2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evet cnm senden sonra inceledim ve gonderdigin linklere baktim kullanmakta fayda var ben aralikta dondurulmus 1 embryomla devam edicem o zamana kadar kullsnim diyorum ben gunde 100 mg dusunmustum sen 600 kullanmussin cok degil mi acaba

Ay canımm doğum günün kutlu olsun şimdiden belki yarın giremem nete :) Benim de 7 ekim doğum günüm :) en güzel doğum günü hediyemiz bu bize evet, dilerim çocuksuz geçirdiğimiz son doğum olur

Simdiden mutlu yıllara canım :)

karından oldu. önceki muayene de karındandı

ben de aynı şeyi düşündüm çünkü ikisi de farklı doktor farklı merkez. ilkinde çok güzel ve netti görüntü bugünkü biraz puslu ve karışıktı bilemedim.

evet kalp atışını duydum. ikisi de farklı doktor farklı merkez. tamam muz alıyım hemen.

Yavrum bana tutunmamis kimyasal oldu ve gitti merkezde yine kan verdim ve deger 14 doktor kimyasal olmus dedi 1 ay once umutla basladim bugun esimle eve geldik ben agladim o agladi suan basim agiriyor Rabbim herkese saglikli bebekler versin bana da dua edin simdilik Allaha emanet olun

Hayirlisinolsun cnm birakma kendini ben sana soylemek istemedim ama benim de aynisi oldu yani ignelerin etkisiydi o cizgiler.. artik 12. Gun hic birsey yoktu..

C
Canım çok üzüldüm, ben de benzer birşey yaşadım, biliyorum su an ne desem boş, ama toparlanacaksin biliyorum ve yoluna devam edeceksin. Allah sabır versin sana ve en kısa zamanda göbeğini sağlıklı bir bebişle doldursun.

Tatlım her şey allahtan bir an önce toparlan lütfen dualarım seninle

selam kızlar uzun süredir giremedim. Bebeğini kaybeden arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun en kısa sürede inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
kızlar bir şey soracağım benim doktorum cinsel ilişki serbest dedi. ama sizin doktorlarınız bu konuda bir şey söyledi mi ya da sordunuz mu? ilk 3 ay önemli insan bir şey olacak diye korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…