- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.361
:)) senin kızın olursa analı kızlı babayı çatlatirsiniz. Kızın da süslü olur :)))ilahi canım
Canım daha yolun başındasın doğum videoları mi izliyorsun Kıyamam :)))Kızlar dünden beri epidural ve spinal anestezi doğumları izliyorum ikisi arasındaki farkı vallada anlamadım billa da anlamadım ne fark var aralarında:S
:)) senin kızın olursa analı kızlı babayı çatlatirsiniz. Kızın da süslü olur :)))
Bencede kızın olur senin :)))Ayyy valla canım burda herkes kız diyo benim bazen içime erkek doğuyor bazen hiç bişey doğmuyor...
Napıyım merak işte doğum videolarını karıştırıp ön hazırlık yapıyorumbir yanım da korkuyor: D
Erkek olursa senin asla süslemene izin vermez Ohhh :))))Oğlum olursa ne olcekbende erkek çocuk hastalığı var sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da bunlar işin gır gırı :)
:))) güldürdün kız beni
Erkek olursa senin asla süslemene izin vermez Ohhh :))))
HAhahha hah ergenlik çağında sesi çatallasır. Bıyıklari terler .sana baskı uygular :)))Demeeeebabası gibi o şort kısa değil mi,o etek sanki kısa çocukta anne bu etek boyu ne babama soylicem seni der ikisi deli eder beni
Inşallah kızım olur .kaynana olmak istemiyorumAllah ağlatmasın canım benim senin de kızın olur bence adın gibi şeker :)
Inşallah kızım olur .kaynana olmak istemiyorum((
Onlarin Yanlarında uyuyan şeker gibi kaynana:))Kaynana kaynana cadı gibi kaynana öyle bir şarkı vardı sanki senden şeker gibi kaynana olur bence :)