2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim sadece ben ailem biliyordu esimin ailesine yumrta takibi yaptiricaz dedik asla soylemem çünkü sulale duyardi...cevremden sadece bi arkadasim biliyo kimse tedavi mi diye sormadi iki yillik evliyiz ya ondan mi artik bilemm kimseye soylememek lazim bence

Ne yapacaksın canım bazi insanlar boyle
annene git biraz sen kafanı dinle bence de istanbuldan bebis alışverişi de yaparsın :)

Ayyy hadi inşallah senin gönlünden geçen olsun tabi :)
ikiz biraz korkutan birsey ama çok da heyecanlı bir durum canım hele ki ikisinin de kalp atışlarını ayrı ayrı dinlemek karnında iki canın olduğunu bilmek :)
Lekelenme çok az ama artsın istemiyorum hep yatıyorum o yüzden canımcim napalım çekeriz nazlarını :)
Bende kraker yiyorum az biraz ise yariyor canım

Çok saçma ama insanlara bunu anlatamazsin ki
Kime ne ki tup bebek olup olmadığı benimle o günleri mi yaşadı
Ama işte öğrense rahatliycak
Valla çok da umrumda değil artık senin de olmasın tup ve ya değil iki bebişim var karnımda kanlı canlı şükürler olsun allahima
(Bende dolmusum sanirim)

Kraker geçici bi süre idare ediyor da yemekler de midemi bulandırıyor. Balık, tavuk, yağlı sebze yemekleri hiçbirini yiyemiyorum. Sadece kuru ve tuzlu şeyler iyi geliyor. Ekmek simit poğaça meyve yoğurt yiyebiliyorum. Birinin kalbini duydum ama diğeri piyasada yok henüz :))

ilk jalp atisinda video cekmistim cokk güzel yaa.. insallah heyecendan unutmam :)
sen baska doktora da mi gidiyorsun canim

Nasıl ders anlatıyorsun öyle canim
Ben bir gün gittim 3 saati bulantidan konusamayarak geçirdim
Tabi ders de anlatmak lazim bir yandan ben benden geçtim resmen o gün

İkizse malesef bu sorulara çok maruz kalınıyor. Önce ailede varmıydı, sonra tedaviylemi oldu, vs... Bizim ailede de var ikiz ama yine soran densiz sorar. Hiç tanımadığım komşum bile asansörde bana sizde çocuk varmıydı, yok dedim, yeni evlsinizi o zaman? Diyo. Yahu sana ne, ben sana soruyormuyum. Niçin öğrenmek istiyorsunuz diye sormak lazım. Ama bazen canıma tak ediyor evet tedaviyle oldu ne olduki diyorum. Allahım ya.

M MissBbs canım o kusur kimde sorusu bana hakaret gibi geliyor açıkçası kürekle vurucam ağızlarına birde benim ailem çok hevesli ilk torunları annem onu alıcam bunu alıcam torunuma künye yaptırıcam lohusa yatağını ben ve anneannem yaptırıcaz baby shower partisi de yapalım İstanbul'da iki tane mevlut olsun bi istanbul bi adana da annem çok detaycı ama eşimin ailesi biraz oldu bittici...önemsemezler eşim nasıl çıkmış bunlardan bilmiyorum

ilk jalp atisinda video cekmistim cokk güzel yaa.. insallah heyecendan unutmam :)
sen baska doktora da mi gidiyorsun canim
Ayyy ben de senin için heycanlandim şimdi :)
Burda ki hastane de kadın doğum doktorumuz var tatlı bir bayan
rapor test gibi şeyler için ona gidiyorum
Her gittiğimde hadi bakalım diyor bende durur muyum tabi
Aralarda da gitmiş oldum bu arada
Ama çoğu arkadaşım 2 doktorun olmasının faydalı olduğunu söylüyorlar
Heleki kötü bir durum olduğunda (allah korusun) iki doktor görüşü mutlaka alinmaliymis doktoruna ne kadar güvensende

Benim tedavi olduğum merkezde çiftler vardı uğraşmak istemiyoruz ilşkiyle değip keyfe tüp bebek yaptıranlar vardı...illa bi kusur olmasına gerek yok ki. Beni tüp bebeğe yönlendiren doktorum beni görünce şaşırdı hayırdır hamilemisin dedi tüp taktırdım hocam dedim koskoca profesör kahkahalarla gülmüştü

Nasıl ders anlatıyorsun öyle canim
Ben bir gün gittim 3 saati bulantidan konusamayarak geçirdim
Tabi ders de anlatmak lazim bir yandan ben benden geçtim resmen o gün
Canim ilginc sekilde sinifa girince cok olmuyo bulantim ablam surekli 12. Haftaya kadar rapor al diyo ama cocuklara da kiyamiyorum zaten cok az ders saatim var brans ogrt olunca bi gunum de bos idare ederim diyorum...sabah kalkinca Afedersin midedeki safrayi cikariyorum rahat ediyorum...sonrasi genel bi bulanti ve yemek gormeme istegi her yemekten tiksiniyorum resmen meyve yogurt hep hafif seyler...

Ayy bi de orta yasli teyzeler var onlara bitiyorum resmen göz göre göre dedikodu malzemesi arıyor senden
dedikodusunu etse nolcak anlamıyorum
Bende kuru şeyler yiyorum o zaman da kilo alıyorum o da sıkıntı bir kaç sebze yemeğinden bulandim bir süre goremem bile aklında olsun canım bulanirken asla yemek yapma yada yemeye zorlama kendini sonra yiyemiyorsun bir daha
Bulgur pilavı ,patates haslamasi, çorba da rahat yiyebiliyorsun en azından daha vitaminli

Bizde de ilk torun(lar) . Bizimkilerde şimdiden yazlıkta bize oda ayarlama planları fln yapıyolar:) ben ikiz olucağı için doğumdan sonra yatılı bi yardımcı almayı düşünüyorum. Bi anda 5kişiye çıkıyoruz tabi şimdiden düşünüyo onlarda:)) baby shower yapmıycam ben ama mevlüt kesin yaparım. Baby shower bütçemi mevlüt bütçemle birleştirip güzel bi mevlüt yapmayı düşünüyorum. Bizde biraz şaşalı oluyo bu işler. Eşime ztn doğum, hastane süslemesi,fotoğrafçı, bebek odaları, yatılı yardımcı, bebek arabası, oyuncaklar, kıyafetler, ihtiyaçlar...anlattıkça biraz daha mı bekleseydik acaba diyo:))

Senin şartlar bana göre daha rahat ben sınıf öğretmeniyim birde tekli öğretim sabahtan akşama kadar
Ben bulantidan konusamiycak halde oluyorum yani hiç bir yararım yok çocuklara
Böyle çocuklara daha yazık oluyor tabi heyet raporu alırsam gitmiycem bende
yerime öğretmen gelecek
yoksa öğretmensiz bırakamam çocukları daha fazla
12. Haftaya az kaldı Canim idare edersin insallah

Canım bizde de şaşaalı oluyor baba tarafım göçmen anne tarafım böyle şeylere çok önem verir.dediğin gibi hastane süslemesi,fotoğrafçı bunlar saymadıklarım eşimle bebeğim olmadan önce bebeğim olursa ona en iyi bebek arabasını alıcam diye araştırmalar yaptım bebek arabasında karar kıldık.odasını da hemen hemen kafam da oluşturdum renk mobilya vs. Çok zevkli işler:)

Aynen ben de öyleyim ya. İştahım kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…