2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ya çok güzel dimi. Şimdi bi sonraki randevuyu iple çekiceksin:KK49:

çok sağolun, çok güzel bir his:emir_bebek:bebeğin varlığı ile ilgili hiç bir şey hissetmiyorum tam tersi ara ara mens sancısı gibi sancılarım olduğundan hamile gibiymişim gibi de gelmiyordu.. am akalp atışını duyunca, içimde büyümeye çalışan bir şeyin var olduğunu duydum:KK200: şükürler olsun...
bir sonraki kontrolü teeee 1-2 kasım a verdi :KK17:
artık gebe olarak kabul edildiğimden kan testleri istedi, TSH, T3, T4, CBC, HCV, HbS, HIV, Rubella, Toxo RG.

çok sağolun, çok güzel bir his:emir_bebek:bebeğin varlığı ile ilgili hiç bir şey hissetmiyorum tam tersi ara ara mens sancısı gibi sancılarım olduğundan hamile gibiymişim gibi de gelmiyordu.. am akalp atışını duyunca, içimde büyümeye çalışan bir şeyin var olduğunu duydum:KK200: şükürler olsun...
artık gebe olarak kabul edildiğimden kan testleri istedi, TSH, T3, T4, CBC, HCV, HbS, HIV, Rubella, Toxo RG.
Hayırlı olsun canım :)
Eve ultrason cihazı alabilirim o sesi duymak için
MEVANURRRR MEVANURRRR
Bugün gidecektin Canim ne
oldu merakla bekliyoruz
S sulltan
Hadi güzel haberlerle canımcim
leyliamedd leyliamedd
Hayırlı olsun :) değer artışında belli olur canım iğneden ya da değil
Matilda sana da hayirlı olsun canım
Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Bugün bense bulantılar dan muzdaribim birde baş ağrısı
Benim Bebisler rahat durmuyor

Ay kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum:-)

Cok sukur minnaklar iyi. gelisimleri guzelmis. Minik minik parmaklari bile.belliydiiiiii.
bi tanesi yine 2gun geriden geliyor. Doogum tarihleride birer gun geriye gelmis. Her muaynede one dogru gelirse ben marta dogururum haberiniz ola :-)
Elimde 6tane cleaxane vardi.onu yapip birakcam ins. Crinone jelide kesti. Onun yerine progestan 200luk hazneden yapcam. Nasil olcak bilmiyorum. Prolutona smdilik iki hafta daha devam.
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:

20150929_155422.jpg

Ve digeride minnak 2:-)
20150929_155436.jpg

Buyuk olan elini kolunu kipirdatti. El salladi hatta. Kucagima bi gelsinler ins. totolarini yicem onlarin

Bu arada fotolari ters eklemisim kusura bakmayin.artik siz telinizi ters cevirip bakiverin :-)

Hayırlı olsun cnm bende bir tek benden istediler sanıyorum bu testleri ☺️

Ay kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum:-)

Cok sukur minnaklar iyi. gelisimleri guzelmis. Minik minik parmaklari bile.belliydiiiiii.
bi tanesi yine 2gun geriden geliyor. Doogum tarihleride birer gun geriye gelmis. Her muaynede one dogru gelirse ben marta dogururum haberiniz ola :-)
Elimde 6tane cleaxane vardi.onu yapip birakcam ins. Crinone jelide kesti. Onun yerine progestan 200luk hazneden yapcam. Nasil olcak bilmiyorum. Prolutona smdilik iki hafta daha devam.
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:

Eki Görüntüle 1642429

Eki Görüntüle 1642410
Buyuk olan elini kolunu kipirdatti. El salladi hatta. Kucagima bi gelsinler ins. totolarini yicem onlarin

Bu arada fotolari ters eklemisim kusura bakmayin.artik siz telinizi ters cevirip bakiverin :-)
Oyyyy çok güzel yas maşallah inş doğduğu günkü fotolarını da görmek nasip olur maşallah üçünüzede Rabb'ime emanetsiniz

Oyyyy çok güzel yas maşallah inş doğduğu günkü fotolarını da görmek nasip olur maşallah üçünüzede Rabb'ime emanetsiniz
Amin canim ins. Hepimiz gorelim o gunleri. Rabbim kimseyi hayirsiz evlatlada evlatsizliklada sinamasin ins.hastaneye gittikce bir kez daha sukrediyorum bu gunlerinin hayalini kurarkwn simdi yasadigimiz icin

Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:

Eki Görüntüle 1642429

Eki Görüntüle 1642410

maşallahh allahbağışlasın cnm tebrikler :)

Benim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir

:KK53::KK53:
Oy ben hic kiyamam minnosaa da sana da kuzum..insallah devam edecek dusme, sonra da bir an once toparlanip donmuslarla tekrar deneyeceksin insallah..nedeni neymis kuzum, tupte falan bi sikinti mi varmis?ve tekrar ne zaman deneyebilir missin?

ben cok fena nezle oldum canim, nefes alamiyoruum:KK43:ama onun disinda iyiyim guzel arkadasim, acikirsam bulaniyo midem onun icin surekli ufak ufak atistiriyorum:KK53:

Benim transferim yapilirken rahimde cok kasilmam oldu hatta formda sormusrum kimsede oldumu diye olmamisti.Donmus embriyo transferinde bazi kisilerde bu kasilmalar olabiliyormus bence transferden itibaren bebek tupe kaymisti doktorum aksi bisey diyemem oladabilir dedi.Bir daha ki denememde o kasilmalar icin fitil gibi birsey kullanacakmisim.Degerimide goz onunde bulundurursak bence tahmin ettigim gibi oldu.Bir daha ki denemeyle ilgili birsey sormadim Su an cok da hazir degilim.Kendine ve bebisine iyi bak havalar soguyor )))

Benim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir

Mevanur cok uzuldum :KK43:(( canim cok yipratma kendini bak ben nelerle ugrasiyorum ne yapalim bu sefer kismet degilmis allahin taktiri.En az hasarla atlatmaliyiz bu durumu...

Ne kadar üzüldüm anlatamam canim resmen içim yandı
Allahım sabır versin dualarım hep senle olacak allahım öyle güldürsun ki bu günleri unuttursun tez zamanda

Sağol canım Allahtan benim de öyle yoğun değil inşallh da olmaz. Cevabın için teşekkürler. Ne kadar zaman sonra kesildi peki
Canim korkma gecen hafta pazartesi benim de oldu. Gunduzunde progestanimi yaptirmistim ve gunluk 6 tane 100 luk progestan kapsülü fitil olarak kullaniyorum. Ekstra proluton vermefi dr. Ertesi sabaha tamamen kesildi.yatis ve bol su cok iyi geliyor

Doğurmak önemli değil her şekilde evlat acısı çok zormus geçen ay bugün ogrenmistim varlığını bugunde annesine veda edisini..

Rabbim size sağlıklı hamilelik ce evlat nasip etsin. .bana da dua edin Rabbim acimi dindirsin..şimdiye kadar ne bu kadar mutluluk nede acı yaşadım

Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:

Eki Görüntüle 1642429

Eki Görüntüle 1642410

Allahım né güzellikler bunlar yerim onları
bildiğin kafaları popolari belli
Dudakları gözleri maşallah supanallah onlara canim

X