2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Megatif alanlar insm ennkisa.zamanda bebisleriniz surpriz yapar sizlere. Hastalara da cokcok gecmis olsun.aman dikkat edin kizlar.kardeslerimize iyi bakin :-) bende hasta olcam gibi oldu kackere ama kurtuldum simdi cok sukur.
Ammmmaaaa yarin okul basliyoorr :'( kesin hasta eden biri bulunur.
Bende bugun hamis pantolonlari falan aldim. Ne zamandir evde olunca bi sekilde idare ediyordum ama artk hergun ne giycem sikintisi var
Ne zamandir hastaneye gitmek icinde canim cikiyor kizlar. 20gn olcak nerdeyse. Sali gunu gitcem ama ins.
Cuma gunu 12.haftami dolsuruyorum allahi izniyle. Ilaclarimdan kesecek sanirim.
Saligunu gelsede saglikli olduklari bir ogrensem.gerci oda yetcek

Kızlar merhaba, bende dün tüp bebek için start verdim, ancak folikül sayımı az buldu Dr, yumurta rezervin azalmış Dedi, toplamda 6 folikül var şu an! İlaçlara başladık ama umutsuzum! Var mı benim gibi olan?

Kızlar merhaba, bende dün tüp bebek için start verdim, ancak folikül sayımı az buldu Dr, yumurta rezervin azalmış Dedi, toplamda 6 folikül var şu an! İlaçlara başladık ama umutsuzum! Var mı benim gibi olan?
Canim benim 5 tane vardi, vucudum ilaclara da bi turlu cevap vermedi, drum bana yumurtalik rezervin az ama elimizden geleni yapacagiz diyordu. 3.kontrolumde yani 8.gunde bir anda folikul sayim 15e cikti, onden gidenlerden vazgecip digerlerine odaklanalim dedi dr ve ben toplamda 16 gun boyunca igne oldum. Neticede de 11 yumurta toplandi, 10'u dollendi, 5'i 5.gune geldi ve 1 tanesi transfer edildi, o da hayirlisiyla minnos bebisim olacak:anneadayı::KK200::nazar:hic canini sikma canim yani hic belli olmuyor ne olacagi

Megatif alanlar insm ennkisa.zamanda bebisleriniz surpriz yapar sizlere. Hastalara da cokcok gecmis olsun.aman dikkat edin kizlar.kardeslerimize iyi bakin :-) bende hasta olcam gibi oldu kackere ama kurtuldum simdi cok sukur.
Ammmmaaaa yarin okul basliyoorr :'( kesin hasta eden biri bulunur.
Bende bugun hamis pantolonlari falan aldim. Ne zamandir evde olunca bi sekilde idare ediyordum ama artk hergun ne giycem sikintisi var
Ne zamandir hastaneye gitmek icinde canim cikiyor kizlar. 20gn olcak nerdeyse. Sali gunu gitcem ama ins.
Cuma gunu 12.haftami dolsuruyorum allahi izniyle. Ilaclarimdan kesecek sanirim.
Saligunu gelsede saglikli olduklari bir ogrensem.gerci oda yetcek
Canim uzak durmaya calis cocuklardan ya, cok da ayakta durmamaya ozen goster..Nezle duman etti beni, bi de seninkiler ikiz, cok dikkat et kendine..

Selam kızlar dün bende biraz yordum kendimi aslında çok da biseyde yapmadim pembeler geldi hemen çok çok azdı ama tabi korktum
Karnım ağrıyor sizlerde karın ağrısı var mı bacağım ve belimé de vuruyor

Pazartesi okul başlıyor mini mini birlerimle olcam

bu kadarcik ayakta durmaya olan pembeler okulda nolcak hiç bilmiyorum

Yüzmek öneriliyor hamilelikte ama 3 ay zaten kritik dönem dikkat etmek lazım
Tüm hamileler mi böyle biz mi böyle nazlıyiz bebislerimizde nazlı
Canimmm mumkun oldugu kadar ayakta kalmamaya calis, bu lanet pembeler yoruldugun anda gelebiliyor. Hatta onlem olarak proluton yaptir bence..

Selam uniguenes Ben dun sabah idrar testi haptim cok silik cikti bana 12 gun sonra kan da test yap dediler o guzden ama yarin yapacagim insallah

Selam uniguenes Ben dun sabah idrar testi haptim cok silik cikti bana 12 gun sonra kan da test yap dediler o guzden ama yarin yapacagim insallah
Tamam ne guzel iste, test yapmaya devam et canim gitgide koyulasiyosa islem tamamdir..uyduruk testlerden yaptiysan onlar hcg 6000 falan olunca anca koyu cikiyo:KK53:predictor early tavsiye ederim...benimkiler ekli fotodaki gibiydi bu arada(5.gun embriyosu)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    697,9 KB · Görüntüleme: 58
Canim uzak durmaya calis cocuklardan ya, cok da ayakta durmamaya ozen goster..Nezle duman etti beni, bi de seninkiler ikiz, cok dikkat et kendine..
Ins. Canim. Elimden geldigince uzak durcam. Cunku bi ara bir dugun salonunda tehlikeyle karsilastim resmen. Yavasca yuruyordum disarda. Bi metre sonra binanin kosesini donecektim . Sipanin biri ucarak geliyormus diger koseden . Birden duramasaydim carpisacaktik allah korusun. Okulda daha fazla bu tarz tehlikeler. Ama allahtan benim sinifim yok. Elimden geldigince tenefuslerde cikmamaya caliscam bende odamdan. Rabbim bizide bebislerimizide korusun ins. Ins. Sende tez zamanda atlatirsin. Benim bunyemde cok zayiftir .kisim nasil olcak simdiden kara kara dusunuyorum. Bebislerimiz.annelerini gucledirirler ins.

