2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Papatyam ya bence hepimiz fetal doppler cihazi almaliyiz, Amerika'da cok yaygin. Biz de bebislerimizi ozledikce kalplerini dinleriz..gittigidiyor ve n11de var..

Youtube'de aratsaniza kizlar fetal doppler diye nasil yapiliyo gorun, sahane bir cihazkalplerini dinledikce kendimizden gecerizz

Oley benim Z zuzu3434 minnosumm yeni yilda tatli bebisine tekrar hamis olacak hayirlisiylaaaaaO kadar dua ediorm ki guzel kankamaa..
Degerim bi sıfırlansa hemen sorucam doktoruma ne zaman yapalım diye :)) bazen eşimle çok gülüyoruz diyoruz arada gidip merkeze biz çocugumuzu özledik bi görsek diyelim diye

Ben bugun kendimi tartim 3 kilo da vermisim sok yasadim tedavide herkez hormon ilaclarindan kilo alir ben nedense veriyorum 7 kilo verdim tedaviden bu yana yumurta toplanan gun arkadaslarin gobegi inaninki 3 aylik gibiydi bende hiiiic yok oysa 13 tane yumurta aldilar doktora sordum bunyenden ve ic karnin buyuk dedi bu iyi birsey mi

Nasil oluyum canim cok sukur halimize ister istemez piskoloji bozuluyor bide kahve lekem bitmedi hala sikinti yapiyor bende.sen nasilsin canim ben sana yazmistim ama gerek kalmadi demi o ilac ise yaradimi.sende varmi canim kahve leke duseli 3 hafta oldu ama benim devam ediyor.

Günaydın kızlar bizde her zamanki gibi erkenciyiz 7de uyanıyoruz demir ilacımı alıp tekrar yatıyorum. 2 saat bişey yememek gerektiği için vakit geçirmek için uyumasamda uzanıyorum.

Ayy canım çoktan baktım ben onlara ama Bebisler hiç sevmiyormuş onu yoğun ses.dalgası gönderdiği için
Uygulamada tepki veriyorlarmış
Bi de bir seferde 3_4 dk yi bulan uygulama bebekler için zararlı imis
Alsam kendimden geçip bağlı gezerim mazallahh

Günaydın kızlar çoktan kalktık tabi babamızla kahvaltı yaptık
Bu gece çok uyanmadım bu seferde niye uyanmadim diye düşünüyorum bu cihaz zararsız olsada alsam

Henuz minnoslarin duyma yetisi yok ya canimm, bu haftalarda yok sikinti, ilerleyen haftalarda da bebisi zaten hissedecegimiz icin gerek kalmayacak. bu 5-6 haftada ise yarayacak yani..Amerika'da kontroller cok sIk olmadigi icin doktorlar aldiriyormus hamislere

Günaydın kızlar çoktan kalktık tabi babamızla kahvaltı yaptık
Bu gece çok uyanmadım bu seferde niye uyanmadim diye düşünüyorum bu cihaz zararsız olsada alsam
Amerikadaki tum forumlari okudum kuzucumm-gunde 1 kere 10 dakikaya kadar izin varama bebisler duymaya basladiktan sonra cihaz ses dalgasi gonderince sesten rahatsiz olup kipir kipir oluyorlarmis

Canim clexane yaptiktan sonra pamukla bir dakika kadar bastir igne yerine, bundan sonra morarmayacak hic..kol daha zor..dekort ne icin kuzum? Kortizon mu?
Bastirmadan pamugu oraya koyuyordum deniyecegim canim insaAllah ise yarar bende de.Evet canim kortizon istah aciyor o ilac fena :)

Bastirmadan pamugu oraya koyuyordum deniyecegim canim insaAllah ise yarar bende de.Evet canim kortizon istah aciyor o ilac fena :)
Canim ben gecen hamileligimde kullanmstm hic morarmadimevcut morluklar gecince anlayacaksin..sikica bastir amakortizon niye veriyor ki?ben transfer oncesinde ictim sadece

Amerikadaki tum forumlari okudum kuzucumm-gunde 1 kere 10 dakikaya kadar izin varama bebisler duymaya basladiktan sonra cihaz ses dalgasi gonderince sesten rahatsiz olup kipir kipir oluyorlarmis
Yaaaa aslında alsak mi bilemedim ki simdi
ben bide ilk haftalarda duymuştum onu hatta sahibinden ve gittigidiyorda anneler satıyor kadınlar kulübünden de satan olmuş çok az kullanıliyor zaten
Pazartesi randevudan sonra düşünmeli bunu doktora da sormalı
Bu arada bu güzel bilgiler için teşekkür ederim canım çokça faydalı oldu

Canim ben gecen hamileligimde kullanmstm hic morarmadimevcut morluklar gecince anlayacaksin..sikica bastir amakortizon niye veriyor ki?ben transfer oncesinde ictim sadece
lale99 kortizonun bağışıklık baskılama özelliği de var canım
Vücudun bebeğe tepki vermesini de engelliyor o yüzden bazıları daha uzun kullandırıyor
Çok sayıda tup bebek denemesi olan insanlarda ise yaradığı düşünülüyor yenilikçi bir tedavi
Araştırmalara göre de yariyormus
Diye okumustum kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…