- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.061
Ah ah birde cahil yeni evliler var onlar ömür torpusu hele de kısa sürede hamile kaldıysa evlenir evlenmezAy insanlar ne acayip ya. Gerçekten normal yolla olanlar tüp bebekle olanları anlamıyor. Bir arkadaşım sordu normalmi oldu diye, yok tüp dedim, olsun yaa diye bi cevap... Sanki bi kusur yani. Ya sabır.
benim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.
Amin canım. Biraz toparlandim bu hafta. Okulların açılması ve yoğunluk iyi geldi bana.bir aydır yataktaydim resmen,çıktım çok sukur o defresif hallerden. Gene aklımda gene yokluğu her animda ama yeni denemeler için iyi olacağım. Yarı yil tatiline kadar baslayamayaciz kurtaj sonrası dinlenmesi gerekiyormus vücudun. Yaş da geçiyor ama napalim hayırlısı olsun.elden bir şey gelmiyor. Dua edin bizlere anne adayları .Kayıpları okuyunca 12 ekim olan rendevumu bekleyemicem gibi geliyor başkent hastanesine gidip bir kontrol edeyim diyorum 12 ekim de de kendi doktoruma giderim rabbim sen koru hepimizi,kayıp yaşayan annelerimizin karınlarını da bebişler le doldur yarabbim
Canim 12 ekim çok geç zaten nasıl dayanicaksin bu gün doktora gittim doktorum amerikaya gideceği için 3 hafta sonrasına verdi hayatta duramam başka doktora gideceğim aradaKayıpları okuyunca 12 ekim olan rendevumu bekleyemicem gibi geliyor başkent hastanesine gidip bir kontrol edeyim diyorum 12 ekim de de kendi doktoruma giderim rabbim sen koru hepimizi,kayıp yaşayan annelerimizin karınlarını da bebişler le doldur yarabbim
Evet cnm öyle yapmaya çalışıyorum yüzey balıkları yada somon yiyebilirsiniz diyolar. Ama dün benim midemde çanlar akşam 10da çalınca çare ton balığı oldu :)M MissBbs canım geceleri uyuyamıyorumşikayet etmiyorum asla uykusuz kalınca da huysuz çekilmez oluyorum ...
Benim canım aksine hep tatlı istiyor ekşiyle hiç aram yok tiksiniyorum turşu ve limonu görüncebu ara da ton balığı yerine yüzey balıklarını tercih et canım uzmanlar ton balığını önermiyorlar
Banada bi sonraki randevuyu 3 hafta sonrasına verdi. Halbuki özellikle ikizlerde kontrolün daha sık yapılması gerekmiyo muydu heryerde öyle yazıyodu. 22 ekim benimde randevum nası dayanıcam bilmiyorumCanim 12 ekim çok geç zaten nasıl dayanicaksin bu gün doktora gittim doktorum amerikaya gideceği için 3 hafta sonrasına verdi hayatta duramam başka doktora gideceğim arada
Bu arada teyzeleri bebişlerim çok iyi allaha Şükür :) çok hareketlilerdi maşallah
Dün hiç uyumadım zeymuss gerçekten o kadar üzüldüm ki aklım hep sende kaldı 1 dakika uyayamadim sabaha doğru içim geçmiş anca nasılsın canımcim
Aynen daha sık olması lazımdıBanada bi sonraki randevuyu 3 hafta sonrasına verdi. Halbuki özellikle ikizlerde kontrolün daha sık yapılması gerekmiyo muydu heryerde öyle yazıyodu. 22 ekim benimde randevum nası dayanıcam bilmiyorum
Dün sordum canım ben bir sıkıntı olmaz dedi
Amin canım. Biraz toparlandim bu hafta. Okulların açılması ve yoğunluk iyi geldi bana.bir aydır yataktaydim resmen,çıktım çok sukur o defresif hallerden. Gene aklımda gene yokluğu her animda ama yeni denemeler için iyi olacağım. Yarı yil tatiline kadar baslayamayaciz kurtaj sonrası dinlenmesi gerekiyormus vücudun. Yaş da geçiyor ama napalim hayırlısı olsun.elden bir şey gelmiyor. Dua edin bizlere anne adayları .