2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Esma kacinci haftandasin canim cinsiyeti ne zaman soyleyecekler sen hala hakan hocaya mi gidiyorsun ayyyy cok soru sordum kusura bakma.son birsey daha sorayim mevanurr nasil acaba merak ettim onu da insallah iyidir :KK200:

Esma kacinci haftandasin canim cinsiyeti ne zaman soyleyecekler sen hala hakan hocaya mi gidiyorsun ayyyy cok soru sordum kusura bakma.son birsey daha sorayim mevanurr nasil acaba merak ettim onu da insallah iyidir :KK200:
Hayır cnm başka doktora gidiyorum 13 haftadayim cinsiyeti belli değil içimden kız geçiyor :21:

Happinessss Happinessss canıııım çok geçmişler olsun rabbim korusun beterinden sakınsın iğneni olduysan içini rahat tut allahın izniyle atlatıcaksın bunuda sadece dinlen bol bol su iç tatlım rabbim bütün mucizelerimizi korusun
Canimm benimm coook sagol, bir de benim dr yokmus diger dr bakti, o da tam bir okuz (pardon kuzular ama onu tanimlayacak baska sifat bulamadim:)), bebek iyi ama bu kanama yayilip bebegi rahimden ayirabilir yani dusurursun bebegi ama gecebilir de, hayirlisi falan dedi. Kanama alani da 7mmx27mm, yani kucuk gayet. Amerika'daki forumlara bakiyorum, insanlar 15 cm kanama alaniyla bile kavusmus bebislerine. Bu doktorlarin bu kadar hormonlu insanlarla daha sakin konusmasi lazimm..

Iyi ki varsiniz canlarimm..

Happinessss Happinessss caniiimmm geçmiş olsun..Dualarimiz senle..bu arada bu kanamalar neden kaynaklanıyor acaba:KK43:(
Cok sagol caniim..malesef tam olarak sebebi bilinemiyor. Ve bir hamileliginde hic kanamasi olmayanin diger hamileligi tamamen kanamali gecebiliyormus. Dr tahmini sebebi soyle acikladi, rahim genislerken damarli bir yapiya denk gelirse kanamaya sebep olabilirmis. Bir de bu donemde serviks cok hassas oldugundan onun da kanama egilimi olurmus. Insallah hic yasama canim sen, boyle bir panik ani olamaz...

Allahim esirgesin canim meleklerimizide bizleride. Kritik donemi atlatmayada az kaldi allahin izniyle. Prolutonuda yaptrimissinya etkisi baslar ins. Onunda rahatlarsin canim.sagliikla kucagimiza alalim ins.tum minnaklari
Dikkat et kuzum sende. Zaten isede gitmezsin.guxelce dinlen ins. Minikleeimiz kotu sakalari seviyor.malesef
Oy canim sultanimmm, oyle oldu valla:KK17:kendime rahatlamak icin hedef 12
.haftayi koymustum ama anladim ki bu da kesmeyecek beni, 20. Hafta gelsiin:KK53:

Happinessss Happinessss cnm çok geçmiş olsun dinlen geçecek inş oğlumda yaşadım bende her tuvalete gidişimde korkarak giderdim Allah'a emanetsiniz cnm geçicek hepsi
Canim benim coook sagol destegin icin, kendimi attim yataga gecer insallah. Saglikla almissin minnosunu kucagina ne muhtesemm, insallah darisi hepimize..o zaman bu bebis de saglikli bir kiz olsun hayirlisiyla:KK200:

60 lara düştü nihayet, bu ay sıfırlanır heralde canım.Ama böyle yasadıkça, okudukça korkuyorum bir daha denemekten :KK43:(
Minnosumm cook sukur:nazar:hic korkma bak cok sorunsuz arkadaslar da var..benim de hic kusmam, uykuya duskunluk ya da uyku sorunum falan olmadi ama boyle canli kanli bir tipim ya, rahmim de oyle cikti yapacak birsey yok:KK48:

Günaydın kızlar :KK3:
bu gece uyumadık tabi ki gene S sulltan cım ama bu sefer eşimi de uyutmadim :KK76:
Baba olmak kolay mı
Happinessss Happinessss canım o nasıl bir doktor muş
tamam doktor gerçekçi olmalı ama ufak bir ihtimali bir anne adayına bu sekilde nasıl söyler anlamıyorum

Pembe lekeler olunca çok araştırdım ben
ne kadar büyük kanama alanları olanlar ,9 ay kanaması olanlar var hepsi kavusmus bebislere
Hamillerin (sağlıklı dogum yapan ) yüzde 40 ı kanama geçirirmis herhangi bir hafta da
Cumartesiye bişey kalmiycak inşallah

Kuzular benim bugun omrumden 5 yil falan gitti, pembe akintim vardi sabahtan beri ama hep oluyor diye korkmadim cok, sonra tuvalete bir girdim her yer kan...hayatimda hic bu kadar korkmamistim:KK43:aglaya aglaya doktora kostum, bebek iyi ama kesenin yaninda kanama alani var..dusuk riski olabilir dedi dr, proluton yaptirdi hemen ve yatak istirahati verdi..cmt kontrolum var canlarim nolur dua edin bizim icin..
Canim cok iyi anlıyorum seni bende ne yapacağımı bilmeden ağlayarak kosmustu Dr a rapor alsan dinlemedi sen hiç bi kaç gün sadece onu hiç sayma.12 haftada da düşük riski ola biliyormuy mus :KK43:
Zaten depot u yaptırıyordum düzenli olarak istirahati n yanında başka bişi önermedimi mi ? Bana kanamaları da bol su sıvı tüket demişlerdi canım.Atlaticaksiniz insaAllah dua edelim

X