- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.041
benimde şimdilik bunlarrrrr ama en cok takılanlardan bırıde bu 3. gun ve 5. gun embrıyosuuu 5. gunun daha saglıklı oldugu soylenıyoo..aayyyy aklımızda cılgınca sorular artık drlar kadar arastırmacı oldukkkBende embriyo sayisini konusucaktim
OPU islemi ortalama kacinci gündü oluyo
3. gün 5. gün embriyosunda fark ?
Dondurlma islemi - ücreti
Transferden sonra dikkat edilmesi gerekenler
Ilaclar hakkinda bilgi - igne falan oluyomus kendimde yapabilecekmiyim? Yoksa illa saglik ocagina mi
Daha listeyi ben hazirlamadim simdi ilk aklima gelenler
benimde şimdilik bunlarrrrr ama en cok takılanlardan bırıde bu 3. gun ve 5. gun embrıyosuuu 5. gunun daha saglıklı oldugu soylenıyoo..aayyyy aklımızda cılgınca sorular artık drlar kadar arastırmacı oldukkk
ayy aymnen yaaa fılmlerdekı gıbı hemen olcak zannedıyomm bennn, yok ovlasyonu yok osu yok buusuu uzman olduk walllaaa:)Biz o uzmani ne zaman olduk biliyomusun? Hamile kalamayinca arastiramalara baslayinca.
Mesela ben cok cahildim hemen ilkinde hamile kaliniliyo saniyodumyumurta neymis catlamasinneymis hiiiic bilgim yoktu simdi docent ünvanini solladik
Canim Allah ol dedikten sonra 3e 5e bakmaz bence...
ayy aymnen yaaa fılmlerdekı gıbı hemen olcak zannedıyomm bennn, yok ovlasyonu yok osu yok buusuu uzman olduk walllaaa:)
hosgeldınnn canımmmmmm nerde tedavi oluyosunn.....İyi akşamlar kızlar bende eylül gibi düşünüyorum
buğün ilaçları ilaç bölümünden bi bayandan aldım beni aranıza eklrmisiniz 86 itibaren okudum
Evet insallah canim benim. Zaten listeye bi göz attimda bayagi istanbullu var. Bi balik ekmek yemege gidebilirizkiwicik canımmm sende istanbula gelıyodun dimiii tedavi içinnn.....
Aramiza hosgeldin canim.İyi akşamlar kızlar bende eylül gibi düşünüyorum
buğün ilaçları ilaç bölümünden bi bayandan aldım beni aranıza eklrmisiniz 86 itibaren okudum
aynenn ne guzel olurrr canımm bişey sorucm nerde kalıcaksınızzbelli mii...Evet insallah canim benim. Zaten listeye bi göz attimda bayagi istanbullu var. Bi balik ekmek yemege gidebiliriz
aynenn ne guzel olurrr canımm bişey sorucm nerde kalıcaksınızzbelli mii...
anladım canımmmm biz kalacak yer arastırıyoruz da acaba otelde falan mı kalcaksınız die sormustumm ben arastırmaya dewam:)Evet canim ailem zaten orda tabii herkesin haberi olmucak bilmelerinede gerek yok herkesin.
anladım canımmmm biz kalacak yer arastırıyoruz da acaba otelde falan mı kalcaksınız die sormustumm ben arastırmaya dewam:)
biz cok istanbulu bilmiyorz canım fulya acıbadem de olacak iştee işlemler yakın bı yer olsunn iştee bakıoruz gunluk kiralık evler var ama guvenemıyosunn civardakı otellerin fiyatları cok yuksekkkAh canim yardimci olayim tanidiklar var bir sürü. Nasil nerde düsündügünü yaz bana istersen özelden bende sorayim bizimkilere.
Valla canım benim 2 denemem olacak ilk yaptigimda 2 tane tuttu biri dustu bir kizim var 10 yasinda medikal park fatihte denemistim simdide medipolde düsunuyorum kismet olursa bende kilo vermeye calisiyorum yas 34Aramiza hosgeldin canim.
Tabiiki eklerim. BAT ve merkezide yazarsan sevinirim
Istanbulda genel anlamda iyi bi hotel cok pahali.biz cok istanbulu bilmiyorz canım fulya acıbadem de olacak iştee işlemler yakın bı yer olsunn iştee bakıoruz gunluk kiralık evler var ama guvenemıyosunn civardakı otellerin fiyatları cok yuksekkk
saol canımm ilgin için...Istanbulda genel anlamda iyi bi hotel cok pahali.
Zaten tedavide bir sürü masraf bide konaklama neredeyse bi tedavi parasi daha yani.
Bende bilmiyorum pek istanbulu koca sehir malum... Kiralik evlede hic tecrübem olmadi. Ben bi sorayim eger bilen eden varsa bizimkilerden hemen yazarim sana canim olur mu. Belki burdaki istanbuldan olan arkadaslarda yardimci olabilir?
Allah kizina uzun saglkkli ömürler versin canim. Ve onada hayirli saglikli kardes nasip etsin.Valla canım benim 2 denemem olacak ilk yaptigimda 2 tane tuttu biri dustu bir kizim var 10 yasinda medikal park fatihte denemistim simdide medipolde düsunuyorum kismet olursa bende kilo vermeye calisiyorum yas 34