- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 32
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.741
11 gundur 3 aded 4 gunde bir vurdum hakan hoca verdi
canim inan ki senin icin cok uzulmustum Rabbim senin temiz gonlune gore versinCanim ben 6. Gunumden itibaren test yaptim hep.silik cikiyordu 11. Gjnden itibaren cizginin silikligi hafifledi 12. Adet oldum teste gittim negatif dediler burada deger soylemediler idrar testinde benim pregnyl in etkisi varmis anlayacagin ayrica neden igne vurundugunu sormussun ben arastirdigim.kadariyla eger transfer sirasinda yumurtan olustuysa onu catlatmalari gerekiyormus kist olusmamasi icin benim.2 yumurtam.daha olusmustu ondan kullandim.sanirim ama bu benim.arastjrmam doktora sormadim.beden kullandigimi..insallah yardimci olmusumdur veee insallahhh bebegin seninlerdir rabbim.hayjrli haberler vermenj nasip etsin insallah canim cok icten diliyorum herkes icin benim hayalim yarim kaldi kimseninki kalsin istemem..
Digarbakir veni vidi tup bebek merkezi Hakan coksuer canimhangi hastanede ve doktor sizin
Biraz dinleneyim dedim her uyandığımda kabus gibiydi. .peki bu acı da diniyor mu yoksa hep böyle canım yanacak mıKuzucum benim yolk 9 mmdi ve bebek 1 hafta boyunca hic buyumeden 3 mm olarak kalmisti. Yolkun buyuklugu (>6mm) genetik anomali gostergesiymis zaten, onun icin sordum. Cok progesteron kullandik ya, vucut atamayabiliyor bazen.
Canim ben kurtajdan sonra o kadar arastirdim ki, genetik anormalliklere yumurta kalitesinin dusuklugu de sebep olabiliyormus oyle olunca coq10 kullandim-yumurta kalitesini arttirmak icin cok tavsiye ediliyor. Belki bu surecte hem dinlenip hem de yumurta/sperm guclendirici onlemler alip, yeni bir tedaviye baslarsiniz. Donmus olmamasina uzulme kuzucum cunku belki digerleriyle de ayni sey yasanirdi. Eminim cok daha hayirli & saglikli bir evlat gelecek sana, bu sinavi atlat da..
Anladim canim insallahben daha once ilac tedavisinde 3 kere pregnly vurulmustum catlatma ignesinden sonra.tutunmayi sagliyormus o da.yani bu sekilde kullandiran doktorlar var
Hmm bilmiyorum o iğneyle ilgili bilgim yok11 gundur 3 aded 4 gunde bir vurdum hakan hoca verdi
Yok cankm.estagfirullah tabiki soravaksin ben de soruyorum birbirimizxen sora sora ogreniyoruz ben ayin 12 sinde oldum transferimi ve 12 15 18 inde vurundum igne yani 3 gunde bir insallah degildir canim ama sen dun testini yaptirdin bugun aldin dimi sonucu yanlis hatirlamkyorsan merkeIn ne diyor peki bu duruma arayop sormadin mi bak stres yapma simdi birak yarin ogreneceksin zaten rahat ol yani umutlu ol ben umutsudum negatif oldu bak sonucum poitif ol canim suanda en cok ihtoyacin olan bu stres degil allah yardimcin olsun..canim inan ki senin icin cok uzulmustum Rabbim senin temiz gonlune gore versinbende senin gibi burdan arastirdim oyle ovrenmis oldum canim 4 gunde bir mi vurdun o ignegi kusura bakma sorugorum cunku 11 nci gundu dun kan verdim bugun 70.39 cikti acaba igneden mi diye korkuyorum
Canim benim hic kiyamam sana ben. Ben 3 gun boyunca hic durmadan agladim sonra saglikli olsa boyle olmazdi, o sekilde de dunyaya gelse ona yazik olurdu diye kendimi avutmaya basladim. 1 hafta sonra hatirladikca gozlerim dolsa da cok daha iyiydim. Sonra hep haftalari saydim, bugun bebegimi kaybedeli 2, 3 hafta oldu derken 1 ay gecti ve ben tamamen toparlanip hadi yine deneyelim dedim esime. Senin de oyle olacak bitanem, oyle ya da boyle zaman herseyin ilaci gercekten de...Biraz dinleneyim dedim her uyandığımda kabus gibiydi. .peki bu acı da diniyor mu yoksa hep böyle canım yanacak mı