Canimmm mumkun oldugu kadar ayakta kalmamaya calis, bu lanet pembeler yoruldugun anda gelebiliyor. Hatta onlem olarak proluton yaptir bence..
Sagol canim sana da geçmiş olsun ıhlamur kaynar bol bol iç :) azcik zencefil de koyarsan iyi gelir
Yarın kadın doğum doktoruna randevu aldım ilaçları yazdirmak için doktorumu da ariycam
Yaptırım ben doğru söyluyorsun :)
Pembeler hiç bir fırsatı kacirmiyorlar sağolsunlar

Son düzenleme:
Ins. Canim. Elimden geldigince uzak durcam. Cunku bi ara bir dugun salonunda tehlikeyle karsilastim resmen. Yavasca yuruyordum disarda. Bi metre sonra binanin kosesini donecektim . Sipanin biri ucarak geliyormus diger koseden . Birden duramasaydim carpisacaktik allah korusun. Okulda daha fazla bu tarz tehlikeler. Ama allahtan benim sinifim yok. Elimden geldigince tenefuslerde cikmamaya caliscam bende odamdan. Rabbim bizide bebislerimizide korusun ins. Ins. Sende tez zamanda atlatirsin. Benim bunyemde cok zayiftir .kisim nasil olcak simdiden kara kara dusunuyorum. Bebislerimiz.annelerini gucledirirler ins.
Ayy hep aynı dusuncelerdeyim arkadaşım hamile iken nöbette bir öğrenci direk karnına çarpmisti çok korkuyorum o hallerden
Ama mudure nöbet tutmuycami söyledim şimdiden tutmuycam nöbeti
Yarın allah kolaylik versin ikimizé de :)

Tamam ne guzel iste, test yapmaya devam et canim gitgide koyulasiyosa islem tamamdir..uyduruk testlerden yaptiysan onlar hcg 6000 falan olunca anca koyu cikiyo:KK53:predictor early tavsiye ederim...benimkiler ekli fotodaki gibiydi bu arada(5.gun embriyosu)
Canim galiba benim ki uyduruktu benim de 5ci gun dondhrulmus iki tane transfer edildi

Ayy hep aynı dusuncelerdeyim arkadaşım hamile iken nöbette bir öğrenci direk karnına çarpmisti çok korkuyorum o hallerden
Ama mudure nöbet tutmuycami söyledim şimdiden tutmuycam nöbeti
Yarın allah kolaylik versin ikimizé de :)
Amin canim ins.
Benim nobet yok cok sukur.
Gecen sene benim uc katim olan bir hocamizi carpip dusurmustu bizimkilerde. Bide ilkokuldayim. O bucuruk halinle nasil becerdiysen onu. Kadini kolu sizlamisti.gogsunun yani morarmisti. Kac gun.cekmisti. bizim kattada hep 1ler var bu sene.acemilerle napcaksak:-)
Olabildigince teneffus.aninda sakin yerlerde kalcaz canim. Yoksa o bir metrelik halleriyle gozumuzun yasina bakmazlar. Hayirlisiyla su.donem bi bitseydi :-)

Canim ben de havaya girip acildikca acildim, tam 1 saat yuzunce cikinca pembelerle karsilastim, korkumu tahmin edersin, sonraki gunlerde 5 dk bile durmadim. Gunes ve 15 dkdan fazla deniz cok tavsiye edilmiyomus zaten gebeligin bu asamalarinda

Aman kuzum dikkat et güneşlenme manyağıyım 4 dk durabildim güneşte hemen gölgeye geçtim babam ve eşim kızdı hatta

Kızlar merhaba,uzun zamandır topiğe uğramıyodum. Maşallah bisürü hamile haberi var. Hepinizin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 13. Haftadayım. Zorlanıdım bayağı kanamalar ilaçlar derken 13. Haftaya geldik çok şükür. Yarın ikili twst yapıcax belki cinsiyetini bile öğrenebiliriz. Ama hala bulantı var bende ne yesem çıkarıyorum. Sizler nasıl geciriısynuz, dr unuz kim memnunmusunuz?
Nasıl oldun cnm?

Tatlım teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim ama sebepsiz ağlama nöbetlerim var evimde merdiven var ağlaya ağlaya çıkıyorum merdivenleri çok çabuk nefes nefese kalıyorum geceleri uykum çok bölünüyor

Dr bana denize gir havuza girme dedi. Size yasak koymadı mı. Ben cesaret edemiyom :KK17:

Tatlım havuzun merdiveni varya merdivenden battım çıktım cesaret edemedim yüzmeye birde bizim havuz çok temiz sürekli doldurup boşaltılıp arıtım yapıyorlar hatta yarısı deniz suyu çok şükür bişey olmadı :)

Nasıl bir doktomuş o öyle benim de 4 yumurta toplandı sadece biri döllendi oda tuttu çok şükür

X