-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.961
Canim sadece ben ailem biliyordu esimin ailesine yumrta takibi yaptiricaz dedik asla soylemem çünkü sulale duyardi...cevremden sadece bi arkadasim biliyo kimse tedavi mi diye sormadi iki yillik evliyiz ya ondan mi artik bilemm kimseye soylememek lazim benceBende annemlerde kalmanın çok büyük rahatlığını yaşıyorum.
benim annemin amcaları ikiz olduğu için kimsenin aklına tüp bebek gelmedi:) ama ben çenemi tutamayıp tedavi sürecinde düğünlerine gidemediğim bikaç arkadaşıma tedaviden söz etmiştim. Sanırım fısıltı gazetesi iyi çalışıyoherkes biliyoruz da he bilmiyoruz modunda sanki uzaydan çocuk getirttim de saklıyorum ay bide densiz insanlar var kusur hanginizde diye soran. "Kusur" olarak görülmeside çok ironik! Yani hayırlı olsun de tebrik et dua et dimi. Yok illa öğrenicekler her şeyi.
Ne yapacaksın canım bazi insanlar boyleBenim kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu eşimin ailesi meraklı maalesef... Crinone jeli nasıl yaptığıma kadar soruyolar yaw size ne yapıyorum işte bende yapıyorum işte dedim internetten araştırıyorlar bu sefer
Ayyy hadi inşallah senin gönlünden geçen olsun tabi :)papatya1655 zeymuss @dmthly nasılsınız? Ben yatıp duruyorum işte lekeler gelmeye devam ediyor ama azaldı şükürler olsun . Bizimkiler gerçekten çok nazlı. Vee kızlar galiba benimkiler de iki tane. Geçen salı bir kese daha görünüverdi. Bıcırık saklanmış galiba. Ama doktor kanama alanımı kesemi emin olamadım dedi ama bence kese ben de gördüm fotoğrafta bile belli. Kanama alanı solda var, o farklı . Bakalım önümüzdeki salı belli olacak inşallah. sağlıklı olsunlar da kaç tane olursa olsunlar. Bir de mide bulantılarım başladı . Hergün bi posta wcdeyim. Sea bandten alacağım.
Çok saçma ama insanlara bunu anlatamazsin kiBende annemlerde kalmanın çok büyük rahatlığını yaşıyorum.
benim annemin amcaları ikiz olduğu için kimsenin aklına tüp bebek gelmedi:) ama ben çenemi tutamayıp tedavi sürecinde düğünlerine gidemediğim bikaç arkadaşıma tedaviden söz etmiştim. Sanırım fısıltı gazetesi iyi çalışıyoherkes biliyoruz da he bilmiyoruz modunda sanki uzaydan çocuk getirttim de saklıyorum ay bide densiz insanlar var kusur hanginizde diye soran. "Kusur" olarak görülmeside çok ironik! Yani hayırlı olsun de tebrik et dua et dimi. Yok illa öğrenicekler her şeyi.
Kraker geçici bi süre idare ediyor da yemekler de midemi bulandırıyor. Balık, tavuk, yağlı sebze yemekleri hiçbirini yiyemiyorum. Sadece kuru ve tuzlu şeyler iyi geliyor. Ekmek simit poğaça meyve yoğurt yiyebiliyorum. Birinin kalbini duydum ama diğeri piyasada yok henüz :))Ayyy hadi inşallah senin gönlünden geçen olsun tabi :)
ikiz biraz korkutan birsey ama çok da heyecanlı bir durum canım hele ki ikisinin de kalp atışlarını ayrı ayrı dinlemek karnında iki canın olduğunu bilmek :)
Lekelenme çok az ama artsın istemiyorum hep yatıyorum o yüzden canımcim napalım çekeriz nazlarını :)
Bende kraker yiyorum az biraz ise yariyor canım
Bol bol izle minigini bugün Video da çek bence ben yarın çekicegim
Ayyy gerçekten özlüyor insan bi de
Şekli şemali belli olunca hiç duramiycaz galiba
İki kontrol arası bende duramıyorum bazen kaçamak yapıyorum bu pazartesi yaptım gördüm burda bebislerimi
canım valla umrumda değil artık temizlikmis falan
ufacık harekete gelmiyor bizimkiler nazlı napalım artık :) biz de yata yata büyütüruz
Nasıl ders anlatıyorsun öyle canimMerhaba kizlar okul acildigindan beri yorgunluktan ölüyorum dun bi de sesim kısıldı zaten mide bulantilari öldürüyor arkadaslarim cubuk krakerle yasiyosun diyolar...surekli bi bulanti bezdim valla:) salı günü kadin dogum doktoruma gidecem artik tüp bebek doktoruyla isimiz bitti...evde bi is yapmiyorum hafif seyler sagolsun esim yapiyor mide bulantilarim oldukca gelip bebisimle konusyor anneni üzme diye...boyle zamanlarda anlayisli es lazimmis gerçekten..
