-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.761
Normalde çok içmiyodum ama bu gece ne olduysa yanıma damacanayı koysam içerdim heraldeHoşgeldin canım aramıza gündüz uyur gece uyumaz bu bıdıklar gece yatmaya yakın çok su içme canım baş ucuna su koy yudum yudum iç ben gündüz çok su içiyorum yatmaya yakın kesiyorum gece ne wc ye ne de suya kalkıyorum benim bıdığın yaramazlığına uyanıyorum uyutmuyor beni nedense aklı sıra dalga geçiyor benimle
Rabbim sabır versin canım .bende kolay atlatacagimi düşünmüyorum..sen kurtajla mi aldirdin. .Genetik tanıyi her hastane yapıyor mu sizin sonuç çıktı miRabbim yardimcimiz olsun canım.ben de 6 agustosta öğrenmiştim bebeğimin varlığını tam bir ay sonra da onu kaybettim. Hastanem kurtaj olmami istedi ,dusmesini beklemedim.genetige gonderildi bebegim :-( kalbi durmasaydi 12 haftalik olacakti yavrum nasip degilmis. Uç hafta oldu benden alinali ama ne acisi geçti ne de gözyaşlarım durdu. Seni çok çok iyi anlıyorum. İnşallah toparlanacagiz,iyi olup bedenen ve ruhen dondurulmuş bebeklerimizi alacağız canım. Rabbim yalniz birakmasin bizleri bu dünyada.
Canim bebeğinin kaldı atıyor ve geride olsa dahi ilerleme varsa sıkma canını. .benim 1 hafta gerideydi bu haftada ilerlemedi malesef ama senin gelisiyormus doktorundan olabilir demisse sıkma canınıGebeliği geriden gelen var mı benim ayın 16 sında 7w 0d yazıyo ultrason çıktısında. Bugün gittim 7w 6d yazıyo. 1 hafta geriden geliyo. Doktor normal olabiliyor dedi ama 3 gün 4 gün değil ki 1 hafta olunca korktum. Var mı aramızda böyle olan
Değerin düşmüştümu cnm çok üzüldüm tekrarla testiVe kortugum basima geldi deger dustu 35 yarrabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Canim benim sen tekrar yap yArın vurduğun iğneler tüm dengeyi bozmuş da olabilir inşallah öyledir arkadaşımın da başına geldi olay evet k iğneden 3_4 gün sonra bile pozitif sonuç çıkabiliyor ama bebis için belki bugün ki değer geçerlidir yani karışık durum sen yarın bir daha baktir canım istersenVe kortugum basima geldi deger dustu 35 yarrabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Canim cihazdan cihaza cook degisiyo panik olma hemen..ben iki hafta once ayni gun iki farkli doktora gittim, biri bebegi 8 mm olcup tam gununde derken digeri 3 mm olctu ve biraz geride dedi. Ve ikisi de vajinaldi ama kucuk olcenin cihazi cok kotuydu, muhtemelen bebegin kafasini olctu sadece. Mumkunse baska birine daha gorun canim..bu arada muayene vajinal miydi, karindan miydi?Gebeliği geriden gelen var mı benim ayın 16 sında 7w 0d yazıyo ultrason çıktısında. Bugün gittim 7w 6d yazıyo. 1 hafta geriden geliyo. Doktor normal olabiliyor dedi ama 3 gün 4 gün değil ki 1 hafta olunca korktum. Var mı aramızda böyle olan
Canim benim o doktorun ölçümüne göre bile değişiyor gelecek hafta bakmışsin daha önde gidiyorGebeliği geriden gelen var mı benim ayın 16 sında 7w 0d yazıyo ultrason çıktısında. Bugün gittim 7w 6d yazıyo. 1 hafta geriden geliyo. Doktor normal olabiliyor dedi ama 3 gün 4 gün değil ki 1 hafta olunca korktum. Var mı aramızda böyle olan
O biraz yanlış söylemiş canım benim hem mayıs başı hem 11. Hafta olamaz bebek biraz büyük olabilir gelişim olarak(maşallah ona )Ya doktor bana 11 haftanın içindesin dedi dogumda mayıs başı dedi ama takvim 10 haftalik ben birsey anlayamadım
Canim benim ne demek. Ben ivfe baslamadan once kullandim, gunde 200mgx3 adet olmak uzere. Tedavi esnasinda kullanmadim kuzucum. Yan etkisi yok hatta cildin guzellesmesineve enerjinin yukselmesine de yariyor. Forumlarda da arat kuzucum, goreceksin sen de..Aa vok iyi ya allah sende razi olsun cnm ben hollandada yasiyorum rahat bulabilirim diye dusunuyorum hic bir yan etkisi yok degil mi bir de nasil kullandin cnm kac mg gunde kac kere bir de ivf suresince yani ignelerle birlikte kullanabilir miyim?
