2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Arkadaşlar 3 hafta banada çok geliyor dayanamam dun çok korkunç bir şey yaşadım öksürmek için yatakta doğruldum öksürdüm sağ kasığında sanki bişeyi çekip götürdüler bir çığlık atmışım eşim koşa koşa yanıma geldi bişey oldu kesin diye ağlamaya başladım sonrasında karnım ağrıdı ve hemen geçti int den araştırdım rahim büyüdükçe kas bağları gerilirmiş hapşırınca,öksürünce kasarsak kendimizi acırmış kasıklar aman dikkat edin...

Zahidem cnm merhaba doktoruna güven ve pozitif düşün canım herşey daha yolunda gider hayırlı olsun tedavin...benim de 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllenmiş 5.gün blastokis embriyosu konuldu 2 tane embriyo konuldu tek bebeğime hamileyim çok şükür darısı başına inşallah

Kızlar ben yine fena bulantilardayim sabah kalkar kalkmaz direkt cikariyorum sonra gun boyu bulanti modu cok şükür yedigimi cikarmiyorum en azindan o kar kaliyor hafif seyler disinda bir sey yiyemiyorum.normalde instagramda yemek fotolarina bakip canim cekerdi simdi direkt yemek paylasimlarini hizli geçiyorum hele et kabusum sanki cabucak geçer ins bu günler...

Canim aynı durumdayım ama kuru şeyler çorba gibi şeyler iyi geliyor ama tabi sağlıklı beslenecegim diye ben biraz zorluyorum hani lavaboya tasinmayacak kadar
Seaband alabilirsin bence sen bulantıya ıyu geliyormuş gaYet azaltiyormus hamileler için kullanım da sıkıntı yok

Ins.cnim. ne kadar cok acikirsan bulanti okadar artiyorm ben oni garkediyordum. Cok sukur oyle asiri bulantim olmadi ama hala.simdi bile.uzun sure ac kalsam kotulesiyor halsizlesiyorum. oyuzden bir lokmada olsa sik sik at agzina biseyler.yesil hafif.eksi elmaninda fydasini gormustum ben. Bastiriyordu bbiraz

bende de alerjik rinit var canim her sabah 5_10 kere hapsiriyorum
Kasiklarim aciyor
Bir anda çekilme oluyordu
alt karından tutmak, bir elini oraya koymak da ise yariyor İnternetten okumuştum denedim bende
Gayet işe yarıyor
3 hafta dayanabilmek zor bi de dün hareketlerini gördük kıpır kıpır dilar şimdide onu ozlerim ben

Çok sevndm cnm seninkine ..işte benim korkumda o yani büyük bir ihtimal tek konulacak gibi çift konulsa şans artıyor gibi yani burdan gördüklerim tabi hayirlisu bilmiyorum artık

Sultan ve papatya teşekkür ederim kizlar ama sabah kalktim iki cubuk kraker yedim uyanir uyanmaz afedersiniz onu cikardim safrayla birlikte benim mide sabahlari berbat safrayi çıkartıyor mutlaka Yediklerimi cikarmiyorum ama cok az yiyebiliyorum ne olacak halim bilmiyorum sali gunu doktora sorucam olmazsa serum taksin en azindan beslenmede sıkıntı olursa

G Germinal canım çok geçmiş olsun umarım bulantın uzun sürmez geçer ben hamilelikte mide bulantısı nedir bilmiyorum ama en azından sabah uyanır uyanmaz hamile olfuğun aklına geliyor ona göre yavaş hareket ediyorsundur ben sabah uyandığımda hamile olduğumu unutup cumburdanak hoplaya zıplaya yataktan kalkıodum eşim uyarıyordu yavaş hayatım bebeğimiz var unuttunmu diyordu bende bebeğimin ultrason resminin üstüne dikkat bebek var yazdım sabah gözümü açar açmaz o yazıyı görüyorum yavaşça kalkıyorum :)

papatya1655 canım elimi kasığıma koymayı deneyryim bende canım..teşekkür ederim canım.

zahidem70 canım çok teşekkür ederim sende rahat ol operasyona girdiğinde herşey güzel olacak de allahın izniyle de.ben her iki operasyonada çok moralli ve pozitif düşünerek girmiştim resmen gülücükler saçıyordum ve rabbime şükürler olsun kavuştum mucizeme allahın riskli haftaları atlatırsak sağlıcakla daha rahat olucam inşallah:)

Bende geçen cuma gittim canım kontrole bebisimiz gördük çok şükür banada üç hafta sonraya verdi randevu yu beklerim heralde arada kanama dan çok acil e gittiğim için muayene olmak istemiyorum kanamam da başlıyor muayene sonrası depot u yaptırdım mecbur bugunde.
Benimde dünden beri kasigimda ağrı vardı olağan bişi heralde aman dikkat canım hapşırinca kasmadim en iyisi kendimizi

Merhaba kızlarr. Dün transferim yapıldı. 2 tane geçen aydan dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Şu an yatıyorum. Son adet tarihim 18 eylül, transfer tarihim 3 ekim. Çok erken ama merak ettim. Tahmini doğum tarihi kaç.olur acaba. Transferden sonra rahatlarım diyodum ama insanın acabaları merakı daha da çok artıyormuş.

Selam kızlar biz bugün babamızla biraz pazar keyfi yaptık istanbulda hava müthiş sahile attık kendimizi boğaz havası aldık. Karnımızı da bi güzel doyurduk şimdi eve geldim uzandım yorulmuşum. Allaha çok şükür bulantım sabahları yok denicek ladar az artık. Sabret cnm sende. bende çok fenaydım bi anda kendiliğinden azaldı. İnş azalır seninde

cok üzüldüm allah en kisa zamanda sana cocuk nasip etsin

İyi aksamlar arkadaslar bugun mardinde sultan sehgmus turbesine gittik esimle genelde cocuk isteyenler ziyaret edermis daha oncede gitmistim cok guzel biryer kac gundur cok kotuydum esim goturmek istedi biraz iyi gelir diye gercekten icime huzur geldi inanin tum anne olmak isteyen herkese saglikli evlad diledim insallah kabul olur sonrada mardine indik gezdik dolastik guzel bir gundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…