- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.001
Oo maşallah kızlarr sayfalar akıp gitmiş. Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin sorunu farklı ama sonuç ortak sağlıklı bir ya da birkaç bebiş istiyoruz :) . Ben pek giremiyorum telefondan takip ediyorum. Tek tek okuyorum girince hiç atlamıyorum.
Kızlarrrr slm naparsiniz bakimm keyifler iidir inş.....
Sayfayı 100 yapmışsınız valla tebrik ederim
Nice 100. Sayfalara bebislerle inş
Bu arada kizlar size spor icin sort aldim demistim motivasyonum yükselsin diye özel kiyafet yikadim ama hala kullanmadim yani demek istedigim spor mor su ara hikaye . Sizde bana nolur bizde yapamiyoruz diyinde icim rahat olsun
Kuzum ramazanda spor mu olur ne sporu boşverrrrr
Ben ramazan bayramından sonra basliycam kısmetse yazarım buraya hergün neler yaptım diye
Hepberaber canimmmmm
Simdi yemek yiyip doyduk ya. Kilo derdini konusuyoz malum yarin pazartesi ve diyet baslama günü olur hepbende gerci basladigi gibi aksamina biter
Ay bu çok komikmiş cidden
Bu arada en geç benim tedavim başlıcak sanırım sona kaldım.
Olmaz dimi? Icimi rahatlat canim yaaaa yoksa kötü hissediyorum kendimi
Tamam öyle yapalim insallaj yazalim hep
Ahhh sorma hele bugün ben bi yedim kocişim yemeğe götürdü sağolsun ama patladım ya evde bukadar yemiyorum...
Sorma bende öğlene kadar süper diyet yaparım
Ramazanda diyette yapılmaz spor da :) hal kalmıyor zaten ne sporu. Oruç bana kilo verdiriyor. Ramazan sonrası almam umarım .Olmaz dimi? Icimi rahatlat canim yaaaa yoksa kötü hissediyorum kendimi
Tamam öyle yapalim insallaj yazalim hep
Aynen valla olmaz... zaten su icmezsen ne anlamı var sporun akşam da zaten az bi vakit var iftar sonrası hiç oluru yok boşver şimdilik rahat ol
Ramazanda diyette yapılmaz spor da :) hal kalmıyor zaten ne sporu. Oruç bana kilo verdiriyor. Ramazan sonrası almam umarım .
Almayız Almayız dikkat Ederiz biz desem de akraba ziyaretleri zorla tatlı yediriyorlar. 2 baklavaya 2 kilo çok acımasızsın amaEvet canim kilo veriyosun ama geride aliosun ramazandan sonra cünküüüüü cabuk verilen kilo hemen aliniyo dikkat etmezsen.
Bende mesela. 2 baklawa yedim ya. 2 kilo aldim say
Almayız Almayız dikkat Ederiz biz desem de akraba ziyaretleri zorla tatlı yediriyorlar. 2 baklavaya 2 kilo çok acımasızsın ama
Su icsem yariyor olanlardanim ben
Evet iste en kötü o ya. Biride önüme havuc koymuyo ya. Hep börek baklava. Yedim yedim
Heryerde diyorum yok bu benimkisi baska ucundan al hadi al al ye ye . Sisko ol