2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evet aklımda zaten sorucam peki senin kanaman ne kadar sürdü ?
Ben kanama yi görünce dr gittim depot yapılınca iki gün azalarak sürdü yaklaşık iki hafta sonra tekrar oldu bir önceki kadar yoğun değildi tedbirli olduğum için depot u yaptırdım dr a gitmeden ve yine kesildi öncesinde ve aralarda kahve lekelenmem çok oldu.

Tedavin olumlu sonuçlanır canım insaAllah ben sadece bal polen Ari sütü karışımı aç karnına almıştım.Sogan kuru dengeni bozar mı bilemedim

Canimm kendi doktorumm bu saatten sonra sikinti olacagini sanmiyorum dedi ama dun doktorum yok diye diger dr bakti o da oyle sevimsiz bir tip ki. Olabilecek iki sey var, ya kanama kesilir ya da iyice yayilir dedi-sanki bilmiyoruz. Gordugum kadariyla pek kanaman yok sakin olup dinlen bol bol dedi yolladi. Bir de arastirdim cok, kanama alani da kucuk baya diger "subchronic hematoma" vakalarina gore onun icin de cok endiselenecek birsey yok gibi henuz. zaten hormondan patlayacak haldeyiz, insani sakinlestirmek yerine en kotusunu ne soyluyosun alik dr diyenedim adama-icimde kaldi:)

Hiç sorma canım ya bende medipol e gidince kalp atışı yok direk yatış ını veriyorum dedi okadar panik oldum ki dışarı almasını söyledim sesi o duyamasada ben duymuştum o an kalp atışını hiç mi duyguları yok bu insanların anlamadım ki ertesi gün dr ma gidince rahatladım. Ctesı ye birşeyin kalmaz cnm merak etme ilk haftalarda bence kanamalar daha sıkıntılı sen o dönemi atlattin InsaAllah

Bu adamlar nasil almis ya diploma. Okuzler..

bu arada nazara inanio musun canim sen? Pazar aksami esimle yemekte bir arkadasimla karsilastik, ben ilk trimester bitsin oyle soyleyecektim ama gobegim baya ciktigi icin esim kiz anlamadan sen soyle dedi, soyledim sonra gitti arkadasim sonra esim su nazar reklamlari var ya kizin gozlerinde o isigi gordum eve gidip nas felak okuyalim hemen dediben de yok artik sacmalama falan dedim ama dun de kanamam olunca esim direk kiza bagladiben de inaniyorum artik sanirim

Happinessss günaydın canım..dün cepten foruma öylesine göz atıyordum yazını gördüm, gece de uyandıkça aklıma geldin sürekli,nasıl iyi oldu mu/geçti mi/ ne yaptılar ki... çok çok çok geçmiş olsun, bir daha yaşamazsın inşallah. Rabbim korusun sizi...

Bkz: Coklu cevaplamayi bilmeyen unique'in ust uste 10 mesaj yazisiiihatta herkesi bayisi
heheee bende oyle oluyorum bazen. telden girince nasıl işime gelirse öyle alıntılıyorum. farkındaysanız smileylerim bile hep aynı telden girdiğim zamanlar
hazır bilgisayardan girmişken biraz mimik bırakıp gideyim bariii
kapanışta bebişlerle olsun

Canim benim ne tatlisiiin..bugun daha iyi gibiyim, anne bakimina girdim, ben yatiyorum o da yazik dort donuyor etrafimda..anne gibisi, bir de burdaki bitanecik arkadaslarim gibisi yok

Günaydın candan öte canlar:)
Happinessss canım bugün daha iyisin değilmi gitti dimi ismi lazım olmayan şey...bir daha hiç gelmesin strest yok bolca dinlen şarkı söyle içinden yada bağıra bağıra bebekte annem tam bir assolistmiş desin

M MissBbs canım akrabamı oda tınlama boşver hamile olduğumu bilip tebrik etmeyen öküz akrabalarım var :) birde hamile olmadan önce her gün görüştüğüm kişi hamile kaldıktan sonra ilişkisini kesen öküzün biri de var ne kutsal insanız yahu maaşallah bize hamile olmamız bile batıyor millete hoş Allah isteyen herkese versin diyoruz eşimle ama eşim bile hayret etti ne bereketli çocukmuş herkes bize düşman oldu Allah bebeğimizi bize bağışlasın sen ben bebeğimiz birbirimize yeteriz boşver dedi artık takmıyorum kafaya tınnnnnnnn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Allah hepimizi bebişlerimizi korusun. Kızlar ben transferden sonra 4 güne 1 deport yaptırdım. . 1 ay geçince de hafta 1 yaptırdım hala da devam ediyorum. Bu cuma sonuncuyu yaptırıyorum inşallah. Kanama sorunu yaşamadım hiç. Bırakınca bişeyler olur diye de korkuyorum açıkçası.
Bu arada benim pazartesi günü kontrolum var. İkili test yapılacak ama bn yapmak istemiyorum. Down sendromundan başka birşey tespit etmiyor değil mi bu test. Allah herkese sağlıklı evlat nasip et sinde ben down sendromu olsa da aldirmayacamki. O yüzden yapmak istemiyorum. Doktoruma bu şekilde danisayim mi ne dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…