2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar bgn ben mışıl mışıl uyudum :nazar: dün yorulmuşum demekki
ohhhh allahım bu uykuları aratmasın ıns.canım:nazar:

:KK5: denemek lazım uyumak laxim
Bebislerin hareketlerini hissedince hic uyumuycax sanirim alışmak lazim o_O
Karında hareketli 4 ayak 4 el :KK19:

Günaydınnnn kızlar:)
aboooovvvvvv eller ayaklar karnımızdan fırlamasın diye nöbet bekleriz artık :emir_bebek::KK53:

eşimede sinirlendim akşam.okulda birilerine çatasım var resmen. adama bir haller oldu. hamilelik hormonu tavan yaptı onunda yav:KK75::KK47:

ohhhh allahım bu uykuları aratmasın ıns.canım:nazar:

aboooovvvvvv eller ayaklar karnımızdan fırlamasın diye nöbet bekleriz artık :emir_bebek::KK53:

eşimede sinirlendim akşam.okulda birilerine çatasım var resmen. adama bir haller oldu. hamilelik hormonu tavan yaptı onunda yav:KK75::KK47:
Ay bende benimkine kızdım dün ama o benim hamilelik hormonumdandı o_O:KK12:
Bi de bir ilgi ister hali var adamın ikinci plana atılmış gibi hissediyor sanırsam ,
:KK11: hemen bir çözüm bulmalı

Ay bende benimkine kızdım dün ama o benim hamilelik hormonumdandı o_O:KK12:
Bi de bir ilgi ister hali var adamın ikinci plana atılmış gibi hissediyor sanırsam ,
:KK11: hemen bir çözüm bulmalı
ayyy kusura bakmasında ikinci planda zaten canım. gece ben kasık ağrısından kıvranıp uyuyamazken oda uyumasın ozaman. çok sinirlendim valla. bide ben suçluymuşum gibi trip atıyor ya sabah.delirdim. konuşmadık resmen hiç:KK11::KK22:

29 yaşındayım canım 21 yaşında evlendim ben
Bizde hersey o kadar normal ve iyi görünüyor ki uzun süre tedaviye başlamadi gittiğim doktorlar

Bu doktorum bile minumum doz kullandı iğnede bu tedavide

Ama sonuçta bi kere bile hamile kaalmadım hersey iyi iyi dediler

Ve inanıyorum nasip ve dua canım bu iş ve zamanı belli demekki

Okadar dua ediyorum ki herkes bebisine kavuş sun diye allahım herkese nasip etsin insalalh

Bu arada ayni fena karnim canım biz hamileyken çekicegiz gazi onlar da doğunca gene bizi uyutmayacak lar gaz yüzünden :)

Canım benim kıyamam ben sana rabbim çok güzel ödüllendirdi seni sonunda allahın tamamına erdirsin inşallah çok güzel bir yaşta hamile kalmışsın maaşallah keşke bende 29 olsam 29 yaşında evlendim ben hemen bebek düşünmedik gezelim dedik keşke düşünseydik nerden bilebilirdim ki işin tüp bebeğe kadar gideceğini buna da çok şükür çok bekletmedi annesini gerçekten herşeyde bir hayır vardır rabbim çok büyük.

Sorma tatlım annem en başından söyledi sen gazlı bir annesin bebekte senin gibi gazlı olacak ve sana şu şarkıyı söylemek istiyorum demişti :KK70: uykusuz zzzzz her geceeeeeeee :KK70:

o kadar cok sey yasadimki o duyguyu hic yasayamayacakmisim gibime geliyor.yani su 3 senedir sayisiz tedavi,dis gebelik sebebiyle ic kanama ile olumden donmek,her ay yikilan umutlar hic birsey olumluya donmeyecekmis gibi.bugun bunalim gunumdeyim sanirim☺
Anliyorum seni bende bu tedavimde ayni dusuncelerdeydim farkli olan ne ki bu tedavimde diye ama oyle olmuyormus sen akisina birak kurtulmaya calis bu dusuncelerden canim zamani ise engel yok Rabbime

lale99 lale99 hadi bakalım gör bebişini güzel haberler getirirsin inşallah bu arada 7 sene mi bekledin sen de canım ya rabbim ayırmasın bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah...

