2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim benim ne demek. Ben ivfe baslamadan once kullandim, gunde 200mgx3 adet olmak uzere. Tedavi esnasinda kullanmadim kuzucum. Yan etkisi yok hatta cildin guzellesmesineve enerjinin yukselmesine de yariyor. Forumlarda da arat kuzucum, goreceksin sen de..
Evet cnm senden sonra inceledim ve gonderdigin linklere baktim kullanmakta fayda var ben aralikta dondurulmus 1 embryomla devam edicem o zamana kadar kullsnim diyorum ben gunde 100 mg dusunmustum sen 600 kullanmussin cok degil mi acaba

Yarın benim doğum günüm kızlar en güzel hediyemi Rabbim'den aldım önce Rabbime şükürler olsun sonra da Prof.Dr.Volkan Noyan hocamdan Allah razı olsun en güzel hediyem ile yarın bir fotoğraf çekilip doğduktan sonra ki ilk doğum günümde yeniden doğacağım için fotoğraf çekilip ölümsüzleştirmek istiyorum.

Ay canımm doğum günün kutlu olsun şimdiden belki yarın giremem nete :) Benim de 7 ekim doğum günüm :) en güzel doğum günü hediyemiz bu bize evet, dilerim çocuksuz geçirdiğimiz son doğum olur :anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::nazar:

Yarın benim doğum günüm kızlar en güzel hediyemi Rabbim'den aldım önce Rabbime şükürler olsun sonra da Prof.Dr.Volkan Noyan hocamdan Allah razı olsun en güzel hediyem ile yarın bir fotoğraf çekilip doğduktan sonra ki ilk doğum günümde yeniden doğacağım için fotoğraf çekilip ölümsüzleştirmek istiyorum.
Simdiden mutlu yıllara canım :)

Canim cihazdan cihaza cook degisiyo panik olma hemen..ben iki hafta once ayni gun iki farkli doktora gittim, biri bebegi 8 mm olcup tam gununde derken digeri 3 mm olctu ve biraz geride dedi. Ve ikisi de vajinaldi ama kucuk olcenin cihazi cok kotuydu, muhtemelen bebegin kafasini olctu sadece. Mumkunse baska birine daha gorun canim..bu arada muayene vajinal miydi, karindan miydi?

karından oldu. önceki muayene de karındandı

Canim benim o doktorun ölçümüne göre bile değişiyor gelecek hafta bakmışsin daha önde gidiyor
Ama istersen yakın zamana kontrole git gelişiminı görürsün için rahatlar
Çünki bebislere en çok zarar veren şey bizim stresimiz

ben de aynı şeyi düşündüm çünkü ikisi de farklı doktor farklı merkez. ilkinde çok güzel ve netti görüntü bugünkü biraz puslu ve karışıktı bilemedim.

kalp atışlarını duymuştun dimi cnm. bi arkadaşımız söylemişti muz bebeğin gelişimine iyi geliyomuş istersen muz ye her gün eğer kalp atışını duyduysan sorun yoktur inşallah. doktorunda olabilir demiş. endişelenme hemen ters bi durum olsa mutlaka doktorun bir şey söylerdi. cihazla da alakalı olabiliyo iki kontrolünde de aynı doktormuydu

evet kalp atışını duydum. ikisi de farklı doktor farklı merkez. tamam muz alıyım hemen.

Yavrum bana tutunmamis kimyasal oldu ve gitti merkezde yine kan verdim ve deger 14 doktor kimyasal olmus dedi 1 ay once umutla basladim bugun esimle eve geldik ben agladim o agladi suan basim agiriyor Rabbim herkese saglikli bebekler versin bana da dua edin simdilik Allaha emanet olun:KK43:

Yavrum bana tutunmamis kimyasal oldu ve gitti merkezde yine kan verdim ve deger 14 doktor kimyasal olmus dedi 1 ay once umutla basladim bugun esimle eve geldik ben agladim o agladi suan basim agiriyor Rabbim herkese saglikli bebekler versin bana da dua edin simdilik Allaha emanet olun:KK43:
Hayirlisinolsun cnm birakma kendini ben sana soylemek istemedim ama benim de aynisi oldu yani ignelerin etkisiydi o cizgiler.. artik 12. Gun hic birsey yoktu..

C
Canım çok üzüldüm, ben de benzer birşey yaşadım, biliyorum su an ne desem boş, ama toparlanacaksin biliyorum ve yoluna devam edeceksin. Allah sabır versin sana ve en kısa zamanda göbeğini sağlıklı bir bebişle doldursun.

Tatlım her şey allahtan bir an önce toparlan lütfen dualarım seninle

selam kızlar uzun süredir giremedim. Bebeğini kaybeden arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun en kısa sürede inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
kızlar bir şey soracağım benim doktorum cinsel ilişki serbest dedi. ama sizin doktorlarınız bu konuda bir şey söyledi mi ya da sordunuz mu? ilk 3 ay önemli insan bir şey olacak diye korkuyor.

X