2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar ya benim hiç belirtim yok nerdeyse..arada çok hafif adet ağrıları.bi kaç sabahtir test yapıyorum ama tek çizgi hep..bu gün 7.günum..:KK43:(((

Selam kizlar cok sukur rabbim bizlere pozitif sonucu gosterdi su an 4 haftalik bebegimiz, Allah isteyen herkese versin insallah.
sizlere bir kac sorum olacak karnimda sislik var gaz var, doktor o kadar yogunduki sorma firsatim olmadi malesef, sizlerde de oldu mu boyle sislik ? Bir de tup bebek tedavisinde ne zaman egzersizlere baslayabiliriz ne zaman spor yapabiliriz? Diyetisyene ne zaman gidebiliriz? henuz 4 haftalik ancak bende kilo artisi oldu sanirim ilaclardan, bir de bu surecte nasil besleniyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz?

Bir doğal gaz meselesi daha canım öncelikle hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gaz bende de vardı karnım şişti ben ayın 28 de doktor rendevum var doktoruma spor ne zaman yapabilirim diye sormayı düşünüyorum diyet olayına girermiyim bilmiyorum çok kilolu bir yapım yok aile genlerimiz ince uzundur.

Tatlım bol meyve ye su iç kabız olmamak için.
Protein posalı sebzeler ceviz,badem,kuru kayısı,günlük süt,organik yoğurt ,yumurta özellikle sabahları bebek için çok faydalıymış bulgur pilavı,makarna,pilav bunların çok faydalı olduğunu söylüyorlar ben bebeğimi beklerken kitabında da okumuştum

Arada sizi okuyup mutlu oluyorum bazende huzunleniyorum bos gebelik olmasaydi 12. haftada olcaktik bizde.kismetten otesi bos tabiki herseyde vardir bi hayir.rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh guzel hamislerr :KK37:
Allah kısa zamanda nasip etsin canım
İnşallah :)
elif_ipek elif_ipek ıyu bir test kullanmıyorum çıkmaması normal canım iyi bir test için bile erken
Belirti arama hiç zaten hepimiz başka başka şeyler yaşadık
Stres yapma bunları düşünüp test gününe ne kalmış şurda

Tatlışım normal hayatta benim 31 yaşında olduğuma inanmayanlar var :KK70: evlendiğimde 29 yaşındaydım gelin saçım yapılırken yanımda ki bayan bu yaşta ne bu evlilik merakı diye çıkışmıştı :KK70: nüfus cüzdanını gösterdim de inandı :KK70:
ahhhhhhhhh bu üçüncü sahıslarda karısmasa herseye :mad: babam liseye göndermedi bende kaçtım evleniyorum deseydin canım :KK73::KK53:

Canım benim kıyamam ben sana rabbim çok güzel ödüllendirdi seni sonunda allahın tamamına erdirsin inşallah çok güzel bir yaşta hamile kalmışsın maaşallah keşke bende 29 olsam 29 yaşında evlendim ben hemen bebek düşünmedik gezelim dedik keşke düşünseydik nerden bilebilirdim ki işin tüp bebeğe kadar gideceğini buna da çok şükür çok bekletmedi annesini gerçekten herşeyde bir hayır vardır rabbim çok büyük.

Sorma tatlım annem en başından söyledi sen gazlı bir annesin bebekte senin gibi gazlı olacak ve sana şu şarkıyı söylemek istiyorum demişti :KK70: uykusuz zzzzz her geceeeeeeee :KK70:
Canim ben de senin gibi 29 da evlendim...ilk yil istemedik gezdik tozduk boyuna...istedigimiz yıl da hemen doktora basladik ben uc ay denedim olmayinca hemen gittim asilamalar tedavi sureci derken 1 yi sonra iste tup bebekle hamile kaldim..sevindigim kısım beklemedeb doktora gitmek oldu 32 yasinda bebegimi kucagima alacagim ins. Erken evlenen arkadaslara bakiyorum da kismet kader sanirim 20 li yaslarda evlenmek aklima bile gelmezdi unv fln...ideal yasin 25 sonrasi oldugunu düşünürüm tabi istisna evlilikler haric kismet isi sonucta :)

lale99 lale99 hadi bakalım gör bebişini güzel haberler getirirsin inşallah bu arada 7 sene mi bekledin sen de canım ya rabbim ayırmasın bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah...