Kızlar dün sabah çok ilginç birşey oldu bebeğimi hissettim rahim tarafının üst kısmında böyle kelebek vardı sanki kanat çırpan dedim ne oluyor internetten baktım bebeğin hareketi de kanat çırpma gibi olurmuş annesine günaydın dedi benim minik akıllı sıpam :)

ayyy kusura bakmasında ikinci planda zaten canım. gece ben kasık ağrısından kıvranıp uyuyamazken oda uyumasın ozaman. çok sinirlendim valla. bide ben suçluymuşum gibi trip atıyor ya sabah.delirdim. konuşmadık resmen hiç:KK11::KK22:
2
Ahhh bu erkekler kesinlikle katılıyorum uymamak konusunda :)

benim ki de birşeye trip atıyor ama daha ne olduğunu anlayamadım çocuk gibi ama resmen
:mad::emir_bebek:
Bugün halledersin iz biz hallederiz
Zaten dertleri belli ilgi istiyorlar
Ama bizde istiyoruz :KK12:

Canım benim kıyamam ben sana rabbim çok güzel ödüllendirdi seni sonunda allahın tamamına erdirsin inşallah çok güzel bir yaşta hamile kalmışsın maaşallah keşke bende 29 olsam 29 yaşında evlendim ben hemen bebek düşünmedik gezelim dedik keşke düşünseydik nerden bilebilirdim ki işin tüp bebeğe kadar gideceğini buna da çok şükür çok bekletmedi annesini gerçekten herşeyde bir hayır vardır rabbim çok büyük.

Sorma tatlım annem en başından söyledi sen gazlı bir annesin bebekte senin gibi gazlı olacak ve sana şu şarkıyı söylemek istiyorum demişti :KK70: uykusuz zzzzz her geceeeeeeee :KK70:
Allaha çok şükür canım :)
Ayyy yerim onları ben bütün gece sevebilirim ,izlerim ben onları
Tabi calismaya başlayana kadar bu gaz ilk ayda oluyordu demi daha çok :KK58:
lale99 lale99 güzel haberlerle insallah canım çikolata yemeyi unutma

lale99 lale99 hadi bakalım gör bebişini güzel haberler getirirsin inşallah bu arada 7 sene mi bekledin sen de canım ya rabbim ayırmasın bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah...

Kızlar dün sabah çok ilginç birşey oldu bebeğimi hissettim rahim tarafının üst kısmında böyle kelebek vardı sanki kanat çırpan dedim ne oluyor internetten baktım bebeğin hareketi de kanat çırpma gibi olurmuş annesine günaydın dedi benim minik akıllı sıpam :)
geçen bende hissettim gibi geldı sabah zaten daha çok olurmuş (sen hareketsiz olursan o daha çok hareket edermiş )
Baktım yani hisseden de var hissetmeyen de bu haftalarda
Bağırsak hareketidir diyorlar
Ama bana göre bebislerdi kendimi öyle kandırdım çok mutlu oldum
İyi yaptım :KK39:

canım çok gazlı annelerin oğluşu olur derler

anaamm ben seni benden falan küçüksün diye hayal etmiştim nedense alicem. nerden aklımda böyle birşey kurduysam:KK48:

Gunaydin guzel anneler:KK68: ve anne adaylari
Bu aksam dr gidiyorum geldi sonunda kontrol gunum yaklasik uc hafta oldu bebisimi gormeyeli bu kez cok daha heyecanliyim hersey yolundadir insaAllah
ohh az kalmıs canım akşama . bekli cinsiyet bile öğrenirsin.kim bilir. azcık çikolata ye git :KK49: bende cuma gitcem inş. şu 3 gün geçmez şimdi bana :KK17:

2
Ahhh bu erkekler kesinlikle katılıyorum uymamak konusunda :)

benim ki de birşeye trip atıyor ama daha ne olduğunu anlayamadım çocuk gibi ama resmen
:mad::emir_bebek:
Bugün halledersin iz biz hallederiz
Zaten dertleri belli ilgi istiyorlar
Ama bizde istiyoruz :KK12:
yok canım halledilemeyecek bişey değil zaten. eften püften gözünün üstünde kaş var misali birşey :-) ama alışmasın yani şimdiden böyle. yoksa iki üç ay sonra kafayı yedirtirler mazallah

