2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bu arada kizlar size spor icin sort aldim demistim motivasyonum yükselsin diye özel kiyafet yikadim ama hala kullanmadim yani demek istedigim spor mor su ara hikaye . Sizde bana nolur bizde yapamiyoruz diyinde icim rahat olsun
biz de yapamiyoruuuzzz

Sende inş 4 le dönersin evine resimde ki gibi prenses bir Kızın birde oğlun olur inş canım
amiiiiiin insallah Canimm:) hepimize ver rabbimmm

Bu arada kizlar size spor icin sort aldim demistim motivasyonum yükselsin diye özel kiyafet yikadim ama hala kullanmadim yani demek istedigim spor mor su ara hikaye . Sizde bana nolur bizde yapamiyoruz diyinde icim rahat olsun
Ben daha başlamadım spora yatın inş başlarım ya artık başlamsm Lazım 5 kilo versem süper olaxak

Ben daha başlamadım spora yatın inş başlarım ya artık başlamsm Lazım 5 kilo versem süper olaxak

Ben söyle bi 2 kilo daha versem cok cok iyi olacak ama simdi türkiyede baklawalar pasta cöreklee hamur isleri oy oy oy almazsam iyi

Erkekler ne rahat dimi? Göbek olunca esin iyi bakti sana oluyo. Bizde ise simit gibi bisey sarkiyo ya. Aman Yarabbim

Bazen duraklama dönemi oluyo ay ne gicik 10 gün 1 gram gitmiyo ya ... Siniiiir
Aynen canım ya takıldı mı takılıyoruz ya 59 görsem 5 li rakamlardayım diyeceğim ama göremedim gitti ya

Oo maşallah kızlarr sayfalar akıp gitmiş. Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin sorunu farklı ama sonuç ortak sağlıklı bir ya da birkaç bebiş istiyoruz :) . Ben pek giremiyorum telefondan takip ediyorum. Tek tek okuyorum girince hiç atlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…