Kızlar dün sabah çok ilginç birşey oldu bebeğimi hissettim rahim tarafının üst kısmında böyle kelebek vardı sanki kanat çırpan dedim ne oluyor internetten baktım bebeğin hareketi de kanat çırpma gibi olurmuş annesine günaydın dedi benim minik akıllı sıpam :)
Amin canim insAAllah hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza.
Benim gobusumdede kipirtilar oluyor gaz mi bebismi cozemedim:)

2
Ahhh bu erkekler kesinlikle katılıyorum uymamak konusunda :)

benim ki de birşeye trip atıyor ama daha ne olduğunu anlayamadım çocuk gibi ama resmen
:mad::emir_bebek:
Bugün halledersin iz biz hallederiz
Zaten dertleri belli ilgi istiyorlar
Ama bizde istiyoruz :KK12:

Allaha çok şükür canım :)
Ayyy yerim onları ben bütün gece sevebilirim ,izlerim ben onları
Tabi calismaya başlayana kadar bu gaz ilk ayda oluyordu demi daha çok :KK58:
lale99 lale99 güzel haberlerle insallah canım çikolata yemeyi unutma
Unutmam canim aklimda :)

anaamm ben seni benden falan küçüksün diye hayal etmiştim nedense alicem. nerden aklımda böyle birşey kurduysam:KK48:

ohh az kalmıs canım akşama . bekli cinsiyet bile öğrenirsin.kim bilir. azcık çikolata ye git :KK49: bende cuma gitcem inş. şu 3 gün geçmez şimdi bana :KK17:

yok canım halledilemeyecek bişey değil zaten. eften püften gözünün üstünde kaş var misali birşey :-) ama alışmasın yani şimdiden böyle. yoksa iki üç ay sonra kafayı yedirtirler mazallah
Son gunler daha yavas geciyor belkide canim gosteririr kendini ayy cok heyecanli:)

Canim ben de senin gibi 29 da evlendim...ilk yil istemedik gezdik tozduk boyuna...istedigimiz yıl da hemen doktora basladik ben uc ay denedim olmayinca hemen gittim asilamalar tedavi sureci derken 1 yi sonra iste tup bebekle hamile kaldim..sevindigim kısım beklemedeb doktora gitmek oldu 32 yasinda bebegimi kucagima alacagim ins. Erken evlenen arkadaslara bakiyorum da kismet kader sanirim 20 li yaslarda evlenmek aklima bile gelmezdi unv fln...ideal yasin 25 sonrasi oldugunu düşünürüm tabi istisna evlilikler haric kismet isi sonucta :)

Tatlışım benim 20 yaşlarda çok iyi bir işim vardı çokta iyi kazanıyordum açıkcası evlilik düşünmedim hiç ilişkim oldu ama eşim kadar sevemedim 2009 senesinde eşimle tanıştım düşünsene o kadar iyi işi bırakıp okadar iyi maaşı bırakıp Adana'ya gelin geldim aslında benim amacım kariyermiş eşimle tanışınca herşeyi kenara koyup bu kadar iyi bir işim olmayacağını bildiğim halde Adana'ya gelin gelmeyi tercih etmek evlenip bir süre bebek düşünmeyip nasılsa olur diyerekten taaa tüp bebeğe kadar giden bir hikaye ile mutlu sona ulaşmak hepsi kader kısmet buna inanıyorum...

Kızlar ben ne farkettim biliyormusunuz ?
Bu süreçte bacak tüylerim daha hızlı uzuyor daha geçen cuma aldıydım
Kuzucum bende de durum ayni ki normalde cok tuysuz biriyimdir, gobegim falan tuylendi iyyy:oops:progesteron yapiyor canim bir de biz ekstra aliyoruz ya, gelsin kil tuy ne varsaa:KK59:

Gecmis olsun canim Happinessss Happinessss tez zamanda gecer inşallah...bu aralar icime korku düştü sanki bebeğime bir sey olacak gibi her sabah acaba kalbi durmus mu dite uyaniyorum...olumsuz şeyler yasayan arkadaslardan cok etkilendim sanirim...benim bugun kasiklarima hafif agri giriyo kizlar saniyelik korkuyorum persembe doktora gidicem yoksa dayanamayip en yakin hastaneye kosucam...
Canim benim olumsuz dusunme..malesef ruh hallerimiz coook tedirgin ama cok sukur bugune kadar sikintin olmadi, hayirlisiyla bundan sonra da olmayacak..

İnanmaz miyim Allah muhafaza nazar insanı mezara sokarmis. Bende söylemek istemiyorum işte üç ay değil karnım baya belli olana kadar da olmuyor iste kopamiyorsun çevreden.Bol bol oku canım kendine
3 İhlas süresi
1 fatiha
7 ayetel kursi okunması söylenir nazar değer kişi için. Üzerimde ki göz u nazar i uzaklaştır Rabbim diye.
Canim geceleri uyumadan dua ediyorum ama surekli yeni dualar ekliyorum 1 saat falan suruyor herhalde..hepimiz dua edelim kuzular bir de nazar boncugu takalim ya:nazar:

off kafamda deli sorular:KK53:

transfer gunu geldikce kafam cok karisiyor.olcakmi acaba,bu zamana kadar olmadi bu olurmu,olmazsa naparim,iki embriyonun 1i tutsa allah nasip etsede,ya hic biri olmazsa o psikolojiden nasil kurtulurum vs vs vs.allahin ferahlik versin yuregime.
Tecrübeyle sabit canım. Sakın olumsuz düşünme cekme negatifliği üzerine.O bebiş tutacak o kadar :))))

X