2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benimde şimdilik bunlarrrrr ama en cok takılanlardan bırıde bu 3. gun ve 5. gun embrıyosuuu 5. gunun daha saglıklı oldugu soylenıyoo..aayyyy aklımızda cılgınca sorular artık drlar kadar arastırmacı oldukkk

benimde şimdilik bunlarrrrr ama en cok takılanlardan bırıde bu 3. gun ve 5. gun embrıyosuuu 5. gunun daha saglıklı oldugu soylenıyoo..aayyyy aklımızda cılgınca sorular artık drlar kadar arastırmacı oldukkk

Biz o uzmani ne zaman olduk biliyomusun? Hamile kalamayinca arastiramalara baslayinca.
Mesela ben cok cahildim hemen ilkinde hamile kaliniliyo saniyodum yumurta neymis catlamasinneymis hiiiic bilgim yoktu simdi docent ünvanini solladik

Canim Allah ol dedikten sonra 3e 5e bakmaz bence...

ayy aymnen yaaa fılmlerdekı gıbı hemen olcak zannedıyomm bennn, yok ovlasyonu yok osu yok buusuu uzman olduk walllaaa:)

anladım canımmmm biz kalacak yer arastırıyoruz da acaba otelde falan mı kalcaksınız die sormustumm ben arastırmaya dewam:)

Ah canim yardimci olayim tanidiklar var bir sürü. Nasil nerde düsündügünü yaz bana istersen özelden bende sorayim bizimkilere.

Ah canim yardimci olayim tanidiklar var bir sürü. Nasil nerde düsündügünü yaz bana istersen özelden bende sorayim bizimkilere.
biz cok istanbulu bilmiyorz canım fulya acıbadem de olacak iştee işlemler yakın bı yer olsunn iştee bakıoruz gunluk kiralık evler var ama guvenemıyosunn civardakı otellerin fiyatları cok yuksekkk

Aramiza hosgeldin canim.

Tabiiki eklerim. BAT ve merkezide yazarsan sevinirim
Valla canım benim 2 denemem olacak ilk yaptigimda 2 tane tuttu biri dustu bir kizim var 10 yasinda medikal park fatihte denemistim simdide medipolde düsunuyorum kismet olursa bende kilo vermeye calisiyorum yas 34

biz cok istanbulu bilmiyorz canım fulya acıbadem de olacak iştee işlemler yakın bı yer olsunn iştee bakıoruz gunluk kiralık evler var ama guvenemıyosunn civardakı otellerin fiyatları cok yuksekkk
Istanbulda genel anlamda iyi bi hotel cok pahali.
Zaten tedavide bir sürü masraf bide konaklama neredeyse bi tedavi parasi daha yani.
Bende bilmiyorum pek istanbulu koca sehir malum... Kiralik evlede hic tecrübem olmadi. Ben bi sorayim eger bilen eden varsa bizimkilerden hemen yazarim sana canim olur mu. Belki burdaki istanbuldan olan arkadaslarda yardimci olabilir?

saol canımm ilgin için...

Valla canım benim 2 denemem olacak ilk yaptigimda 2 tane tuttu biri dustu bir kizim var 10 yasinda medikal park fatihte denemistim simdide medipolde düsunuyorum kismet olursa bende kilo vermeye calisiyorum yas 34
Allah kizina uzun saglkkli ömürler versin canim. Ve onada hayirli saglikli kardes nasip etsin.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.listeye ekledim
Seni

Ah sorma burda bi cogumuz kilodan yakiniyoruz. Bir kisi haric.... Oda nutellayi ekmeksiz yedigi icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…