2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kesinlikle kader canım :)
Sonu güzel hikayenin en önemlisi o

Ben de hayatta evlenmem diyorum ama doğuya ataninca en ücra yerlerine biz evliliği öne çektik yoksa henüz düşünmüyorduk nasip bu işler :)
Tüylenme çok sinir bozucu bu arada napcax hiç bilmiyorum
lale99 doktora gidecektin Canim benim naptın nasıl Bebis

Selam kızlarrr. Bugün 2 li tarama testlerine başladım ne uzunmuş bütün günüm gitti. İş yeriyle papaz oldum. Çok şükür Crinino jel, folik asiti bıraktırdı artık doktor.
Canim ben de yarin yaptırıcam ins. Doktor uygun görürse kac saat sürüyor yarin 2 de randevum ins biter bir günde...

Canim ben de yarin yaptırıcam ins. Doktor uygun görürse kac saat sürüyor yarin 2 de randevum ins biter bir günde...

Canım üniversite hastanesine gittim. Dosya açtılar. Önce6. tüp kan verdim ama sonucu bir kaç gün sonra çıkacak. 6 tüp çünkü tsh filan da istedi. Kandan sonra ultrasona geçtim
Önce göbekten baktılar bebeğin haftalığı boyu yani crl tespit edildi. Sonra vajinal ultrason istediler. Dr ameliyata girdiği için çekilemedim yarına kaldı. Ama tahlil uzun sürcek

papatya1655 geldim canim sukur gordum bebisimi ense kalinligi normal dedi degeri soyledi ama aklimda kalmadi.Bu arada uc aylik degilmisiz henuz 12 hafta 3 aylik degildir dedi progestani ve estrofemi kesti jel clexana folbiol coraspin decavit dekort a devam encok ben kullanacagim heralde igne ilac aranizda.Clexan a icin kol a donmem lazim gobek hasat oldu.3 hafta sonra kontrol tekrar

Selam kızlar misafirimiz vardı bizim yine kendimi baya yorgun hissediyorum. Hiç bişey yapmadım ama uzun süre oturmak bile yoruyo beni siz de öyle misiniz? Bide çok susuyorum nerdeyse damacanayı yanıma alıcam bende galiba hissediyorum bebişleri sanki elimi karnımda uzun süre tutunca kalpleri atıyomuş ta pır pır pır onu hissediyomuşum gibi oluyo

Ozel hastanede belki biraz daha kısa sürer bakalim yarın..

Canim clexane yaptiktan sonra pamukla bir dakika kadar bastir igne yerine, bundan sonra morarmayacak hic..kol daha zor..dekort ne icin kuzum? Kortizon mu?

Tatlım Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin evlatlarımızın da bahtı güzel olsun inşallah:)

Enem doktor bendende bir dünya kan tahlili istedi hemde tam kan sayımı 6 tüp mü alacaklar birde tam idrar sayımı istedi tsh,toxo,rubella da var hiç sevmiom kan vermeyi bazen tansiyonum düşüyor bayılıyorum

Çok sevindim canım maşallah minige :) hep güzel haberlerle insallah
13. Hafta bittiğinde 3 ay bitmiş sayılıyor canımcim
A arzm61
İnşallah en kisa zamanda güzel haberlerini alalım canım benim
Happinessss

Hissetsekde anlamayiz heralde
Hissettiğimizi sanıp mutlu oluyoruz valla bayagi da keyifli oluyor tatlım o anlar bebislerle aşk yaşıyoruz
Alice in Wonderland amin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…