- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
biz de yapamiyoruuuzzzBu arada kizlar size spor icin sort aldim demistim motivasyonum yükselsin diye özel kiyafet yikadim ama hala kullanmadim yani demek istedigim spor mor su ara hikaye . Sizde bana nolur bizde yapamiyoruz diyinde icim rahat olsun
amiiiiiin insallah Canimm:) hepimize ver rabbimmmSende inş 4 le dönersin evine resimde ki gibi prenses bir Kızın birde oğlun olur inş canım
Ben daha başlamadım spora yatın inş başlarım ya artık başlamsm Lazım 5 kilo versem süper olaxakBu arada kizlar size spor icin sort aldim demistim motivasyonum yükselsin diye özel kiyafet yikadim ama hala kullanmadim yani demek istedigim spor mor su ara hikaye . Sizde bana nolur bizde yapamiyoruz diyinde icim rahat olsun
Ben daha başlamadım spora yatın inş başlarım ya artık başlamsm Lazım 5 kilo versem süper olaxak
biz de yapamiyoruuuzzz
amiiiiiin insallah Canimm:) hepimize ver rabbimmm
Bende 5 kilo vermek istiyorum ama çakıldım kaldım öyle 60 kiloda:)
Bende 62 kiloyum canım düşemedim gitti ya hafî gel zayıflayayım bakalım kim önde verecekBende 5 kilo vermek istiyorum ama çakıldım kaldım öyle 60 kiloda:)
Ben buradayım canım 100 Sayfayı göreceğimKizlaaaar nereye kayboldunuz?? Iftardan sonra yattınız mi naptiniizz
Aynen canım ya takıldı mı takılıyoruz ya 59 görsem 5 li rakamlardayım diyeceğim ama göremedim gitti yaErkekler ne rahat dimi? Göbek olunca esin iyi bakti sana oluyo. Bizde ise simit gibi bisey sarkiyo ya. Aman Yarabbim
Bazen duraklama dönemi oluyo ay ne gicik 10 gün 1 gram gitmiyo ya ... Siniiiir
Gorduk bileeeeBen buradayım canım 100 Sayfayı göreceğim
Âmin canım âmin inş hep beraberGorduk bileeeenice 100lere
Bende daha anca sofradan kalk topla otur olduKizlaaaar nereye kayboldunuz?? Iftardan sonra yattınız mi naptiniizz
Gelmis
Su ifadenin -->elinde salladığı sütyen miymiş simdi farkettim