2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Oo maşallah kızlarr sayfalar akıp gitmiş. Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin sorunu farklı ama sonuç ortak sağlıklı bir ya da birkaç bebiş istiyoruz :) . Ben pek giremiyorum telefondan takip ediyorum. Tek tek okuyorum girince hiç atlamıyorum.

Gel kiz gel.. Kopuyoz burda sende cos bizimle :-)

xenforo-smilies-kk31.gif
Salla sütyenleri sallaaaa :KK70::KK70::KK70:

:KK70:
Kızlarrrr slm naparsiniz bakimm keyifler iidir inş.....
Sayfayı 100 yapmışsınız valla tebrik ederim :KK28::KK28:
Nice 100. Sayfalara bebislerle inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hepberaber canimmmmm

Simdi yemek yiyip doyduk ya. Kilo derdini konusuyoz malum yarin pazartesi ve diyet baslama günü olur hep :KK70: bende gerci basladigi gibi aksamina biter:KK70:

Bu arada kizlar size spor icin sort aldim demistim motivasyonum yükselsin diye özel kiyafet yikadim ama hala kullanmadim yani demek istedigim spor mor su ara hikaye . Sizde bana nolur bizde yapamiyoruz diyinde icim rahat olsun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kuzum ramazanda spor mu olur ne sporu boşverrrrr:KK45::KK45:
Ben ramazan bayramından sonra basliycam kısmetse yazarım buraya hergün neler yaptım diye :KK49::KK49:

:KK70:

Hepberaber canimmmmm

Simdi yemek yiyip doyduk ya. Kilo derdini konusuyoz malum yarin pazartesi ve diyet baslama günü olur hep :KK70: bende gerci basladigi gibi aksamina biter:KK70:

Ahhh sorma hele bugün ben bi yedim kocişim yemeğe götürdü sağolsun ama patladım ya evde bukadar yemiyorum...

Sorma bende öğlene kadar süper diyet yaparım :kk77::KK50:

Ramazanda diyette yapılmaz spor da :) hal kalmıyor zaten ne sporu. Oruç bana kilo verdiriyor. Ramazan sonrası almam umarım .

Evet canim kilo veriyosun ama geride aliosun ramazandan sonra cünküüüüü cabuk verilen kilo hemen aliniyo dikkat etmezsen.

Bende mesela. 2 baklawa yedim ya. 2 kilo aldim say :KK70:

Almayız Almayız dikkat Ederiz biz desem de akraba ziyaretleri zorla tatlı yediriyorlar. 2 baklavaya 2 kilo çok acımasızsın ama :KK20:

Su icsem yariyor olanlardanim ben :KK70:

Evet iste en kötü o ya. Biride önüme havuc koymuyo ya. Hep börek baklava. Yedim yedim
Heryerde diyorum yok bu benimkisi baska ucundan al hadi al al ye ye . Sisko ol :KK70::mad::mad:

X