- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.701
Canim koskocaman olmuslar ya yerim, allah nazarlardan esirgesingoruntuler de cok net vajinal mi baktilar yoksa karindan mi?Ay kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum
Cok sukur minnaklar iyi. gelisimleri guzelmis. Minik minik parmaklari bile.belliydiiiiii.
bi tanesi yine 2gun geriden geliyor. Doogum tarihleride birer gun geriye gelmis. Her muaynede one dogru gelirse ben marta dogururum haberiniz ola
Elimde 6tane cleaxane vardi.onu yapip birakcam ins. Crinone jelide kesti. Onun yerine progestan 200luk hazneden yapcam. Nasil olcak bilmiyorum. Prolutona smdilik iki hafta daha devam.
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:
Eki Görüntüle 1642429
Ve digeride minnak 2
Eki Görüntüle 1642410
Buyuk olan elini kolunu kipirdatti. El salladi hatta. Kucagima bi gelsinler ins. totolarini yicem onlarin
Bu arada fotolari ters eklemisim kusura bakmayin.artik siz telinizi ters cevirip bakiverin
Kuzucum bu arada progestan 200mg fitil gibi kullanilinca erimiyor tam-disi cok kalin onun icin benim doktorum 2x100 mg olarak kullandirtiyor, 100 mg olanin disi cok daha ince ve yumusak aninda cozunuyor, dr soylemediyse de aklinda olsun canim..