- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.981
O zmn 30.haftalara doğru artık burda hangi araba hangi oda muhabbetleri başlar:) bende arabasını bulmuştum ama ikiz olunca işler değiştiCanım bizde de şaşaalı oluyor baba tarafım göçmen anne tarafım böyle şeylere çok önem verir.dediğin gibi hastane süslemesi,fotoğrafçı bunlar saymadıklarım eşimle bebeğim olmadan önce bebeğim olursa ona en iyi bebek arabasını alıcam diye araştırmalar yaptım bebek arabasında karar kıldık.odasını da hemen hemen kafam da oluşturdum renk mobilya vs. Çok zevkli işler:)
O zmn 30.haftalara doğru artık burda hangi araba hangi oda muhabbetleri başlar:) bende arabasını bulmuştum ama ikiz olunca işler değiştioda olayı da değişti. Ya Allah bu mutluluğumuzu hiç bozmasın inşallah. Hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza alalım. Bunlar tatlı telaşlar
Ya daha neler var neler:) inglesina istiyodum ama sanırım daha hesaplı hareket etmem gerekicek. E daha 2 çocuk okutucaz büyütücezBebek arabasını mima xari düşünüyorum bebeğimin rahatlığı ve benim sürüş rahatlığım önemli :)
Evet cnm kendi doktorumda istiyorum. Epidural sezeryan olarak yapıyolarmış genelde ikizlerde dün gittiğimde sordum hpca doğuma da giriyomuş. O yuzden kararımı verdim gibiAmin canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsi gerisi olur zaten. Canım sen acıbadem hastanesi ndemi düşünüyorsun doğumu?
Evet cnm kendi doktorumda istiyorum. Epidural sezeryan olarak yapıyolarmış genelde ikizlerde dün gittiğimde sordum hpca doğuma da giriyomuş. O yuzden kararımı verdim gibi
Ya daha neler var neler:) inglesina istiyodum ama sanırım daha hesaplı hareket etmem gerekicek. E daha 2 çocuk okutucaz büyütücezçalışmam diyodum bebeklerden sonra ama o kadar çok şey yapmak istiyo ki insan. Sanırım çalışıcaz öyle gözüküyo.
Balık pişerken mutfakta olmazsam yiyorum ama en fazla haftada 1. Eti her zmn öyle ayrı olarak yemene gerek yok yiyemiyosan. Ben mesela kuru fasulyenin nohutun içine fln koyduruyorum ancak öyle yiyebiliyorım. Geçen günde domates soslu kıymalı makarna yaptırdım anneme makarna aşkına yedim. Yemeye çalışıyorum ama öyle zevk alamıyorum yediklerimden.Benim iki doktorumda acıbademde yani tüp bebek ve beni tüp bebeğe yonlendiren doktorum o yüzden acıbadem istiyorum allahın izniyle normal doğum istiyorum ama bakalım şartlar el vericekmi...hayırlı tatlım hakkımızda...sen et balık yiyebiliyormusun?
Onunki ingiliz kraliyet ailesinin kullandığından sanırım. O istanbul sokaklarında biraz imkansız ancak evde süs olur:)) ben normal diğer arabalarını beğeniyodum ama internetten araştırdığım kadarıyla. Gidip gözünle görmek lazımTatlım inglesina demet akalının bebeğinin arabası klasik modeli tercih etmiş o ama çok şeker ya:)
Benim tüp bebek doktorum bülent tıraş ztn. Kontrole de ona devam ediyorum. Allah kısmet ederse doğumumu da o yapsın istiyorum. Çünkü güven ve hızur veriyo bana. Onla tanıştıktan sonra başkasına güvenemem sanırımBenim iki doktorumda acıbademde yani tüp bebek ve beni tüp bebeğe yonlendiren doktorum o yüzden acıbadem istiyorum allahın izniyle normal doğum istiyorum ama bakalım şartlar el vericekmi...hayırlı tatlım hakkımızda...sen et balık yiyebiliyormusun?
Canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini / bebeklerini :) gönlünden nasıl geçiyorsaGebe arkadaslar lutfen bizede dua edin unutmayin bizi lutfen
Dogru senim icin daha zordur ben en azindan az ders alip kurtuluyorum...bebegimizi düşünüyoruz ama yine de ogrencilerime kiyamadim simdi rapor alsam basladigim zaman cocuklari da toparlayamam zaten yarim donem calisicam bakalim hayirlsi olsun bulantilarimiz cabucak gecsin ins :)Senin şartlar bana göre daha rahat ben sınıf öğretmeniyim birde tekli öğretim sabahtan akşama kadar
Ben bulantidan konusamiycak halde oluyorum yani hiç bir yararım yok çocuklara
Böyle çocuklara daha yazık oluyor tabi heyet raporu alırsam gitmiycem bende
yerime öğretmen gelecek
yoksa öğretmensiz bırakamam çocukları daha fazla
12. Haftaya az kaldı Canim idare edersin insallah
Cok üzüldüm allah korumus ins bi daha olmaz meslegimiz geregi iste riskli durumdayız ben de nobet tutarken surekli bi refleksteyim biri carpmasin diyeCok sinirliyim kizlar.elimden gelse yemin ederim bitane patlatacaktim cocuga.
Ben pdr'ciyim ve malesef ilkokulda calisiyorum. bu hafta derslere girmeyen bir ucuncu sinif ogrencimiz varmis.daha dun haberim oldu.ogretmenine soyledim gorusmek istedigimi. Sinifta yokmus.bahcede gosterdi kim oldugunu.cagirmaya indim.odaya cikiyorduk el ele . Duraklayip beni geriletlemeye basladi. Baktm basedemicem kendimi kascam biraktim.
Kuzenimin yanina gidiyorum demisti. Gittim kuzenini ikna ettim. Ikisinide goturdum odaya. Soru soruyoeum ama cocuun agzindandan suratindanda huysuzluk aksilik akiyor. Araba falan var odada. Onu gostereyim diye dolaba dogru gecmem gerekti. Ama cocugun onunden gecmem lazim. Masada sandalyeye yakin oldugu icin alan dar biraz.
Sinirden hala agliyorum kizlar. Tam ben gecerken bu akilli ayagini uzatip celme takti. Masadan zor tuttum dusmeyeyim diye. Dusseydim eger kolum kafam masaya carpar yere kapaklanirdim allah korusun. Eve geldim hala agliyorum . Suan karsimda olsa o cocugu elimden kimse alamazdi. Kendimi siktim resmen.
Ya bebislerime o akilsiz yuzunden bisey olsaydi diye dusunmekten kafayi yicem.
Allahim sen sonumuzu hayreyle ins.
Ben de yiyemiyorum canim hatta hicbir sey yiemiyorumKızlar bişey sormak istiyorum benim hiç iştahım yok aranızda eti ,balığı,tavuğu iştahla yiyebilen varmı? Yediklerim zeytinyağlı barbunya ,bulgur pilavı,makarna,çorba ...yanlışmı besleniyorum birde etçil beslenince erkek olur dşyolar böyle. Bir şey varmı?
Doktorunla gorus nobete dair.bir rapor al ve tutma canim. Artik hic umrunda degill. Kimin cocugu yaramazmis. Kim derse girmiyormus. Dogurup dogurup salmayi bisey saniyorlar afedersin. 11cocugu olan velim var ya.ne bekleyebilirimki bunlardan. Hepsinden nefret ediyorum. Okul yansa umrumda degul bu saatten sonra. Ben kac senedir tedaviyle ugrasiyorum. Sirf bu yuzden merkeze tayin istedim .gurbetteyim kac yildirCok üzüldüm allah korumus ins bi daha olmaz meslegimiz geregi iste riskli durumdayız ben de nobet tutarken surekli bi refleksteyim biri carpmasin diye