-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.681
Allah sabır versin canim ne denir ki bilmiyorumInsalllah canim, dune kadar durumuma uzulurken ultrasonda onu gorunce cok daha uzuldum(( cok zor allahim kimseye yasatmasin...
Cnm Allah sabır, güç versin sana dilerim en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun, Allah tez zamanda kolaylıkla yeniden bebek sahibi olmayı nasip etsin sana gönülden diliyorum. Dualarımızda olacaksın isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla versin, dilerim bir an önce zorlukları atlatır ve yeniden güçlü bir adım atarsın Rabbimin vardır bir bildiği ve o en doğrusu sen ona sığın ve güçlü ol cnm. SevgilerDoğurmak önemli değil her şekilde evlat acısı çok zormus geçen ay bugün ogrenmistim varlığını bugunde annesine veda edisini..
Rabbim size sağlıklı hamilelik ce evlat nasip etsin. .bana da dua edin Rabbim acimi dindirsin..şimdiye kadar ne bu kadar mutluluk nede acı yaşadım
Allah sabır versin canim tez zamanda kucağını doldurun allahım insallah bu günleri unuttursunBoş gebelik evet bitti... ilk kez hamile kalmistim nasıl bir heyecandi kalbim nasıl da hızlıca carpiyordu ve dün artık kesindi boş gebelik bu defa da göz yaşlarıma dur diyemedim kendiliğinden düşmeye başladılar engel olamadım evet biliyorum hersey Rabbim den geliyor hayırlısı böyle imiş ne güzel görünüyor du adımın karşısındaki hamile ikonu ama olmadı Rabbim kimseye yasatmasin isteyen herkese hayirlisini sagliklisini versin
Ay kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum
Cok sukur minnaklar iyi. gelisimleri guzelmis. Minik minik parmaklari bile.belliydiiiiii.
bi tanesi yine 2gun geriden geliyor. Doogum tarihleride birer gun geriye gelmis. Her muaynede one dogru gelirse ben marta dogururum haberiniz ola
Elimde 6tane cleaxane vardi.onu yapip birakcam ins. Crinone jelide kesti. Onun yerine progestan 200luk hazneden yapcam. Nasil olcak bilmiyorum. Prolutona smdilik iki hafta daha devam.
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:
Eki Görüntüle 1642429
Ve digeride minnak 2
Eki Görüntüle 1642410
Buyuk olan elini kolunu kipirdatti. El salladi hatta. Kucagima bi gelsinler ins. totolarini yicem onlarin
Bu arada fotolari ters eklemisim kusura bakmayin.artik siz telinizi ters cevirip bakiverin
Ediyoruz minnosumm ama esim asla yemek yapmaz onun icin eldiven takip ben yapiyorum yine. Bir de toksoplazmaya bagisik degilim ekstra dikkat etmem lazimm..alice'im senin kitabi ariyorum bu arada az kaldi bulcam
Benim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir
Canim acinin hic bi tarifi yok olmuyoda ne desek bos biliyorum tesellisi yok cunkumutluluklarimizi paylastik acilarimizida yaziyoruz evet ama aci paylasinca azalmiyo malesef.keske teselli etcek bi iki cumlem olsaydi.ben haberi almadan zuzuma cok uzuldum bugun arzm yazmis benimki gibi bos gebelik.simdi sen sinavimiz bu demmekki sabretcez mevlanur sadece sabir ve tevevkkulle bekliycez.zaman ilac degil tek ilac dua rabbim hepinizin kucaklarini doldursun en yakin zamanda anne olmayi nasip etsin.yurek sizilarimizi dindirsin insallah.bugun acimi bi kere daha ilk gun gibi hissettim cok uzuldumm
Sagol canim. Heyecanimi nasil sizlerle paylaytiysam acimi da paylasabiliyorum. Iyi ki varsiniz...Allah sabır versin canim ne denir ki bilmiyorum
o bir melek şu An
Dualarım senle
Aynen oyle canim yasadigimiz aciyi baskasi yasayinca acida katlaniyoCok hassaslastik hepimiz. Sizlerin durumunu okudugumda resmen icim yandi yasayan daha cok hissediyor demekki ((
çok sağolun, çok güzel bir hisbebeğin varlığı ile ilgili hiç bir şey hissetmiyorum tam tersi ara ara mens sancısı gibi sancılarım olduğundan hamile gibiymişim gibi de gelmiyordu.. am akalp atışını duyunca, içimde büyümeye çalışan bir şeyin var olduğunu duydum şükürler olsun...
bir sonraki kontrolü teeee 1-2 kasım a verdi
artık gebe olarak kabul edildiğimden kan testleri istedi, TSH, T3, T4, CBC, HCV, HbS, HIV, Rubella, Toxo RG.
