2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hatunlarrrr bu transferde kaç tane yerleştiriyolar acaba yaaaa:):)

Bana 35 yas altinda olanlara 1 embriyo transfer edildigini söylediler canim yasal olarak öylemis galiba ama ben burda 2 de okudum yas tutmasada. O yüzden klinige ve doktora ve duruma mi bagliki aceba?

Canim cok zor biliyorum Allah yardimcin olsun. Bu surec zaten zor ve yipratici olacak. Lutfen moralini daha cok bozma. Hormonlarimizi da etkiliyor sonucta. Insallah diger yumurtaların hepsi de dollenir. Dua edecegim senin icin
A azee13 saol canım benim allah razı olsun inşallah canım artık bozmuyorum canım sizin sayenizde çabuk atlattım iyiki varsınız

walla bende bilmiyorum canım heryerde farklı seyler yazıorr... bugunde bu takıldı aklımaaa
Doktorunla görüsmedin mi bu konuyu canim?
Bende sorucam bakalim insallah gidince az kaldi ön görüsmeye insallah

Burda bilen arkadaslar vardir ama yazarlar

kiwicik amin canımın içi allah razı olsun canım ne duan varsa allahım şu mübarek günde kabul etsin hiç bişey beni bu kadar mutlu edemezdi çok saol canım

kiwicik amin canımın içi allah razı olsun canım ne duan varsa allahım şu mübarek günde kabul etsin hiç bişey beni bu kadar mutlu edemezdi çok saol canım

Canim bu güzel duan icin kocaman AMIN. Sende kat kat gör ve yasa bu duayi insallah.sen moralini yeterki yüksek tut kiwicik bak sana neler neler okur biiznillah üzülmek yok. Duaya sariliyoruz burda hepimiz. Hersey Allahin iznilye cooook güzel olucak innnnsallahhh

kiwicik inşallah canım sayemizde çok çabuk atlattım şimdi çok daha iyiyim allah razı olsun hepinizden

biz direk tedaviye baslıcaz canım adetimin ikinci gunu gidicem benn.burda istediği tum testleri yaptırdım cok sukur sorun yok adetın ıkıncı gunu burda olun dedıler

Ya banada öyle dediler ama yinede icim almadi. Yani sormak istedigim koca bi liste var o yüzden ben ön görüsmeyi rica ettim ve sagolsunlar hemen okeylediler.

Ya banada öyle dediler ama yinede icim almadi. Yani sormak istedigim koca bi liste var o yüzden ben ön görüsmeyi rica ettim ve sagolsunlar hemen okeylediler.
aslında bende istıyorum ama esımın sadece 15 gun yıllık ıznı var ve o tarıhe denk getırıcez ızını oncedenn gıdemeyız ama bende yarın telefonla bı gorusme yapmayı dusunuyorum..

Tüp bebek tedavilerinde çoğul gebeliklerin arttığı bir gerçektir. Buna önlem olarak 2010 yılında yönetmelikte yapılan değişiklikle 35 yaş altındaki hastalarda ilk iki denemede tek embriyo, diğer tüm hastalarda da en fazla iki embriyo transferine izin verilmiştir. Böylece ülkemizde uygulanan sınırsız embriyo transferi bir miktar kontrol altına alınmaya çalışılmıştır. Çoğul gebelikler bazı hastalar tarafından tercih edilse bile gerek anne sağlığı gerekse bebeklerin sağlığı açısından büyük risk faktörleri içerir.

Böyle bir yazı buldum.

aslında bende istıyorum ama esımın sadece 15 gun yıllık ıznı var ve o tarıhe denk getırıcez ızını oncedenn gıdemeyız ama bende yarın telefonla bı gorusme yapmayı dusunuyorum..

Anladim canim. Bencede telefonla görüs. Aklina takilan tüm sorulari yaz bi kagida. Hepsini tek tek sorki icin rahat etsin canim. En mantiklisi o olucak

Anladim canim. Bencede telefonla görüs. Aklina takilan tüm sorulari yaz bi kagida. Hepsini tek tek sorki icin rahat etsin canim. En mantiklisi o olucak
suann aynen onu yapıyorum canım aklımdakı butun soruları kagıda yazıyorum sizede anlatırım konustuktann sonraaa ayy sıenın aklında hangı sorular varr belkı atladıgım bişey vardırr...

walla bende bilmiyorum canım heryerde farklı seyler yazıorr... bugunde bu takıldı aklımaaa
aslanhome canım benim doktorum 35 yaş ve üstü 2 dedi 35 yaşının altındakilere bir tane oluyomuş yasal olarak ama bazı doktorlar yasalara bakmadan isterse 35 yaş altına 2 koyabiliyomuş tamamen doktora kalmış bişey

suann aynen onu yapıyorum canım aklımdakı butun soruları kagıda yazıyorum sizede anlatırım konustuktann sonraaa ayy sıenın aklında hangı sorular varr belkı atladıgım bişey vardırr...

Bende embriyo sayisini konusucaktim
OPU islemi ortalama kacinci gündü oluyo
3. gün 5. gün embriyosunda fark ?
Dondurlma islemi - ücreti
Transferden sonra dikkat edilmesi gerekenler
Ilaclar hakkinda bilgi - igne falan oluyomus kendimde yapabilecekmiyim? Yoksa illa saglik ocagina mi

Daha listeyi ben hazirlamadim simdi ilk aklima gelenler

Tskler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…