Selam kizlar cok sukur rabbim bizlere pozitif sonucu gosterdi su an 4 haftalik bebegimiz, Allah isteyen herkese versin insallah.
sizlere bir kac sorum olacak karnimda sislik var gaz var, doktor o kadar yogunduki sorma firsatim olmadi malesef, sizlerde de oldu mu boyle sislik ? Bir de tup bebek tedavisinde ne zaman egzersizlere baslayabiliriz ne zaman spor yapabiliriz? Diyetisyene ne zaman gidebiliriz? henuz 4 haftalik ancak bende kilo artisi oldu sanirim ilaclardan, bir de bu surecte nasil besleniyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz?

geçen bende hissettim gibi geldı sabah zaten daha çok olurmuş (sen hareketsiz olursan o daha çok hareket edermiş )
Baktım yani hisseden de var hissetmeyen de bu haftalarda
Bağırsak hareketidir diyorlar
Ama bana göre bebislerdi kendimi öyle kandırdım çok mutlu oldum
İyi yaptım :KK39:

Tatlım ben gazlı olduğum için bağırsak hareketi olsa bağırsak gazı bu derdim hoş o sabah hiç gazım yoktu pırrrrrr diye bişey oldu eşime dedim burdaaaaa işte burda eşimde hemen gözlerini açtı ne oluyor dedi bebeğimiz hareket etti hissettim dedim gözleri kocaman oldu eşimin daha çok küçük o imkansız dedi dedim sen an la ya maz sın ...

anaamm ben seni benden falan küçüksün diye hayal etmiştim nedense alicem. nerden aklımda böyle birşey kurduysam:KK48:

ohh az kalmıs canım akşama . bekli cinsiyet bile öğrenirsin.kim bilir. azcık çikolata ye git :KK49: bende cuma gitcem inş. şu 3 gün geçmez şimdi bana :KK17:

yok canım halledilemeyecek bişey değil zaten. eften püften gözünün üstünde kaş var misali birşey :-) ama alışmasın yani şimdiden böyle. yoksa iki üç ay sonra kafayı yedirtirler mazallah

Tatlışım normal hayatta benim 31 yaşında olduğuma inanmayanlar var :KK70: evlendiğimde 29 yaşındaydım gelin saçım yapılırken yanımda ki bayan bu yaşta ne bu evlilik merakı diye çıkışmıştı :KK70: nüfus cüzdanını gösterdim de inandı :KK70:

Selam kizlar cok sukur rabbim bizlere pozitif sonucu gosterdi su an 4 haftalik bebegimiz, Allah isteyen herkese versin insallah.
sizlere bir kac sorum olacak karnimda sislik var gaz var, doktor o kadar yogunduki sorma firsatim olmadi malesef, sizlerde de oldu mu boyle sislik ? Bir de tup bebek tedavisinde ne zaman egzersizlere baslayabiliriz ne zaman spor yapabiliriz? Diyetisyene ne zaman gidebiliriz? henuz 4 haftalik ancak bende kilo artisi oldu sanirim ilaclardan, bir de bu surecte nasil besleniyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz?
Hayırlı olsun canım bebisin allah tamamına erdirsin
O şişlik gaz falan vardı hepimizde
Hala da gaz var
Canim 12. Haftaya kadar egzersiz yapmak zor belki ondan sonra bile zor olabiliyor bizimkilerde biraz kıymetli malum
Kendini sakın yorma derim ben su sıralar hele ki
Diyetisyene hemen başlayabilirsin ama
Bende tedavide kilo aldım maalesef ve sonrası gene kilo almaya devam ettim
Halada alıyorum
Ama kilo vermek çok zor almamak mümkün sadece bulantın kusman çok olmadıkça
S sulltan çocuk onlar kocaman birer çocuklar canım :)
Alismasinlar tabiki
esma73 esma73 aaa erkek mi acaba hem gaz hem his :)

X