2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Gel kiz gel.. Kopuyoz burda sende cos bizimle

Kızlarrrr slm naparsiniz bakimm keyifler iidir inş.....
Sayfayı 100 yapmışsınız valla tebrik ederim
Nice 100. Sayfalara bebislerle inş

Hepberaber canimmmmm

Simdi yemek yiyip doyduk ya. Kilo derdini konusuyoz malum yarin pazartesi ve diyet baslama günü olur hep bende gerci basladigi gibi aksamina biter

Bu arada kizlar size spor icin sort aldim demistim motivasyonum yükselsin diye özel kiyafet yikadim ama hala kullanmadim yani demek istedigim spor mor su ara hikaye . Sizde bana nolur bizde yapamiyoruz diyinde icim rahat olsun

Kuzum ramazanda spor mu olur ne sporu boşverrrrr
Ben ramazan bayramından sonra basliycam kısmetse yazarım buraya hergün neler yaptım diye

Hepberaber canimmmmm

Simdi yemek yiyip doyduk ya. Kilo derdini konusuyoz malum yarin pazartesi ve diyet baslama günü olur hep bende gerci basladigi gibi aksamina biter

Ahhh sorma hele bugün ben bi yedim kocişim yemeğe götürdü sağolsun ama patladım ya evde bukadar yemiyorum...

Sorma bende öğlene kadar süper diyet yaparım

Ramazanda diyette yapılmaz spor da :) hal kalmıyor zaten ne sporu. Oruç bana kilo verdiriyor. Ramazan sonrası almam umarım .

Evet canim kilo veriyosun ama geride aliosun ramazandan sonra cünküüüüü cabuk verilen kilo hemen aliniyo dikkat etmezsen.

Bende mesela. 2 baklawa yedim ya. 2 kilo aldim say

Almayız Almayız dikkat Ederiz biz desem de akraba ziyaretleri zorla tatlı yediriyorlar. 2 baklavaya 2 kilo çok acımasızsın ama

Su icsem yariyor olanlardanim ben

Evet iste en kötü o ya. Biride önüme havuc koymuyo ya. Hep börek baklava. Yedim yedim
Heryerde diyorum yok bu benimkisi baska ucundan al hadi al al ye ye . Sisko ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…