Amin canim ins. Hepimiz gorelim o gunleri. Rabbim kimseyi hayirsiz evlatlada evlatsizliklada sinamasin ins.hastaneye gittikce bir kez daha sukrediyorum bu gunlerinin hayalini kurarkwn simdi yasadigimiz icin
Allah yardımcın olsun ve bu dönemini kolaylaştırsın inşallah!!!Çok sağolun arkadaşlar..birseyler yazacak mecalim yok Rabbim kimseye yasatmasin
Canim benim uzuntunu cook iyi anliyorum..ama emin ol ki boylesi bebegin icin daha iyi cunku saglikli olsa gelisimi durmazdi. Ben kurtajdan sonra cook kotuydum, drum bebegi genetik analize yolladi ve sonucta 1 kromozomu eksik cikti. Ve anladim ki Allah hem bebegimi hem de bizi korumus, cunku o sekilde de dunyaya gelebiliyolarmis ve en fAzla bir kac yil yasayabiliyorlarmis tabi ona yasamak denirse..Dr Allah seni cok seviyomus ki gebeligi sonlandirma kararini sana birakmadi cunku simdi anlasilmasa ikili testte anlasilirdi ve bebek yasarken mutlaka alalim derdim ben sana, oylesi daha zor demisti. Biliyorum tum bunlar hikaye gibi gelecek ve acini dindirmeyecek ama gercek bu. Simdi bebeginle vedalasip, saglikli bir bebek dileme vakti. Biz esimle kendimize de genetik analiz yaptirdik canim, biraz toparlaninca ayni seyi yaptirip sonuca gore pgt ya da cgh ile tekrar denersiniz..Benim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir
Insallah..Aynen oyle canim yasadigimiz aciyi baskasi yasayinca acida katlaniyoinsallah sende biran once sagligina kavusursun zuzum.sonrada bebesin kendiliginden gelir insallahh
Ya çok güzeller annesiAy kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum
Cok sukur minnaklar iyi. gelisimleri guzelmis. Minik minik parmaklari bile.belliydiiiiii.
bi tanesi yine 2gun geriden geliyor. Doogum tarihleride birer gun geriye gelmis. Her muaynede one dogru gelirse ben marta dogururum haberiniz ola
Elimde 6tane cleaxane vardi.onu yapip birakcam ins. Crinone jelide kesti. Onun yerine progestan 200luk hazneden yapcam. Nasil olcak bilmiyorum. Prolutona smdilik iki hafta daha devam.
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:
Eki Görüntüle 1642429
Ve digeride minnak 2
Eki Görüntüle 1642410
Buyuk olan elini kolunu kipirdatti. El salladi hatta. Kucagima bi gelsinler ins. totolarini yicem onlarin
Bu arada fotolari ters eklemisim kusura bakmayin.artik siz telinizi ters cevirip bakiverin
Aa hatirliyorum bitanecim..sanssizlik oldu hic kiyamam sana ben..neyse en azindan boyle bir cozumu oldugunu bilmek cok guzel zuzum insallah dondurulmus bebegin rahmine tutunup saglikla gelecek guzel annesine..Benim transferim yapilirken rahimde cok kasilmam oldu hatta formda sormusrum kimsede oldumu diye olmamisti.Donmus embriyo transferinde bazi kisilerde bu kasilmalar olabiliyormus bence transferden itibaren bebek tupe kaymisti doktorum aksi bisey diyemem oladabilir dedi.Bir daha ki denememde o kasilmalar icin fitil gibi birsey kullanacakmisim.Degerimide goz onunde bulundurursak bence tahmin ettigim gibi oldu.Bir daha ki denemeyle ilgili birsey sormadim Su an cok da hazir degilim.Kendine ve bebisine iyi bak havalar soguyor )))