- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.721
ilahi Alice, Alemsin
uslu durursa birazdan yoğurt yiyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilahi Alice, Alemsin
Niye hayirdirEsimle catismaya girdim sikinti basiyor nedense nefesim kesiliy da
Hic yerinden kalkma diyorNiye hayirdir
Kontrole gittim bebişin kalp atışlarını duyduk ilk resmimizide istedim durumumuz iyi sukur siteyi takip ediyorum yorum yapmıyorum sadece herseyden haberim var bazı arkadaşlar zor günlerden geçiyor inşallah en yakın zamanda atlatır lar mucizelerine kavusurlar MEVANURRRR çok üzüldüm canım dualarım sizlerle her zamanEsma73 canim seni bugun hic goremedik merak ettim
Anladim canim sevindim senin adina saglicakla kucagina albenim de sonucum 70.39 cikti sence iyi mi ahrica pregnly igne vurdun mu canim benin etkisidir diye korkuyorumKontrole gittim bebişin kalp atışlarını duyduk ilk resmimizide istedim durumumuz iyi sukur siteyi takip ediyorum yorum yapmıyorum sadece herseyden haberim var bazı arkadaşlar zor günlerden geçiyor inşallah en yakın zamanda atlatır lar mucizelerine kavusurlar MEVANURRRR çok üzüldüm canım dualarım sizlerle her zaman
Canim.sen yurtdisinda misin soruyorum.cunku bende senin gibi bekleme suresinde 3 adet pregnyl 1500 luk vurndum hatta burdaki arkadaslar neden burundunki.diye sasirdilar.Evet 11 canim ben bekleme suresinde 3aded pregnly vurdum gani dort gunde bir tane
Canim allah sabir versin uzulme desem faydasi olmaz hicbir kelime.teselli etmez ama.sukret ki hamile kalabiliyorsun bak ben onu bile yasayamjyorum..insllah kucagina alacagin gunlerinde gelir..Benim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir
Gercek mi valla diyardayim senin sonuc kac cikti caneCanim.sen yurtdisinda misin soruyorum.cunku bende senin gibi bekleme suresinde 3 adet pregnyl 1500 luk vurndum hatta burdaki arkadaslar neden burundunki.diye sasirdilar.
Yok vurmadan ben progestan kullanıyorum ama kontrole gittiğim doktor haftada bir pregnly yazdı daha kullanmadimAnladim canim sevindim senin adina saglicakla kucagina albenim de sonucum 70.39 cikti sence iyi mi ahrica pregnly igne vurdun mu canim benin etkisidir diye korkuyorum
11 gundur 3 aded 4 gunde bir vurdum hakan hoca verdiYok vurmadan ben progestan kullanıyorum ama kontrole gittiğim doktor haftada bir pregnly yazdı daha kullanmadim
Canim kan degerin ne cikigordu merak ettimCanim.sen yurtdisinda misin soruyorum.cunku bende senin gibi bekleme suresinde 3 adet pregnyl 1500 luk vurndum hatta burdaki arkadaslar neden burundunki.diye sasirdilar.
Canim bu coq10 u sen kendin mimkullandin yoksa doktorun mu tavsiye etti nedir nasil uygulanir biraz bahseder misin.Kuzucum benim yolk 9 mmdi ve bebek 1 hafta boyunca hic buyumeden 3 mm olarak kalmisti. Yolkun buyuklugu (>6mm) genetik anomali gostergesiymis zaten, onun icin sordum. Cok progesteron kullandik ya, vucut atamayabiliyor bazen.
Canim ben kurtajdan sonra o kadar arastirdim ki, genetik anormalliklere yumurta kalitesinin dusuklugu de sebep olabiliyormus oyle olunca coq10 kullandim-yumurta kalitesini arttirmak icin cok tavsiye ediliyor. Belki bu surecte hem dinlenip hem de yumurta/sperm guclendirici onlemler alip, yeni bir tedaviye baslarsiniz. Donmus olmamasina uzulme kuzucum cunku belki digerleriyle de ayni sey yasanirdi. Eminim cok daha hayirli & saglikli bir evlat gelecek sana, bu sinavi atlat da..
Canim ben 6. Gunumden itibaren test yaptim hep.silik cikiyordu 11. Gjnden itibaren cizginin silikligi hafifledi 12. Adet oldum teste gittim negatif dediler burada deger soylemediler idrar testinde benim pregnyl in etkisi varmis anlayacagin ayrica neden igne vurundugunu sormussun ben arastirdigim.kadariyla eger transfer sirasinda yumurtan olustuysa onu catlatmalari gerekiyormus kist olusmamasi icin benim.2 yumurtam.daha olusmustu ondan kullandim.sanirim ama bu benim.arastjrmam doktora sormadim.beden kullandigimi..insallah yardimci olmusumdur veee insallahhh bebegin seninlerdir rabbim.hayjrli haberler vermenj nasip etsin insallah canim cok icten diliyorum herkes icin benim hayalim yarim kaldi kimseninki kalsin istemem..Canim kan degerin ne cikigordu merak ettim
hangi hastanede ve doktor sizin11 gundur 3 aded 4 gunde bir vurdum hakan hoca verdi