- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.241
Canım gebelik sürecinde lazer yaptırılabilir mi bilginiz var mı kızlar?Kızlar ben ne farkettim biliyormusunuz ?
Bu süreçte bacak tüylerim daha hızlı uzuyor daha geçen cuma aldıydım
Kesinlikle kader canım :)Tatlışım benim 20 yaşlarda çok iyi bir işim vardı çokta iyi kazanıyordum açıkcası evlilik düşünmedim hiç ilişkim oldu ama eşim kadar sevemedim 2009 senesinde eşimle tanıştım düşünsene o kadar iyi işi bırakıp okadar iyi maaşı bırakıp Adana'ya gelin geldim aslında benim amacım kariyermiş eşimle tanışınca herşeyi kenara koyup bu kadar iyi bir işim olmayacağını bildiğim halde Adana'ya gelin gelmeyi tercih etmek evlenip bir süre bebek düşünmeyip nasılsa olur diyerekten taaa tüp bebeğe kadar giden bir hikaye ile mutlu sona ulaşmak hepsi kader kısmet buna inanıyorum...
Canim ben de yarin yaptırıcam ins. Doktor uygun görürse kac saat sürüyor yarin 2 de randevum ins biter bir günde...Selam kızlarrr. Bugün 2 li tarama testlerine başladım ne uzunmuş bütün günüm gitti. İş yeriyle papaz oldum. Çok şükür Crinino jel, folik asiti bıraktırdı artık doktor.
Canim ben de yarin yaptırıcam ins. Doktor uygun görürse kac saat sürüyor yarin 2 de randevum ins biter bir günde...
Ozel hastanede belki biraz daha kısa sürer bakalim yarın..Canım üniversite hastanesine gittim. Dosya açtılar. Önce6. tüp kan verdim ama sonucu bir kaç gün sonra çıkacak. 6 tüp çünkü tsh filan da istedi. Kandan sonra ultrasona geçtim
Önce göbekten baktılar bebeğin haftalığı boyu yani crl tespit edildi. Sonra vajinal ultrason istediler. Dr ameliyata girdiği için çekilemedim yarına kaldı. Ama tahlil uzun sürcek
Yok kuzum yasakCanım gebelik sürecinde lazer yaptırılabilir mi bilginiz var mı kızlar?
Canim clexane yaptiktan sonra pamukla bir dakika kadar bastir igne yerine, bundan sonra morarmayacak hic..kol daha zor..dekort ne icin kuzum? Kortizon mu?papatya1655 geldim canim sukur gordum bebisimi ense kalinligi normal dedi degeri soyledi ama aklimda kalmadi.Bu arada uc aylik degilmisiz henuz 12 hafta 3 aylik degildir dedi progestani ve estrofemi kesti jel clexana folbiol coraspin decavit dekort a devam encok ben kullanacagim heralde igne ilac aranizda.Clexan a icin kol a donmem lazim gobek hasat oldu.3 hafta sonra kontrol tekrar
Kuzucum bende de durum ayni ki normalde cok tuysuz biriyimdir, gobegim falan tuylendi iyyyprogesteron yapiyor canim bir de biz ekstra aliyoruz ya, gelsin kil tuy ne varsaa
İnşallah canım )
Selam kızlarrr. Bugün 2 li tarama testlerine başladım ne uzunmuş bütün günüm gitti. İş yeriyle papaz oldum. Çok şükür Crinino jel, folik asiti bıraktırdı artık doktor.
Canım gebelik sürecinde lazer yaptırılabilir mi bilginiz var mı kızlar?
Kesinlikle kader canım :)
Sonu güzel hikayenin en önemlisi o
Ben de hayatta evlenmem diyorum ama doğuya ataninca en ücra yerlerine biz evliliği öne çektik yoksa henüz düşünmüyorduk nasip bu işler :)
Tüylenme çok sinir bozucu bu arada napcax hiç bilmiyorum
lale99 doktora gidecektin Canim benim naptın nasıl Bebis
Çok sevindim canım maşallah minige :) hep güzel haberlerle insallahpapatya1655 geldim canim sukur gordum bebisimi ense kalinligi normal dedi degeri soyledi ama aklimda kalmadi.Bu arada uc aylik degilmisiz henuz 12 hafta 3 aylik degildir dedi progestani ve estrofemi kesti jel clexana folbiol coraspin decavit dekort a devam encok ben kullanacagim heralde igne ilac aranizda.Clexan a icin kol a donmem lazim gobek hasat oldu.3 hafta sonra kontrol tekrar