☺Niye olmasın Canim hem dondurulmuslarin ihtimali daha yüksek ikiside gelir insallah :)
Dua ederiz bol bol buraya gel pozitif enerji veririz sana :)
Sen şimdi yaşa tüm bunalımını transferden sonra hiç yok ama bu bunalımlar ona göre bebisler strese hiç gelmiyor çok nazlılaro kadar cok sey yasadimki o duyguyu hic yasayamayacakmisim gibime geliyor.yani su 3 senedir sayisiz tedavi,dis gebelik sebebiyle ic kanama ile olumden donmek,her ay yikilan umutlar hic birsey olumluya donmeyecekmis gibi.bugun bunalim gunumdeyim sanirim☺
_oceanshine_ birde ingiltere de araştırılmış canım tup bebek tedavisinde bebeği ile ilgili, hamileliği ile ilgili hayaller kuran insanlar daha çok pozitif sonuç almış
Çok da mutlu ediyor bu süreçte bu hayaller öneriyorum canım
Tabi bu kadar anné adayının da duasını alacaksın bide :)
29 yaşındayım canım 21 yaşında evlendim ben8yıl dile kolay kaç yaşındasın papatyam? Rabbim bebeklerine kavuştursun sağ sağlim sizler gibi uzun süreli bebek hasreti çekenlere çok üzülüyorum
Eeee ee eeee eUyusunda buyusunn beeeeeeeeenn
Misil misil uyusun beeeeeeeeeeen
Onlar ise yaramamispişpişlasam kendimi faydasi olurmuki