- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.261
Papatyam ya bence hepimiz fetal doppler cihazi almaliyiz, Amerika'da cok yaygin. Biz de bebislerimizi ozledikce kalplerini dinleriz..gittigidiyor ve n11de var..Çok sevindim canım maşallah minige :) hep güzel haberlerle insallah
13. Hafta bittiğinde 3 ay bitmiş sayılıyor canımcim
@arzm61
İnşallah en kisa zamanda güzel haberlerini alalım canım benim
Happinessss
Hissetsekde anlamayiz heralde
Hissettiğimizi sanıp mutlu oluyoruz valla bayagi da keyifli oluyor tatlım o anlarbebislerle aşk yaşıyoruz
@Alice in Wonderland amin canım :)
Ay kiyamam sana yaaaEnem doktor bendende bir dünya kan tahlili istedi hemde tam kan sayımı 6 tüp mü alacaklar birde tam idrar sayımı istedi tsh,toxo,rubella da var hiç sevmiom kan vermeyi bazen tansiyonum düşüyor bayılıyorum
Degerim bi sıfırlansa hemen sorucam doktoruma ne zaman yapalım diye :)) bazen eşimle çok gülüyoruz diyoruz arada gidip merkeze biz çocugumuzu özledik bi görsek diyelim diye
Kiyamam size YaRabbi nasip et mahrum etmeDegerim bi sıfırlansa hemen sorucam doktoruma ne zaman yapalım diye :)) bazen eşimle çok gülüyoruz diyoruz arada gidip merkeze biz çocugumuzu özledik bi görsek diyelim diye
:)) tesekkurlerKiyamam size YaRabbi nasip et mahrum etme
Nasil oluyum canim cok sukur halimize ister istemez piskoloji bozuluyor bide kahve lekem bitmedi hala sikinti yapiyor bende.sen nasilsin canim ben sana yazmistim ama gerek kalmadi demi o ilac ise yaradimi.sende varmi canim kahve leke duseli 3 hafta oldu ama benim devam ediyor.
Ayy canım çoktan baktım ben onlara ama Bebisler hiç sevmiyormuş onu yoğun ses.dalgası gönderdiği içinPapatyam ya bence hepimiz fetal doppler cihazi almaliyiz, Amerika'da cok yaygin. Biz de bebislerimizi ozledikce kalplerini dinleriz..gittigidiyor ve n11de var..
Youtube'de aratsaniza kizlar fetal doppler diye nasil yapiliyo gorun, sahane bir cihazkalplerini dinledikce kendimizden gecerizz
Henuz minnoslarin duyma yetisi yok ya canimm, bu haftalarda yok sikinti, ilerleyen haftalarda da bebisi zaten hissedecegimiz icin gerek kalmayacak. bu 5-6 haftada ise yarayacak yani..Amerika'da kontroller cok sIk olmadigi icin doktorlar aldiriyormus hamislereAyy canım çoktan baktım ben onlara ama Bebisler hiç sevmiyormuş onu yoğun ses.dalgası gönderdiği için
Uygulamada tepki veriyorlarmış
Bi de bir seferde 3_4 dk yi bulan uygulama bebekler için zararlı imis
Alsam kendimden geçip bağlı gezerim mazallahh
Henuz minnoslarin duyma yetisi yok ya canimm, bu haftalarda yok sikinti, ilerleyen haftalarda da bebisi zaten hissedecegimiz icin onla bakmaya gerek kalmayacak. Onumuzde 5-6 haftalik donem icin ideal...Amerika'da kontroller cok sIk olmadigi icin doktorlar aldiriyormus hamislere
Amerikadaki tum forumlari okudum kuzucumm-gunde 1 kere 10 dakikaya kadar izin varGünaydın kızlar çoktan kalktık tabi babamızla kahvaltı yaptık
Bu gece çok uyanmadım bu seferde niye uyanmadim diye düşünüyorumbu cihaz zararsız olsada alsam
Bastirmadan pamugu oraya koyuyordum deniyecegim canim insaAllah ise yarar bende de.Evet canim kortizon istah aciyor o ilac fena :)Canim clexane yaptiktan sonra pamukla bir dakika kadar bastir igne yerine, bundan sonra morarmayacak hic..kol daha zor..dekort ne icin kuzum? Kortizon mu?
Canim ben gecen hamileligimde kullanmstm hic morarmadiBastirmadan pamugu oraya koyuyordum deniyecegim canim insaAllah ise yarar bende de.Evet canim kortizon istah aciyor o ilac fena :)
Yaaaa aslında alsak mi bilemedim ki simdiAmerikadaki tum forumlari okudum kuzucumm-gunde 1 kere 10 dakikaya kadar izin varama bebisler duymaya basladiktan sonra cihaz ses dalgasi gonderince sesten rahatsiz olup kipir kipir oluyorlarmis
Canim ben gecen hamileligimde kullanmstm hic morarmadimevcut morluklar gecince anlayacaksin..sikica bastir ama kortizon niye veriyor ki?ben transfer oncesinde ictim sadece