2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim acinin hic bi tarifi yok olmuyoda ne desek bos biliyorum tesellisi yok cunku mutluluklarimizi paylastik acilarimizida yaziyoruz evet ama aci paylasinca azalmiyo malesef.keske teselli etcek bi iki cumlem olsaydi.ben haberi almadan zuzuma cok uzuldum bugun arzm yazmis benimki gibi bos gebelik.simdi sen sinavimiz bu demmekki sabretcez mevlanur sadece sabir ve tevevkkulle bekliycez.zaman ilac degil tek ilac dua rabbim hepinizin kucaklarini doldursun en yakin zamanda anne olmayi nasip etsin.yurek sizilarimizi dindirsin insallah.bugun acimi bi kere daha ilk gun gibi hissettim cok uzuldumm

Cnm Allah sabır, güç versin sana dilerim en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun, Allah tez zamanda kolaylıkla yeniden bebek sahibi olmayı nasip etsin sana gönülden diliyorum. Dualarımızda olacaksın isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla versin, dilerim bir an önce zorlukları atlatır ve yeniden güçlü bir adım atarsın Rabbimin vardır bir bildiği ve o en doğrusu sen ona sığın ve güçlü ol cnm. Sevgiler

Allah sabır versin canim tez zamanda kucağını doldurun allahım insallah bu günleri unuttursun

maşallah bıcırıklara. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

inanmak istemiyorum
Allah sabır versin canım.
Allahım en iyisini sen bilirsin

Cok hassaslastik hepimiz. Sizlerin durumunu okudugumda resmen icim yandi yasayan daha cok hissediyor demekki ((

Tatlım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah tebrik ediyorum

Amin canim ins. Hepimiz gorelim o gunleri. Rabbim kimseyi hayirsiz evlatlada evlatsizliklada sinamasin ins.hastaneye gittikce bir kez daha sukrediyorum bu gunlerinin hayalini kurarkwn simdi yasadigimiz icin

Sultancım hayırlı olsun hep böyle güzel haberlerle gel inşallah yerim o ikisinin kafalarını ben

@Mevanurr ben şoklardayım şuan çok üzüldüm canım rabbim sabırlar versin lütfen güçlü olmaya çalış çok zor biliyorum ama ne olur yıpratma kendini demek ki hala sınanman gerekiyor muş rabbim sana en kısa zamanda evlat hasretini dindirsin evlat sahibi yapsın burda tüm düşük yapan arkadaşlara duam bu yönde kendi bebeğimle burda kim bebeğini kaybettiyse onun adını söylüyorum bebeğime bir kardeşin daha veda etti bize diye gözlerimden yaşlar dökülüyor rabbim sabırlar versin en kısa sürede anne olun inşallah

Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Topikteki kayiplari duydukca cok uzuluyorum. Kendi halimr sevinemiyorum bilem allahim kimseye yasatmasin ins. O aciyi. Evladini kaybedenlerede ennkisa zamanda tedavisiz hayirli evlatlar nasip etsin ins.
SOylenecek soz.yok. ne soylesem etkisi olmayacak biliyorum. Dua edip raabbimize siginmaktan baskada secenegimiz yok sanirim su noktada. Rabbim hepimize hersein hayirlisini versin ins.

Canim benim uzuntunu cook iyi anliyorum..ama emin ol ki boylesi bebegin icin daha iyi cunku saglikli olsa gelisimi durmazdi. Ben kurtajdan sonra cook kotuydum, drum bebegi genetik analize yolladi ve sonucta 1 kromozomu eksik cikti. Ve anladim ki Allah hem bebegimi hem de bizi korumus, cunku o sekilde de dunyaya gelebiliyolarmis ve en fAzla bir kac yil yasayabiliyorlarmis tabi ona yasamak denirse..Dr Allah seni cok seviyomus ki gebeligi sonlandirma kararini sana birakmadi cunku simdi anlasilmasa ikili testte anlasilirdi ve bebek yasarken mutlaka alalim derdim ben sana, oylesi daha zor demisti. Biliyorum tum bunlar hikaye gibi gelecek ve acini dindirmeyecek ama gercek bu. Simdi bebeginle vedalasip, saglikli bir bebek dileme vakti. Biz esimle kendimize de genetik analiz yaptirdik canim, biraz toparlaninca ayni seyi yaptirip sonuca gore pgt ya da cgh ile tekrar denersiniz..

Hic bir sey bitmedi..ve hep yanindayiz..

Ya çok güzeller annesi

Aa hatirliyorum bitanecim..sanssizlik oldu hic kiyamam sana ben..neyse en azindan boyle bir cozumu oldugunu bilmek cok guzel zuzum insallah dondurulmus bebegin rahmine tutunup saglikla gelecek guzel annesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…