- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.141
Ben kanama yi görünce dr gittim depot yapılınca iki gün azalarak sürdü yaklaşık iki hafta sonra tekrar oldu bir önceki kadar yoğun değildi tedbirli olduğum için depot u yaptırdım dr a gitmeden ve yine kesildi öncesinde ve aralarda kahve lekelenmem çok oldu.Evet aklımda zaten sorucam peki senin kanaman ne kadar sürdü ?
Tedavin olumlu sonuçlanır canım insaAllah ben sadece bal polen Ari sütü karışımı aç karnına almıştım.Sogan kuru dengeni bozar mı bilemedimArkadaşlar aranızda tüp bebekle hamile olanlar olduğu için sormak istiyorum. Bizim sürece başlamk için 15 günğmüz var. Regl günümü bekliyorum . Transfer yaptırmadan önce bir ön hazırlığınız oldumu. Yapmam gerken bişeyler varmı acaba sürecin daha olumlu geçmesi için. Aklıma geldi doktordan dönerken şu soğan kürünü filan yapsam 15 gün faydası olırmu acaba tüp bebek içinde. Sizin uyguladığınız herhangi birşey varsa yazın lütfen. Yeme içmede dahillll....
Günaydın canımBu gece herkes uyumus anlasilanmasallah masallahh tutututuuuu
Canimm kendi doktorumm bu saatten sonra sikinti olacagini sanmiyorum dedi ama dun doktorum yok diye diger dr bakti o da oyle sevimsiz bir tip ki. Olabilecek iki sey var, ya kanama kesilir ya da iyice yayilir dedi-sanki bilmiyoruz. Gordugum kadariyla pek kanaman yok sakin olup dinlen bol bol dedi yolladi. Bir de arastirdim cok, kanama alani da kucuk baya diger "subchronic hematoma" vakalarina gore onun icin de cok endiselenecek birsey yok gibi henuz. zaten hormondan patlayacak haldeyiz, insani sakinlestirmek yerine en kotusunu ne soyluyosun alik dr diyenedim adama-icimde kaldi:)Canim cok iyi anlıyorum seni bende ne yapacağımı bilmeden ağlayarak kosmustu Dr a rapor alsan dinlemedi sen hiç bi kaç gün sadece onu hiç sayma.12 haftada da düşük riski ola biliyormuy mus
Zaten depot u yaptırıyordum düzenli olarak istirahati n yanında başka bişi önermedimi mi ? Bana kanamaları da bol su sıvı tüket demişlerdi canım.Atlaticaksiniz insaAllah dua edelim
Hiç sorma canım ya bende medipol e gidince kalp atışı yok direk yatış ını veriyorum dedi okadar panik oldum ki dışarı almasını söyledim sesi o duyamasada ben duymuştum o an kalp atışını hiç mi duyguları yok bu insanların anlamadım ki ertesi gün dr ma gidince rahatladım. Ctesı ye birşeyin kalmaz cnm merak etme ilk haftalarda bence kanamalar daha sıkıntılı sen o dönemi atlattin InsaAllahCanimm kendi doktorumm bu saatten sonra sikinti olacagini sanmiyorum dedi ama dun doktorum yok diye diger dr bakti o da oyle sevimsiz bir tip ki. Olabilecek iki sey var, ya kanama kesilir ya da iyice yayilir dedi-sanki bilmiyoruz. Gordugum kadariyla pek kanaman yok sakin olup dinlen bol bol dedi yolladi. Bir de arastirdim cok, kanama alani da kucuk baya diger "subchronic hematoma" vakalarina gore onun icin de cok endiselenecek birsey yok gibi henuz. zaten hormondan patlayacak haldeyiz, insani sakinlestirmek yerine en kotusunu ne soyluyosun alik dr diyenedim adama-icimde kaldi:)
Bu adamlar nasil almis ya diploma. Okuzler..Hiç sorma canım ya bende medipol e gidince kalp atışı yok direk yatış ını veriyorum dedi okadar panik oldum ki dışarı almasını söyledim sesi o duyamasada ben duymuştum o an kalp atışını hiç mi duyguları yok bu insanların anlamadım ki ertesi gün dr ma gidince rahatladım. Ctesı ye birşeyin kalmaz cnm merak etme ilk haftalarda bence kanamalar daha sıkıntılı sen o dönemi atlattin InsaAllah
Stres yapma geçer ilaçları düzenli kullan dikkat et kendiniCanim benim gecer insallah..kirmizi kanama pembe ve kahve akintiya donusmus gibi ama tuvalete gitmeye bile korkuyoruum..
heheee bende oyle oluyorum bazen. telden girince nasıl işime gelirse öyle alıntılıyorum. farkındaysanız smileylerim bile hep aynı telden girdiğim zamanlarBkz: Coklu cevaplamayi bilmeyen unique'in ust uste 10 mesaj yazisiiihatta herkesi bayisi
Canim benim ne tatlisiiin..bugun daha iyi gibiyim, anne bakimina girdim, ben yatiyorum o da yazik dort donuyor etrafimda..anne gibisi, bir de burdaki bitanecik arkadaslarim gibisi yokHappinessss günaydın canım..dün cepten foruma öylesine göz atıyordum yazını gördüm, gece de uyandıkça aklıma geldin sürekli,nasıl iyi oldu mu/geçti mi/ ne yaptılar ki... çok çok çok geçmiş olsun, bir daha yaşamazsın inşallah. Rabbim korusun sizi...
Supersin sultan vallakızlarrrr bu arada a101'e bebek kuveti kova masrapa yastık yorgan biberon gibi bir sürü bebek malzemesi geliyor. napsak açılışı yapsakmı kii
Minnosumm cook sukurhic korkma bak cok sorunsuz arkadaslar da var..benim de hic kusmam, uykuya duskunluk ya da uyku sorunum falan olmadi ama boyle canli kanli bir tipim ya, rahmim de oyle cikti yapacak birsey yok
karar verdim alacam canım bir kaç bişey inşallah. herkes fiyatlar çok uygun ,kalitelide oluyor dedi.almak mantıklı geldi oyüzdenSupersin sultan valla
Canim o zaman minnosunun gelmesi yakindir, ben ruya gordugum ay hamile kaldimGunaydin canlar ben bu sabah ruya gordum ikiz bebek ikiside kucagimda dugun gibi biryerdi bende halaya katildim ve bebislerde kucagimdaydi ya insallah ya
Senin agzin bal yesin emi insallah kiz size yetiseyim daCanim o zaman minnosunun gelmesi yakindir, ben ruya gordugum ay hamile kaldim