2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar hepimiz burda hevesle korkuyla gun saydik cogumuz güzel sonuclar aldi bazi arkadaslarimizda da sonradan olumsuzluklar oldu...hem mutluluk hem acı paylasiyoruz Allah sabir versin bebegini kaybedenlere cok üzüldüm gercekten kimse birbirini tanimasa da herkesin duyguları gerçek ve samimi...

Esma73 canim seni bugun hic goremedik merak ettim
Kontrole gittim bebişin kalp atışlarını duyduk ilk resmimizide istedim durumumuz iyi sukur siteyi takip ediyorum yorum yapmıyorum sadece herseyden haberim var bazı arkadaşlar zor günlerden geçiyor inşallah en yakın zamanda atlatır lar mucizelerine kavusurlar MEVANURRRR çok üzüldüm canım dualarım sizlerle her zaman

Anladim canim sevindim senin adina saglicakla kucagina albenim de sonucum 70.39 cikti sence iyi mi ahrica pregnly igne vurdun mu canim benin etkisidir diye korkuyorum

Canim allah sabir versin uzulme desem faydasi olmaz hicbir kelime.teselli etmez ama.sukret ki hamile kalabiliyorsun bak ben onu bile yasayamjyorum..insllah kucagina alacagin gunlerinde gelir..

Anladim canim sevindim senin adina saglicakla kucagina albenim de sonucum 70.39 cikti sence iyi mi ahrica pregnly igne vurdun mu canim benin etkisidir diye korkuyorum
Yok vurmadan ben progestan kullanıyorum ama kontrole gittiğim doktor haftada bir pregnly yazdı daha kullanmadim

Canim bu coq10 u sen kendin mimkullandin yoksa doktorun mu tavsiye etti nedir nasil uygulanir biraz bahseder misin.

Canim kan degerin ne cikigordu merak ettim
Canim ben 6. Gunumden itibaren test yaptim hep.silik cikiyordu 11. Gjnden itibaren cizginin silikligi hafifledi 12. Adet oldum teste gittim negatif dediler burada deger soylemediler idrar testinde benim pregnyl in etkisi varmis anlayacagin ayrica neden igne vurundugunu sormussun ben arastirdigim.kadariyla eger transfer sirasinda yumurtan olustuysa onu catlatmalari gerekiyormus kist olusmamasi icin benim.2 yumurtam.daha olusmustu ondan kullandim.sanirim ama bu benim.arastjrmam doktora sormadim.beden kullandigimi..insallah yardimci olmusumdur veee insallahhh bebegin seninlerdir rabbim.hayjrli haberler vermenj nasip etsin insallah canim cok icten diliyorum herkes icin benim hayalim yarim kaldi kimseninki kalsin istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…