2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar aklıma birşey takıldı tüp bebeklerin doğumu normal mi oluyor yoksa sezeryan olmak zorundami
Günaydın cnm. Öyle bi zorunluluk yok. Genelde duruma göre değerlendiriyo doktorlar annenin sağlık durumuna ve bebeğin duruş pozisyonuna göre. Tek bildiğim ikizlerde yüzde 90sezeryan oluyo çünkü 2bebeğin de doğum kanalına düzgün şekilde girme olasılığı düşük. Yani tüp bebekle normal bebek arasında hiç bi fark yok tamamen senin durumuna özel değerlendirme yapılıyo.

Günaydın kızlar..zaman yaklaştıkça uykularim kaciyo...bin tane soru beynime hücum ediyor..şimdiden böyle olursa..

Gunaydın dostlar..nasılsınız.kızlar ben bu estrofemi kestim bugün itibariyle. Herhangi bir kanama filan yaşar mıyım sizce.

Merhaba kizlar
Bende ağustos ayında tüp bebek tedavisiyle Rabbime çok şükür hamile kaldım. Tedavi döneminde çok fazla nete girmedigim için bu konudan haberim yoktu.ama hamile kaldıktan sonra insan aynı şeyleri yaşayan kişilerle paylaşımda bulunmak istiyor.beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.allah hepimize sağlıcakla ve hayırlısıyla evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Amin.

zeymuss zeymuss canim benim cook uzuldum, Allah sabir versin ama bil ki bebegin saglikli degildi ve dogal seleksiyonla veda etti sana. Insallah cok yakin zamanda saglikla gelecek bebegin...dualarim seninle canimm:KK19:

Merhaba kizlar
Bende ağustos ayında tüp bebek tedavisiyle Rabbime çok şükür hamile kaldım. Tedavi döneminde çok fazla nete girmedigim için bu konudan haberim yoktu.ama hamile kaldıktan sonra insan aynı şeyleri yaşayan kişilerle paylaşımda bulunmak istiyor.beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.allah hepimize sağlıcakla ve hayırlısıyla evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Amin.

selammm hoşgeldin aramıza. bebişin hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :KK19:

littlebirdie littlebirdie canım aramıza hoşgeldin :) rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:) ben aslen İstanbul'luyum Adana'ya gelin geldim adana'da acıbadem hastanesi tüp bebek merkezinde Prof.Dr.Volkan Noyan hocamın hastasıyım :)

X