-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.481
Evet bende de tuvaletim geldiğinde yataktan kalkmaya çalışırken sanki oraya kramp giriyo gibi oluyo. İyice kendimi dinler oldumKızlar ne dikkat ettim biliyormusunuz? Ani ayağa kalktığımda karnıma ağrı giriyor adet sancısı gibi aman dikkat edin kalkarken,yatarken
4 günlük ilaç alın, tedaviye 5. Gün bakıp öyle d Van edelim Dedi, çok garantici Demekki! Allah gönlümüze göre versin ne diyelim:)Nasıl bir doktomuş o öyle benim de 4 yumurta toplandı sadece biri döllendi oda tuttu çok şükür
Canim esmacim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin yavrularini benim de yarin test gunum insallah tutmustur bize dua et lutfenEvet onun hastasıyım cnm
Bence tutmustur pozitif düşün yarın mutlu haberlerini bekliyorum dua ederim tabikiCanim esmacim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin yavrularini benim de yarin test gunum insallah tutmustur bize dua et lutfen
Aynen canım en kuytu yerlerde geçirmek lazım tenefuslerıAmin canim ins.
Benim nobet yok cok sukur.
Gecen sene benim uc katim olan bir hocamizi carpip dusurmustu bizimkilerde. Bide ilkokuldayim. O bucuruk halinle nasil becerdiysen onu. Kadini kolu sizlamisti.gogsunun yani morarmisti. Kac gun.cekmisti. bizim kattada hep 1ler var bu sene.acemilerle napcaksak
Olabildigince teneffus.aninda sakin yerlerde kalcaz canim. Yoksa o bir metrelik halleriyle gozumuzun yasina bakmazlar. Hayirlisiyla su.donem bi bitseydi
Belirti hiç önemli değil canım iyi haberlerle insallah :)İnsallah canim bende oyle dusunuyorum ama sanki belirtim yok
Cok sagol canim insallahBelirti hiç önemli değil canım iyi haberlerle insallah :)
Amin canim benimmtransferden sonra hemen ayaga kalkip giyinip tuvalete gittim benTransfer yapildiktan sonra ayaga kalkmadan sedyeden sedyeye aldilar beni sonra yatakda yarim saat dinlendim canim ilk uc denememde de boyle yapmislardi ama tutmamisti seninde insaAllah tedavisiz bebegin seninle olur canim
Allah allah bana hemen gidebilirsin dediler yatmadim sonrada eve geldim..Ben ne kadar yattım hatırlamıyorum ama sanırım 1 saat kadar yattım hiç kalkmadım ve ben transfere girdiğimde yeterince sıkışık değilsin diye sondayla mesaneye su verdiler patlamak üzereydim. Transfer biter bitmez yatakta altıma bişey verdiler seni rahatlatıcak kadar buna yapabilirsin dediler. Çok az yaptım ama ona bile 10dk fln sabretmeye çalıştım. Sonrada hastaneden çıkmadan wc gidip bütün tuvaletimi yaptım
Yok canim bana wc ye gidebilirsin dediler 1 2 dk icinde kalktimmgiyindjm wc ye gittim sonra da eve sanirim ondan olmadi benim cunku herkes en az yarim saat yatmis...Canim bende yarım saat kadar tuttum zoraki ama opudan dolayi kasiklarda fena ağrı vardı. .2 saat hiç kalkmadim sürgü verdiler. .bunu sanada soylemeleri lazimdi
Sana ayni gun mu yaptilar transferi anlayamadim canim.1_2 dk erken olmuş ama yatağa alındıktan sonra mı 1_2 dk
Ben öyle çok yatmadim canım aşırı sıkışıktim
Doktorumda embriyolar çok ayrı bir yerdeler bişey olmaz dedi
Öyle çok da yatmadim opu dan sonra taşımayla beraber yarım saat yoktur
Üzme kendini hiç herseyin bir vakti zamanı var insalalh en hayırlı zamanda Çifter Çifter gelsinler inşallah canım
Hmm iyi dusunmussun bir gun daha dinlenmeyi.Akinti olsunda kanama olmasin aman.Bende yatmaya devam depot dun du ama yaptirmadim merkezi dinledim kanama olursa diye insaAllah olmaz da.Diger igne ilaclara tam gaz devam.Sagol canim, oyle yaptim bugun, sabahtan beri yatiyorum yarin da ise gitmeyip dinlenecegim yine..1 saat yuzunce pembe akintim oldu yine, prolutona devam. Sen ne alemdesin canim?
insAAllah canim hayirli haftalar bizi bekliyor olsun.Günaydın kızlar güzel yeni bi hafta olsun hepimiz için. Bulantı çok fena bnm:/
Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla atlatirsin hamis degilim henuz ama duam seninle umarim en kisa zamanda saglikli sekilde atlatirsinSu an merkezdeyim tekrar beta yapildi.Igneyle cozmeye calisiyolar cerrahi mudehaleyi en son dusunuruz dediler.Hamisler dua edin dusmus olsun degerim )) Sonuclar cikinca yazarim yine.