İkizse malesef bu sorulara çok maruz kalınıyor. Önce ailede varmıydı, sonra tedaviylemi oldu, vs... Bizim ailede de var ikiz ama yine soran densiz sorar. Hiç tanımadığım komşum bile asansörde bana sizde çocuk varmıydı, yok dedim, yeni evlsinizi o zaman? Diyo. Yahu sana ne, ben sana soruyormuyum. Niçin öğrenmek istiyorsunuz diye sormak lazım. Ama bazen canıma tak ediyor evet tedaviyle oldu ne olduki diyorum. Allahım ya.Çok saçma ama insanlara bunu anlatamazsin ki
Kime ne ki tup bebek olup olmadığı benimle o günleri mi yaşadı
Ama işte öğrense rahatliycak
Valla çok da umrumda değil artık senin de olmasın tup ve ya değil iki bebişim var karnımda kanlı canlı şükürler olsun allahima
(Bende dolmusum sanirim)
Ne yapacaksın canım bazi insanlar boyle
annene git biraz sen kafanı dinle bence de istanbuldan bebis alışverişi de yaparsın :)
Ayyy ben de senin için heycanlandim şimdi :)ilk jalp atisinda video cekmistim cokk güzel yaa.. insallah heyecendan unutmam :)
sen baska doktora da mi gidiyorsun canim
Canim ilginc sekilde sinifa girince cok olmuyo bulantim ablam surekli 12. Haftaya kadar rapor al diyo ama cocuklara da kiyamiyorum zaten cok az ders saatim var brans ogrt olunca bi gunum de bos idare ederim diyorum...sabah kalkinca Afedersin midedeki safrayi cikariyorum rahat ediyorum...sonrasi genel bi bulanti ve yemek gormeme istegi her yemekten tiksiniyorum resmen meyve yogurt hep hafif seyler...Nasıl ders anlatıyorsun öyle canim
Ben bir gün gittim 3 saati bulantidan konusamayarak geçirdim
Tabi ders de anlatmak lazim bir yandan ben benden geçtim resmen o gün
Ayy bi de orta yasli teyzeler var onlara bitiyorum resmen göz göre göre dedikodu malzemesi arıyor sendenİkizse malesef bu sorulara çok maruz kalınıyor. Önce ailede varmıydı, sonra tedaviylemi oldu, vs... Bizim ailede de var ikiz ama yine soran densiz sorar. Hiç tanımadığım komşum bile asansörde bana sizde çocuk varmıydı, yok dedim, yeni evlsinizi o zaman? Diyo. Yahu sana ne, ben sana soruyormuyum. Niçin öğrenmek istiyorsunuz diye sormak lazım. Ama bazen canıma tak ediyor evet tedaviyle oldu ne olduki diyorum. Allahım ya.
Bizde de ilk torun(lar)M MissBbs canım o kusur kimde sorusu bana hakaret gibi geliyor açıkçası kürekle vurucam ağızlarına birde benim ailem çok hevesli ilk torunları annem onu alıcam bunu alıcam torunuma künye yaptırıcam lohusa yatağını ben ve anneannem yaptırıcaz baby shower partisi de yapalım İstanbul'da iki tane mevlut olsun bi istanbul bi adana da annem çok detaycı ama eşimin ailesi biraz oldu bittici...önemsemezler eşim nasıl çıkmış bunlardan bilmiyorum
Senin şartlar bana göre daha rahat ben sınıf öğretmeniyim birde tekli öğretim sabahtan akşama kadarCanim ilginc sekilde sinifa girince cok olmuyo bulantim ablam surekli 12. Haftaya kadar rapor al diyo ama cocuklara da kiyamiyorum zaten cok az ders saatim var brans ogrt olunca bi gunum de bos idare ederim diyorum...sabah kalkinca Afedersin midedeki safrayi cikariyorum rahat ediyorum...sonrasi genel bi bulanti ve yemek gormeme istegi her yemekten tiksiniyorum resmen meyve yogurt hep hafif seyler...
Bizde de ilk torun(lar). Bizimkilerde şimdiden yazlıkta bize oda ayarlama planları fln yapıyolar:) ben ikiz olucağı için doğumdan sonra yatılı bi yardımcı almayı düşünüyorum. Bi anda 5kişiye çıkıyoruz tabi şimdiden düşünüyo onlarda:)) baby shower yapmıycam ben ama mevlüt kesin yaparım. Baby shower bütçemi mevlüt bütçemle birleştirip güzel bi mevlüt yapmayı düşünüyorum. Bizde biraz şaşalı oluyo bu işler. Eşime ztn doğum, hastane süslemesi,fotoğrafçı, bebek odaları, yatılı yardımcı, bebek arabası, oyuncaklar, kıyafetler, ihtiyaçlar...anlattıkça biraz daha mı bekleseydik acaba diyo:))
Aynen ben de öyleyim ya. İştahım kesildiCanim ilginc sekilde sinifa girince cok olmuyo bulantim ablam surekli 12. Haftaya kadar rapor al diyo ama cocuklara da kiyamiyorum zaten cok az ders saatim var brans ogrt olunca bi gunum de bos idare ederim diyorum...sabah kalkinca Afedersin midedeki safrayi cikariyorum rahat ediyorum...sonrasi genel bi bulanti ve yemek gormeme istegi her yemekten tiksiniyorum resmen meyve yogurt hep hafif seyler...