-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.041
Bunlari duydukca tup bebekten soguyorum. Demekki Rabbimin bildigi var insallah saglikli oldugu zaman kendiliginden tutar zaten cok cok gecmis olsun Rabbim sabir versin
Bende az önce üşenmeyip ton balıklı salata yaptım üzerinede nerdeyse 2 limonu sıktım. Limonun içinde yüzüyodu ama cnm ekşi istiyo buara. En yeşil mandalinaları arıyorum ekşi olsun diye
benim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.
Aynen bende keşke erik mevsimi olsaydiBende az önce üşenmeyip ton balıklı salata yaptım üzerinede nerdeyse 2 limonu sıktım. Limonun içinde yüzüyodu ama cnm ekşi istiyo buara. En yeşil mandalinaları arıyorum ekşi olsun diye
Zuzu burda en cok senin durumuna uzulmustum bu pes pese gelen sonuclar ve son olarak kimyasal haberim beni mahvetti inan iki gundur gece gunduz agliyorum kendime bir turlu sabir veremigorum Rabbim umudsuzluga dusurmesin cok uzgunum kardes cokCanım, normal gebeliklerde de cok yasayan var bunları maalesef.Gecen gün yeni evlenen bir arkadaşım kan da hamile degerini görünce herkese hamileyim diye söylemiş doktora gittiğinde kese boşmuş( baska bir arkadaşımın 3-4 tane düşügü var ( allah ne zaman derse o zaman oluyor ötesi yok ki ((
Canim cok üzüldüm kacinci kontroldu bu...sasiriyorum bunlari okuyunca nasil oluyor diye senin kanaman var diye hatirliyorum allah sabir versin...ben de korkmaya basladim olumsuz haberleri okuyunca demek ki hepimiz hala risk altındayız Alllah en kisa zamanda yuzunu güldürsün ins.benim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.
Bu bizim elimizde olan bişey değil maalesef düşecek bebek ne yaparsak yapalım düşüyor yaşayacak bebek be olursa olsun yaşıyor diyor doktorlarZuzu burda en cok senin durumuna uzulmustum bu pes pese gelen sonuclar ve son olarak kimyasal haberim beni mahvetti inan iki gundur gece gunduz agliyorum kendime bir turlu sabir veremigorum Rabbim umudsuzluga dusurmesin cok uzgunum kardes cok
Papatyam benim kimyasal oldu nekatif aldimBu bizim elimizde olan bişey değil maalesef düşecek bebek ne yaparsak yapalım düşüyor yaşayacak bebek be olursa olsun yaşıyor diyor doktorlar
Arti olarak en çok düşük ihtimali ilk bebeklerde normal hamilelikler in bile yüzde 20 si düşükle sonuclaniyor
Anliycagin canım rabbim can verdiyse kavuşacağız bebeklerimize
Sen de biz de
Su an bunlara üzülmen gereksiz senjn başına gelecek diye bişey yok
Şu An bebis sana tutunmaya çalışıyor dikkat et kendine
Canim cok zor bir süreçarkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim iyiki varsiniz. ayri ayri cevap yazamiyorum lutfen affedin.. hersey allah tan bunu biliyorum hep hayirlisi diye dua ediyoruz, demekki böyle olmasi gekiyormus vr zamani degilmis. doktorum kürtaj dedi kendiliginden düsmesi sikintili olabilirmis.
Zuzu burda en cok senin durumuna uzulmustum bu pes pese gelen sonuclar ve son olarak kimyasal haberim beni mahvetti inan iki gundur gece gunduz agliyorum kendime bir turlu sabir veremigorum Rabbim umudsuzluga dusurmesin cok uzgunum kardes cok
Ayy canım muhakkak yazmisimdir sana ama bu durumlardan sonra o kadar üzülüyorum ki kafam karışıyor resmen kusura bakmaPapatyam benim kimyasal oldu nekatif aldim
Cok sagol kardes bende girmicem dihorum ama arkadaslari merak ediyorum esimde girme uzulursun diyorSeni çok iyi anlıyorum bende burda her olumsuz haberi okudugumda tekrar takrar üzülüyorum hatta biraz önce artık bu topiğe girmesem mi diye düşündüm( kaçıncı denemen bilmiyorum ama inan senin yasadığını yasamış bir sürü insan var burada bak şimdi ne güzel hamile birçogu.Ben bebegi kaybetmekten çok dış gebelik yaşıyor olmama üzüldüm çünkü herşeyin başı saglık canım sağlıklı olursak tekrar deneriz ne olur çok yıpratma kendini.
Sagol canim saglikla yavrularinizi kucaklagin insallah bizede dua edinAyy canım muhakkak yazmisimdir sana ama bu durumlardan sonra o kadar üzülüyorum ki kafam karışıyor resmen kusura bakma
B12 falan bırakmadı Bebisler sanırım hafıza berbat
İnşallah kısa zamanda güzel haberlerle canım benim
Canim kimyon hemen gaz sancısı ni alır hamilelerde de serbest ama netten ne kadar kullanabileceğine bir bak suyla kaynatıp iç arkadaşlar çok yapardı bayagi ise yariyorKızlar akşam salata yemiştim karnım taş gibi oldu. Gaz ötesi gaz. Şiştim fena. Tövbe ettim. Bidaha salatayı anca 2 çatal yemeklerin yanında yerim. Gaz sancısından yatamıyorum