Canim cok sagol anladim haklisin evet dun yaptim bugun cikti deger 11 nci gun 70.39 cikti merkezi aradim sadece igneden olsa deger oyle yuksek cikmaz dediler bugun yine kan verdim bakalim sabah ola hayr ola cevaplar icin cok sagol canimYok cankm.estagfirullah tabiki soravaksin ben de soruyorum birbirimizxen sora sora ogreniyoruz ben ayin 12 sinde oldum transferimi ve 12 15 18 inde vurundum igne yani 3 gunde bir insallah degildir canim ama sen dun testini yaptirdin bugun aldin dimi sonucu yanlis hatirlamkyorsan merkeIn ne diyor peki bu duruma arayop sormadin mi bak stres yapma simdi birak yarin ogreneceksin zaten rahat ol yani umutlu ol ben umutsudum negatif oldu bak sonucum poitif ol canim suanda en cok ihtoyacin olan bu stres degil allah yardimcin olsun..
Canim vallabi icim.parcalaniyor yapma boyle allah komseye dayanamayacagi dert vermezmis bak sen de okumussundur kimdi tam.hatirlamiyorum dusuk yapmjs genetik testte kromozom bozuklugu varmis dogsa bile 1 yil yasarmis ve en guzeli ne biliyor musun rabbim.o anneyi secim yapmak zorunda birakmamis vunku 2li test yaptiginda ogrenwbilirmis ve doktor o zaman soruyormus ayyyyy allahim sen koru yarabbim o kadar gucluge dayan dayan sonra secim yaomak zorunda kal o yuzden lutfen birakma.kendini...Biraz dinleneyim dedim her uyandığımda kabus gibiydi. .peki bu acı da diniyor mu yoksa hep böyle canım yanacak mı
Canim ben internetten arastirip buldum, doktoruma da soyledim, yurtdisinda cok kullaniliyor bence denemeye deger dedi, ben de her gun kullandim. GNC ve solgarda bulabilirsin canim..Turkiye'de de bazi yenilikci doktorlar kullaniyor.Canim bu coq10 u sen kendin mimkullandin yoksa doktorun mu tavsiye etti nedir nasil uygulanir biraz bahseder misin.
Canim benim hic kiyamam sana ben. Ben 3 gun boyunca hic durmadan agladim sonra saglikli olsa boyle olmazdi, o sekilde de dunyaya gelse ona yazik olurdu diye kendimi avutmaya basladim. 1 hafta sonra hatirladikca gozlerim dolsa da cok daha iyiydim. Sonra hep haftalari saydim, bugun bebegimi kaybedeli 2, 3 hafta oldu derken 1 ay gecti ve ben tamamen toparlanip hadi yine deneyelim dedim esime. Senin de oyle olacak bitanem, oyle ya da boyle zaman herseyin ilaci gercekten de...
Çok sağolun arkadaşlar iyiki varsınız. .inşallah en kısa zaman da atlatirim bol dua ediyorum.. Bu mutluluğu yaşadıktan onun varlığını hissettikten sonra evlat hasreti ve mücadelesi daha fazla olur. .sizleride üzdüm haklarınızı helal edin inşallah size tekrardan güzel haberler Vermek nasip olur. .bizim sebepsiz infertileteydi dilerim Rabbimden tüp bebeğe gerek kalmadan gelir meleğimCanim vallabi icim.parcalaniyor yapma boyle allah komseye dayanamayacagi dert vermezmis bak sen de okumussundur kimdi tam.hatirlamiyorum dusuk yapmjs genetik testte kromozom bozuklugu varmis dogsa bile 1 yil yasarmis ve en guzeli ne biliyor musun rabbim.o anneyi secim yapmak zorunda birakmamis vunku 2li test yaptiginda ogrenwbilirmis ve doktor o zaman soruyormus ayyyyy allahim sen koru yarabbim o kadar gucluge dayan dayan sonra secim yaomak zorunda kal o yuzden lutfen birakma.kendini...
