2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canım testi yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama belki bebeğin başka hastalıkları da varmı diye de bakıyorlardır belki tedavi edilebilecek birşeydir ve yaptırmadığın takdirde bebeğin dünyaya geldiğinde keşke önlemini alsaydım diye pişman olma hepimiz anneyiz evlatlarımız sağlıklı olsun isteriz ki sonradan bizler üzülmeyelim

Iste o yüzden sordum umarım ayrıntılı bilen vardır. Ikili test sadece down sendromunu teşhis eden biseyse yapacak hiçbişey yok tabi. Lakin başka doğumsal anomalileri teşhis ediyorsa ayrı tabi.

Iste o yüzden sordum umarım ayrıntılı bilen vardır. Ikili test sadece down sendromunu teşhis eden biseyse yapacak hiçbişey yok tabi. Lakin başka doğumsal anomalileri teşhis ediyorsa ayrı tabi.

Tatlım 28 ekimde benimde ikili tarama testim yapılacak doktorum benden bir sürü kan tahlili istedi bu tahlilleri yaptırıp sonuçlarınla gel ikili testi yapalım dediğine göre doktorum başka bişeylere de bakacak demek ki hani bebek için değil sende önemlisin burada

Kizlar 2li testte sadece down sendromu ve edwards sendromuna bakılıyor ikisi de kromozom bozukluğu hastalığı
Ki buna bakılırken de istatistik veriliyor size

Bebeklerde olabilecek ve tedavi edilebilecek hastalıklara bakilan ayrıntılı ultrason bebeklerin yaşamsal tüm fonksiyonlarına bakılıyor ve önlem alınıyor yani önemli olan ayrıntılı ultrason

İnanmaz miyim Allah muhafaza nazar insanı mezara sokarmis. Bende söylemek istemiyorum işte üç ay değil karnım baya belli olana kadar da olmuyor iste kopamiyorsun çevreden.Bol bol oku canım kendine
3 İhlas süresi
1 fatiha
7 ayetel kursi okunması söylenir nazar değer kişi için. Üzerimde ki göz u nazar i uzaklaştır Rabbim diye.

Son düzenleme:
2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş
anlamadım, kese niye görünmüyor? 1000 in üstüne çıkınca görünmesi gerek..ama katlanma devam da ediyor? sorun ne ki???

anlamadım, kese niye görünmüyor? 1000 in üstüne çıkınca görünmesi gerek..ama katlanma devam da ediyor? sorun ne ki???
Bende bilmiyorum canım 1 ekimde transferin yapıldı küçük dedi daha onun için görünmüyor 10 gün sonra gel bakalım dedi kanama çoğalırsa yine gel dedi offf

Bende bilmiyorum canım 1 ekimde transferin yapıldı küçük dedi daha onun için görünmüyor 10 gün sonra gel bakalım dedi kanama çoğalırsa yine gel dedi offf
anlam veremedim....kimyasal gebelikte sanırım sürekli bir artış olmuyor, düşüyor çıkıyor, ama seninkinde katlanma da var??..sen yine de moral bozma, dr unda demiş, belki hala çok miniktir

2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş
Canim alttan mı baktı üsten mı
Yarın başka bir doktora daha git baktır üstten bazılarında görünmeye biliyor deri kalınlığı, rahim uzakligi gibi bir sürü etken var
Ama değerin çok güzel artmış , sıkıntı yoktur allahın izniyle

Gecmis olsun canim @Uniqueness tez zamanda gecer inşallah...bu aralar icime korku düştü sanki bebeğime bir sey olacak gibi her sabah acaba kalbi durmus mu dite uyaniyorum...olumsuz şeyler yasayan arkadaslardan cok etkilendim sanirim...benim bugun kasiklarima hafif agri giriyo kizlar saniyelik korkuyorum persembe doktora gidicem yoksa dayanamayip en yakin hastaneye kosucam...

Canim bende de ağrılar var rahim buyumesiymis bi de yukarı cikicaklar yavaş yavaş bebekler ondanmış
Allah korusun bebisi
Hepimiz korkuyoruz hareketlerini hissedince geçecek bu günlük korkular inşallah

Ctesi doğum günüm için ailecek yemeğe cıkıcaz da bende bgn elbise bakmaya gittim annemlerle. Onlarda doğum günü hediyemi aldılar arada ben kalem etek/elbise hastasıyımdır o yızden bi tane bile elbise beğenemedim çünkü artık göbeğim var hemde bildiğin göbek! Ancak belden aşağısı bol elbiseler olabilir artık bize. Uf bu durumu kabullenip yarın öyle bi elbise almaya gidicem.

Canim bende de ağrılar var rahim buyumesiymis bi de yukarı cikicaklar yavaş yavaş bebekler ondanmış
Allah korusun bebisi
Hepimiz korkuyoruz hareketlerini hissedince geçecek bu günlük korkular inşallah
Insallah canim her dakikan bebeğini dusunmekle geciyor valla Allah hepimizin bebislerini korusun...

Üstten baktı doktoru beğenmedim umursamadı bile düşük iğnesi yap veya yaptırdın mı diye sormadı bile beta hcg ye göre 10 gün sonra gel bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…