- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 32
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.661
masallah canimselam kızlar.. pıt pıt pıt pıt kalp atışlarını duyduk bugün...o nasıl mucizevi bir an
yeniden aşık olmuş gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah canimselam kızlar.. pıt pıt pıt pıt kalp atışlarını duyduk bugün...o nasıl mucizevi bir an
yeniden aşık olmuş gibi hissediyorum
Ya çok güzel dimi. Şimdi bi sonraki randevuyu iple çekiceksin
çok sağolun, çok güzel bir hisbebeğin varlığı ile ilgili hiç bir şey hissetmiyorum tam tersi ara ara mens sancısı gibi sancılarım olduğundan hamile gibiymişim gibi de gelmiyordu.. am akalp atışını duyunca, içimde büyümeye çalışan bir şeyin var olduğunu duydum şükürler olsun...masallah canim
Hayırlı olsun canım :)çok sağolun, çok güzel bir hisbebeğin varlığı ile ilgili hiç bir şey hissetmiyorum tam tersi ara ara mens sancısı gibi sancılarım olduğundan hamile gibiymişim gibi de gelmiyordu.. am akalp atışını duyunca, içimde büyümeye çalışan bir şeyin var olduğunu duydum şükürler olsun...
bir sonraki kontrolü teeee 1-2 kasım a verdi
artık gebe olarak kabul edildiğimden kan testleri istedi, TSH, T3, T4, CBC, HCV, HbS, HIV, Rubella, Toxo RG.
Hayırlı olsun.tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin hepimiziMerhaba kızlar, bugün transferimin 10. Günüydü test yaptım, az önce sonucumu aldım 336 çıktı :)) bana dua eden bütün anne adaylarına teşekkür ederim. Allah bekleyen herkese kısmet etsin....
Hayırlı olsun cnm bende bir tek benden istediler sanıyorum bu testleriçok sağolun, çok güzel bir hisbebeğin varlığı ile ilgili hiç bir şey hissetmiyorum tam tersi ara ara mens sancısı gibi sancılarım olduğundan hamile gibiymişim gibi de gelmiyordu.. am akalp atışını duyunca, içimde büyümeye çalışan bir şeyin var olduğunu duydum şükürler olsun...
bir sonraki kontrolü teeee 1-2 kasım a verdi
artık gebe olarak kabul edildiğimden kan testleri istedi, TSH, T3, T4, CBC, HCV, HbS, HIV, Rubella, Toxo RG.
Oyyyy çok güzel yas maşallah inş doğduğu günkü fotolarını da görmek nasip olur maşallah üçünüzede Rabb'ime emanetsinizAy kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum
Cok sukur minnaklar iyi. gelisimleri guzelmis. Minik minik parmaklari bile.belliydiiiiii.
bi tanesi yine 2gun geriden geliyor. Doogum tarihleride birer gun geriye gelmis. Her muaynede one dogru gelirse ben marta dogururum haberiniz ola
Elimde 6tane cleaxane vardi.onu yapip birakcam ins. Crinone jelide kesti. Onun yerine progestan 200luk hazneden yapcam. Nasil olcak bilmiyorum. Prolutona smdilik iki hafta daha devam.
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:
Eki Görüntüle 1642429
Ve digeride minnak 2
Eki Görüntüle 1642410
Buyuk olan elini kolunu kipirdatti. El salladi hatta. Kucagima bi gelsinler ins. totolarini yicem onlarin
Bu arada fotolari ters eklemisim kusura bakmayin.artik siz telinizi ters cevirip bakiverin
Amin canim ins. Hepimiz gorelim o gunleri. Rabbim kimseyi hayirsiz evlatlada evlatsizliklada sinamasin ins.hastaneye gittikce bir kez daha sukrediyorum bu gunlerinin hayalini kurarkwn simdi yasadigimiz icinOyyyy çok güzel yas maşallah inş doğduğu günkü fotolarını da görmek nasip olur maşallah üçünüzede Rabb'ime emanetsiniz
Ay kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum
Cok sukur minnaklar iyi. gelisimleri guzelmis. Minik minik parmaklari bile.belliydiiiiii.
bi tanesi yine 2gun geriden geliyor. Doogum tarihleride birer gun geriye gelmis. Her muaynede one dogru gelirse ben marta dogururum haberiniz ola
Elimde 6tane cleaxane vardi.onu yapip birakcam ins. Crinone jelide kesti. Onun yerine progestan 200luk hazneden yapcam. Nasil olcak bilmiyorum. Prolutona smdilik iki hafta daha devam.
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:
Eki Görüntüle 1642429
Ve digeride minnak 2
Eki Görüntüle 1642410
Buyuk olan elini kolunu kipirdatti. El salladi hatta. Kucagima bi gelsinler ins. totolarini yicem onlarin
Bu arada fotolari ters eklemisim kusura bakmayin.artik siz telinizi ters cevirip bakiverin
Benim hala hic bulantim yok ama 1 haftadır filan mide gazi ve yanma cok fena.. eski Türk filmlerindeki magandalar gibiyimVe hoşgeldin gaz ve mide yanması
Oy ben hic kiyamam minnosaa da sana da kuzum..insallah devam edecek dusme, sonra da bir an once toparlanip donmuslarla tekrar deneyeceksin insallah..nedeni neymis kuzum, tupte falan bi sikinti mi varmis?ve tekrar ne zaman deneyebilir missin?
ben cok fena nezle oldum canim, nefes alamiyoruumama onun disinda iyiyim guzel arkadasim, acikirsam bulaniyo midem onun icin surekli ufak ufak atistiriyorum
Nasil ya inanmak istemigorumBenim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir
Benim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir
Ne kadar üzüldüm anlatamam canim resmen içim yandıBenim için mutluluk uzun sürmedi bebek gelismemis düşük yapmayı beklicem. .hayalini kurduğum birsey olmasın diye cirpindigim yavrumun düşmesini beklicem. .Bu nasıl acıdır Rabbim. .sana siginiyorum. Yine sabrediyorum sen yürek sizimi dindir
Canim korkma gecen hafta pazartesi benim de oldu. Gunduzunde progestanimi yaptirmistim ve gunluk 6 tane 100 luk progestan kapsülü fitil olarak kullaniyorum. Ekstra proluton vermefi dr. Ertesi sabaha tamamen kesildi.yatis ve bol su cok iyi geliyorSağol canım Allahtan benim de öyle yoğun değil inşallh da olmaz. Cevabın için teşekkürler. Ne kadar zaman sonra kesildi peki
Allahım né güzellikler bunlar yerim onlarıAy kizlarr geriyii tam okuyamadim kusura bakmayin. Gebeligini ogrenen ve kalp atisini duyanlar var sanirim. Hayirli olsun deyup benim havadislere geciyorum
Hatttaaaaa
Bakiiniz.minnak 1:
Eki Görüntüle 1642429
Ve digeride minnak 2
Eki Görüntüle 1642410
Tesekkur ederimçok çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...