Amin insallah canim cok cok uzgunumÇok sağolun arkadaşlar iyiki varsınız. .inşallah en kısa zaman da atlatirim bol dua ediyorum.. Bu mutluluğu yaşadıktan onun varlığını hissettikten sonra evlat hasreti ve mücadelesi daha fazla olur. .sizleride üzdüm haklarınızı helal edin inşallah size tekrardan güzel haberler Vermek nasip olur. .bizim sebepsiz infertileteydi dilerim Rabbimden tüp bebeğe gerek kalmadan gelir meleğim
Amin canim ne demek hepinize benden yana hakkim helal olsun sizlerde helal edin bizimkisi de ayni problem insallah canim tedavisiz gelir bebislerimiZ..Çok sağolun arkadaşlar iyiki varsınız. .inşallah en kısa zaman da atlatirim bol dua ediyorum.. Bu mutluluğu yaşadıktan onun varlığını hissettikten sonra evlat hasreti ve mücadelesi daha fazla olur. .sizleride üzdüm haklarınızı helal edin inşallah size tekrardan güzel haberler Vermek nasip olur. .bizim sebepsiz infertileteydi dilerim Rabbimden tüp bebeğe gerek kalmadan gelir meleğim
Aa vok iyi ya allah sende razi olsun cnm ben hollandada yasiyorum rahat bulabilirim diye dusunuyorum hic bir yan etkisi yok degil mi bir de nasil kullandin cnm kac mg gunde kac kere bir de ivf suresince yani ignelerle birlikte kullanabilir miyim?Canim ben internetten arastirip buldum, doktoruma da soyledim, yurtdisinda cok kullaniliyor bence denemeye deger dedi, ben de her gun kullandim. GNC ve solgarda bulabilirsin canim..Turkiye'de de bazi yenilikci doktorlar kullaniyor.
http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebekte-saglikli-yumurta-icin-90-gun-gerekli-3.html
Yurtdisinda bircok forumda da bulabilrsin detaylari "egg quality, ivf, coq10" diye aratirsan..
http://ivf.ca/forums/topic/25728-coq10-and-egg-quality/
Rabbim yardimcimiz olsun canım.ben de 6 agustosta öğrenmiştim bebeğimin varlığını tam bir ay sonra da onu kaybettim. Hastanem kurtaj olmami istedi ,dusmesini beklemedim.genetige gonderildi bebegim :-( kalbi durmasaydi 12 haftalik olacakti yavrum nasip degilmis. Uç hafta oldu benden alinali ama ne acisi geçti ne de gözyaşlarım durdu. Seni çok çok iyi anlıyorum. İnşallah toparlanacagiz,iyi olup bedenen ve ruhen dondurulmuş bebeklerimizi alacağız canım. Rabbim yalniz birakmasin bizleri bu dünyada.Doğurmak önemli değil her şekilde evlat acısı çok zormus geçen ay bugün ogrenmistim varlığını bugunde annesine veda edisini..
Rabbim size sağlıklı hamilelik ce evlat nasip etsin. .bana da dua edin Rabbim acimi dindirsin..şimdiye kadar ne bu kadar mutluluk nede acı yaşadım
Kızlar günaydın. Biz dün gece 6 bardak su içmişizdoğal olarak ta her saat başı uyanmak durumunda kaldım sıkışıp. Hiç böyle biley olmamıştı ya sabaha kadar yandım resmen halbuki akşam balık yemiştim çok susatıcak bişey de yememiştim. Beni uyutmamak için durmadan susadılar