- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begenmedim doktorlarda sasirmis artik yani.kiwicik aynen kuzum işine ne gelirse onu yapıyolar
Canlarim beni merak edip etiketlemissiniz ama uyuyodum ya.. 11de bi ağırlık çöktü üstüme yattim uyumusum hemen simdi uyandim sahura ben yokken yeni arkadaslar gelmis hosgelmisss hızlı hızlı okudum sayfalari .. Kaynatmışsınız gene bundan sonra bu da benim ifadem olsun kimseciklere vermem
Medipol olacak sanırım fiyatı uygun araştırdımhosgeldınnn canımmmmmm nerde tedavi oluyosunn.....
Yat bakalim canim tatlı tatlı rüyalar görHahahaha yakistida sana.tamam bu senin ifaden artik
Sen uyudun ohhhh valla sira bende. Bende yatiyorum sekerlerim.
Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmm....
Iyi iluykular canim. Allah kolaylik versin. Ben de bugun basladim isimiz zorHayırlı sabahlar iyi uykular kizlaarr .. Ben de yatıyorum ve yarin bayram temizliğine başlıyorum o kadar cok isim var kiii
Oooo bayram temizligi. Ama daha cok var ki? Sen bayagi bi is görüceksin anlasilan. Kolay gelsin canim benimHayırlı sabahlar iyi uykular kizlaarr .. Ben de yatıyorum ve yarin bayram temizliğine başlıyorum o kadar cok isim var kiii
Iyi iluykular canim. Allah kolaylik versin. Ben de bugun basladim isimiz zor
Hemen internetine baktir kacirma burda bisiiNice 100 sayfalara diyelim kizlar. Valla muhabbet koyuymus. Benim nette sorun var ve her zman giremiyom ne yazik ki benim doktorum 2 tane transfer ederiz demisti.
Aman ne bileyim, cehennem gibi sıcakkar içinde terleyio duruyorum ama göbüşüm aynı:) bu göbüşde zaten aşılamadan yadigar banaBende 62 kiloyum canım düşemedim gitti ya hafî gel zayıflayayım bakalım kim önde verecek
Canim 10 11 gun var aslinda ama ben cok yorulmadan azar azar herseyi yapmaya niyetliyim.. Tum dolaplari indircem e malum hamileligin ilk aylarinda temizlik yapamam yaOooo bayram temizligi. Ama daha cok var ki? Sen bayagi bi is görüceksin anlasilan. Kolay gelsin canim benim
kiwicik günaydın kızlar heyecandan deli olabilirim az önce hastaneden aradılar döllenmeyen yumurta vardıya bekletmişler bir umut diye vedeeeee DÖLLENMİŞ hemde 1 kalite 9 hücreli embiriyolok konuşurken telefonda ilk aklıma gelen kiwicik benim adımA okuduğu yasini şerif ve hepinizin duası oldu allahım sana şükürler yergök duayla gerçekten kızlar hepinizden allah razı olsun sizin haklınızı ödeyemem bu bir mucize döllenmeyen yumurta döllendi
gbakverdi saol canım benim inşallah bu bile çok büyük umut oldu tutunacak inşallah canım allahım hepimin kucaklarını bebişlerle doldurdun en kısa zamandacanım yaa çok sevindimmm :) inş tutunur,sağlıklada kucağına alırsın:)
İnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursunkiwicik günaydın kızlar heyecandan deli olabilirim az önce hastaneden aradılar döllenmeyen yumurta vardıya bekletmişler bir umut diye vedeeeee DÖLLENMİŞ hemde 1 kalite 9 hücreli embiriyolok konuşurken telefonda ilk aklıma gelen kiwicik benim adımA okuduğu yasini şerif ve hepinizin duası oldu allahım sana şükürler yergök duayla gerçekten kızlar hepinizden allah razı olsun sizin haklınızı ödeyemem bu bir mucize döllenmeyen yumurta döllendi
hayırlı olsun canımm çok sevindimmmkiwicik günaydın kızlar heyecandan deli olabilirim az önce hastaneden aradılar döllenmeyen yumurta vardıya bekletmişler bir umut diye vedeeeee DÖLLENMİŞ hemde 1 kalite 9 hücreli embiriyolok konuşurken telefonda ilk aklıma gelen kiwicik benim adımA okuduğu yasini şerif ve hepinizin duası oldu allahım sana şükürler yergök duayla gerçekten kızlar hepinizden allah razı olsun sizin haklınızı ödeyemem bu bir mucize döllenmeyen yumurta döllendi