- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 32
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.641
adetinin 2.yada3.günü işleme başlanıyor. şuan erken gitsen de işleme başlayamaz amaOf ama ben daha fazla beklemek istemiyorum. 17 sine kadar beklemem lazım. Napıyım. Perşembeye yada cumaya alsammı acaba randavuyu?
tahlil sonuçları evde cnm, ben annemlerde kalıyorum artık eve geçtiğimde bakar söylerimBu arada sorması ayıp. Sperm sayısı kaçtı sizin. Bizde 1 milyon küsur ve ileri hareketlilik %5 ti. Şans oranımız düşüyomu. Yoksa onlar ona göremi seçiyorlar acaba?
Canım çok yardımcı oldun gerçekten. Çok teşekkür ederim. :) Darısı olmayanların ve benim başıma inşallah.tahlil sonuçları evde cnm, ben annemlerde kalıyorum artık eve geçtiğimde bakar söylerim
Canim pregnyli yumurta toplamadan onceki gun olmadin mi? 10 gun icinde atiliyor vucuttan..senin 5.gun embriyosuydu sanirim, bugun de 11.gunun degil mi? O olamaz bence. Yarin ver bir daha kan, gorursun zaten..Arkadaslar pregnly yapmistim insallah onun degeri degildir sizce
Ediyoruz minnosumm ama esim asla yemek yapmaz onun icin eldiven takip ben yapiyorum yine. Bir de toksoplazmaya bagisik degilim ekstra dikkat etmem lazimm..alice'im senin kitabi ariyorum bu arada az kaldi bulcamAnne adayları beslenmenize dikkat ediyorsunuz dimi? Çiğ et,balık,tavuğa dokunmuyoruz dimi benim et,tavuk,balık tarzı yemekleri eşim yapıyor genelde ...
Rica ederim cnm ne demek:) amin inşallahCanım çok yardımcı oldun gerçekten. Çok teşekkür ederim. :) Darısı olmayanların ve benim başıma inşallah.
Canim benim dondurulmus embriyo ben transferden 4gun de bir tane vurdum bu gecen pazar sonuncuyu vurdum ama dusuk doz olanlardi tup merkezine sordum o olursa oyle guksek cikmazmis biledim hicCanim pregnyli yumurta toplamadan onceki gun olmadin mi? 10 gun icinde atiliyor vucuttan..senin 5.gun embriyosuydu sanirim, bugun de 11.gunun degil mi? O olamaz bence. Yarin ver bir daha kan, gorursun zaten..
Dualarimiz seninle kuzucum, cikinca haber ver hemen..Kizlarr hastanedeyimmm dua bekliyorummm
Bugun 11.gun mu canim? En son igneyi olali da 9 gun oldu sanirim...ben tup bebekten daha once klomen kullanip ovitrelle oldugum zaman (o da baska marka catlatma ignesi) ignenin 10 gun sonrasinda testim pozitif cikinca kostur kostur kan vermistim, hcg 6 mi neydi, 70 cikmaz yani canim merak etme..Canim benim dondurulmus embriyo ben transferden 4gun de bir tane vurdum bu gecen pazar sonuncuyu vurdum ama dusuk doz olanlardi tup merkezine sordum o olursa oyle guksek cikmazmis biledim hic
Galiba anlatamadim 11 gunde 4 tane vurdum son olanida bu gecen pazardiBugun 11.gun mu canim? En son igneyi olali da 9 gun oldu sanirim...ben tup bebekten daha once klomen kullanip ovitrelle oldugum zaman (o da baska marka catlatma ignesi) ignenin 10 gun sonrasinda testim pozitif cikinca kostur kostur kan vermistim, hcg 6 mi neydi, 70 cikmaz yani canim meraketme..
Bence sen benim sorumu anlayamadin..bugun transfer sonrasi 11.gun mu diyorum. Neyse umarim yarin degerin ikiye katlanmis olur, bol sansGaliba anlatamadim 11 gunde 4 tane vurdum son olanida bu gecen pazardi
Evet 11 canim ben bekleme suresinde 3aded pregnly vurdum gani dort gunde bir taneBence sen benim sorumu anlayamadin..bugun transfer sonrasi 11.gun mu diyorum. Neyse umarim yarin degerin ikiye katlanmis olur, bol sans
Ya çok güzel dimi. Şimdi bi sonraki randevuyu iple çekiceksinselam kızlar.. pıt pıt pıt pıt kalp atışlarını duyduk bugün...o nasıl mucizevi bir an
yeniden aşık olmuş gibi hissediyorum
Cnm Allah bağışlasın ne güzel bir his... :)selam kızlar.. pıt pıt pıt pıt kalp atışlarını duyduk bugün...o nasıl mucizevi bir an
yeniden aşık olmuş gibi hissediyorum