- 25 Temmuz 2014
- 322
- 501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.121
Ben normalde günde 3 tane iciyordum son iki gün 1 tane ictim. Dün sabahtan sonra da icmedim. Çok şükür simdilik birsey yok. Rabbim esirgesin inşallah. .Benim ilk pembe akintim estrofemi kestigim gunun gecesinde oldu canim umarim sende olmaz..
Günaydın kızlar :)
30 günlük heyet raporu aldım bebislerimle yata yata büyüycez bir ay artık insallah
littlebirdie hoşgeldin aramiza
Doktora gidecekler güzel haberler le dönün inşallah
Ohhh ne guzel.ev kusu olacak bebisler.darisi benimkilereGünaydın kızlar :)
30 günlük heyet raporu aldım bebislerimle yata yata büyüycez bir ay artık insallah
Kiz bebis mi geliyo ki yoksaMerhaba kizlar ben de okul dönüsü attim kendimi yataga yorulmuşum malum aç yasiyorum resmen biraz cubuk kraker oglen yogurt ve elma...ne zaman gecer bulantilar neyse ki aks yemeğinde bir sey yiyorum gidip zeytinyağlı dolma yapicam etsizacı ve eksi yiyebiliyorum tatliyi canim hic cekmiyor...
Ya herkes kız hissediyor ben de nedense öyle hissediyorum bakalım hayirlsi neyse o olsun :) hem hamilelik hem is yoruyor insani ama ikisi de lazim tabi evde olunca surekli bunaliyorum ben :)Kiz bebis mi geliyo ki yoksaaynen canim bende.simdi attim kendimi eve. Azsomrada yataga atcam. Dayanamiyirum resmen. Yolda gelirken uyucaktim
littlebirdie canım aramıza hoşgeldin :) rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:) ben aslen İstanbul'luyum Adana'ya gelin geldim adana'da acıbadem hastanesi tüp bebek merkezinde Prof.Dr.Volkan Noyan hocamın hastasıyım :)
Günaydın kızlar :)
Ankarada büyüdüm ama izmirliyim :)
Hoşgeldin. Allah tamamina erdirsin.
Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkip yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdimYa herkes kız hissediyor ben de nedense öyle hissediyorum bakalım hayirlsi neyse o olsun :) hem hamilelik hem is yoruyor insani ama ikisi de lazim tabi evde olunca surekli bunaliyorum ben :)
Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkio yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdimYa herkes kız hissediyor ben de nedense öyle hissediyorum bakalım hayirlsi neyse o olsun :) hem hamilelik hem is yoruyor insani ama ikisi de lazim tabi evde olunca surekli bunaliyorum ben :)
Aile.hekimi yazabiliyor canim. Kadin dogumcu sart degilBir de kızlar size bir sorum olacak.
Crinone jeli biz tüp bebek merkezinin SGK anlaşması olmadığı için hep ücret ödeyerek aldık.eczane de söylemedi bize.ama geçen sefer başka bir eczaneden alırken eşime yazdırabilirsiniz demişler.yarın gidip yazdırayım diyorum ama bizim eve yakın bir devlet hastanesinin semt Polikliniği var .ordada kadın doğum bölümü yokmuş..Aile hekimliğinden randevu alsam onlarda yazar mı yoksa illa kadın doğum uzmanı mı yazabiliyor?
Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkio yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdim
Aile.hekimi yazabiliyor canim. Kadin dogumcu sart degil
Çok teşekkür ederim canım.yarın inşallah bir gidip şansımı deneyeyim.Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkio yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdim
Aile.hekimi yazabiliyor canim. Kadin dogumcu sart degil
Sagol tatlım :) evde olmaya bayılıyorum
Biz ailecek Evi sevicez sanırım keyifleri yerinde şu an :)Ohhh ne guzel.ev kusu olacak bebisler.darisi benimkilereheyette zorluk cikardilarmi canim. Nasil oldu. Tupcun mu verdi
Aynen tatlım valla dinlenmezsem yaramazlar hemen biz burdayız diyorlarGüzelce dinlenin..sefaniz olsun.
Bende 10 gun daha kullanacagim canım yavaş yavaş kesiyor şimdi 2 ye düşürdük bir kaç gün sonra 1 olacak sonra bitecek :)Kızlar bu estrofemi bitek ben hala kullanıyorum galiba. Yarın 11.haftama giriyorum ve bi sonraki kontrolüm 22sinde. 13.haftamda olucam. İlaçlar aynen devam dedi :/
Kuzum valla çok yorma kendini zaten 20 den sonra çok yoruluyormuş ikiz anneleriBende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkip yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdim
Ay ben zaten ev kusuyum canim.tam benlik bu heyet isi ama 20ggun rapor hakkim kaldi.oni bitireyim. Gelecek senenin hakkina hic dokunmamam lazimSagol tatlım :) evde olmaya bayılıyorum
Biz ailecek Evi sevicez sanırım keyifleri yerinde şu an :)
Yok canım tup bebek dokrorunyn verme durumu yok olsa on kere almıştım
Devlet hastanesinden aldım doktorum görüş gönderdi
onu gösterdim
Allaha Şükür hemencik verdiler
Katılıyorum canım kesinlikle iki katı rapor istiyorum bende :)Ay ben zaten ev kusuyum canim.tam benlik bu heyet isi ama 20ggun rapor hakkim kaldi.oni bitireyim. Gelecek senenin hakkina hic dokunmamam lazimbize keske iki kat fzla rapor hakki verseler