mayıs başıysa 11. haftanın içinde olman matematiksel olarak mümkün değil cnm :) benimki 2 mayıs şuanda 9 hafta 2 günlük yani 10.haftanın içindeyim. ultrason kağıdında yazmıyo mu kaç hafta kaç gün olduğuYa doktor bana 11 haftanın içindesin dedi dogumda mayıs başı dedi ama takvim 10 haftalik ben birsey anlayamadım
Bebislerin bugün çok suya ihtiyacı varmış canım :)Kızlar günaydın. Biz dün gece 6 bardak su içmişizdoğal olarak ta her saat başı uyanmak durumunda kaldım sıkışıp. Hiç böyle biley olmamıştı ya sabaha kadar yandım resmen halbuki akşam balık yemiştim çok susatıcak bişey de yememiştim. Beni uyutmamak için durmadan susadılar
güzel kitap bulursan bizle de paylaş canım :) çok ta şımatırsam bunların canı portakal yatağında ördek fln çeker sonraBebislerin bugün çok suya ihtiyacı varmış canım :)
İnternetten bol bol okuyorum bu hafta gittiğimde kitap da alacağım araştırıyorum
İkizlerde vücudunun isteklerini dinle diyor uzmanlar hani canın ne cektiyse ye iç diyorlar
Normal gebelikte psikolojik falan derler ama ikizlerde gerçekten ihtiyacmış istenen şey :)
İnsallh oyledir kafam cok karisti oglen merkeze gidecez dua edin lutfen Allah hepinizden razi olsun.Canim benim sen tekrar yap yArın vurduğun iğneler tüm dengeyi bozmuş da olabilir inşallah öyledir arkadaşımın da başına geldi olay evet k iğneden 3_4 gün sonra bile pozitif sonuç çıkabiliyor ama bebis için belki bugün ki değer geçerlidir yani karışık durum sen yarın bir daha baktir canım istersen
kalp atışlarını duymuştun dimi cnm. bi arkadaşımız söylemişti muz bebeğin gelişimine iyi geliyomuş istersen muz ye her gün eğer kalp atışını duyduysan sorun yoktur inşallah. doktorunda olabilir demiş. endişelenme hemen ters bi durum olsa mutlaka doktorun bir şey söylerdi. cihazla da alakalı olabiliyo iki kontrolünde de aynı doktormuyduGebeliği geriden gelen var mı benim ayın 16 sında 7w 0d yazıyo ultrason çıktısında. Bugün gittim 7w 6d yazıyo. 1 hafta geriden geliyo. Doktor normal olabiliyor dedi ama 3 gün 4 gün değil ki 1 hafta olunca korktum. Var mı aramızda böyle olan
Yazmıyor cnm bende anlam veremedim transfer günü hesapliyorum adet gününü hesapliyorum bir türlü mayıs ve 11 haftalik cikmiyor nisan çıkıyormayıs başıysa 11. haftanın içinde olman matematiksel olarak mümkün değil cnm :) benimki 2 mayıs şuanda 9 hafta 2 günlük yani 10.haftanın içindeyim. ultrason kağıdında yazmıyo mu kaç hafta kaç gün olduğu