- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 32
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.501
Gunaydin arkadaslar az once kan verdim lutfen dua edin cok heyecanliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba sabahtan randevum var cnm gittiğimde konuşucam. Ben mi fazla naz yapıyorum yoksa herkes mi böyle bilmiyorum aslında.insAAllah canim hayirli haftalar bizi bekliyor olsun.
Bulantin dayanilmayacak gibiyse dr gorussen serum onerirler belki
Canim deniz olur, havuz yasak dedi. Ama benim gaza gelip 1 km yuzecegimi tahmin edemedi o da herhalde
Yok canim bana wc ye gidebilirsin dediler 1 2 dk icinde kalktimmgiyindjm wc ye gittim sonra da eve sanirim ondan olmadi benim cunku herkes en az yarim saat yatmis...
Gunaydin arkadaslar az once kan verdim lutfen dua edin cok heyecanliyim
Allah razi olsun canim insallahevet bana da deniz serbest dedi ben de senin gibi abartırım diye korkuyorum. kolay kolay çıkmam sudan. bi de biz eşimle dalıyoruz kaptırırız kendimizi.
benim de ilk denememde 2-3 dk sonra tuvalete gidebilirsin çıkınca da yatağına yatabilirsin dedi. gittim tuvaletimi yapıp yattım ama olmadı maalesef kimyasal oldu
Allah güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin canım
Ven Ben de oyleyim canim valla ölüyorum bi sey yiyemiyorum zaten bugun okul da açıldı offf insallah cabuk geçer ((Çarşamba sabahtan randevum var cnm gittiğimde konuşucam. Ben mi fazla naz yapıyorum yoksa herkes mi böyle bilmiyorum aslında.
Slm öykü merak ettim seni salı kese görücektin aklım sende kaldıbulantısı olan arkadaşlar, bulantı bilekliği çok işe yarıyormuş. pek çok kişiden duydum. sea band ismi. araştırın derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mide-bulantisi-ve-sea-band.172656/
İyilerdir cnm içini ferah tut böyle çalışırken zaman daha çabuk geçicek senin için bi de iyi yönünü düşün ben tümüyle home office döndüm işyerimiz ve evimizin arası uzak olduğu için gidemiyorum. Bide arada köprü var köprü trafiği, dengesiz şöförler vs derken kendimi riske atmak istemedim.Okuldayizzz bugun. Bas agrisindan bayilmak uzereyim suan. Ogle yemeklerinide ayarlayamadik. Sefer tasi tasimaya baslayacam duzen oturtamazsak moralim bozuluyor durduk yere.hastaneye gidip bebislerimin iyi oldugunu ogrenmek istiyorum
Ins.canim .yarin 3te gitcem allahib izniyle.İyilerdir cnm içini ferah tut böyle çalışırken zaman daha çabuk geçicek senin için bi de iyi yönünü düşün ben tümüyle home office döndüm işyerimiz ve evimizin arası uzak olduğu için gidemiyorum. Bide arada köprü var köprü trafiği, dengesiz şöförler vs derken kendimi riske atmak istemedim.
Yok canim bana wc ye gidebilirsin dediler 1 2 dk icinde kalktimmgiyindjm wc ye gittim sonra da eve sanirim ondan olmadi benim cunku herkes en az yarim saat yatmis...
Bende oyleyim canim. Hatta dunden itibaren iki kucuk yastik ekledim yataga. Biri belime biri ayak arama boyle giderse doguma yakin yastiktan ben bile gorunmeyecem yataktaUykusuz her gece eeeeeeeee ben olayı çözdüm benim bıdık doğunca beni uykusuz bırakacak ama yerim onu bennnnn
durum ne canım?hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydin arkadaslar az once kan verdim lutfen dua edin cok heyecanliyim
Allah razi olsun canim saglik ocaginda yaptim en yakin orasigdi simdi esim aradi sabah cikacakmis agrica karnim sirtim ve gogsum agriyor korkuyorum yarin da regl gunumdurum ne canım?hayırlı haberlerle gel inşallah
tüp bebek merkezinde yaptırsaydın 1 2 saate çıkıyordu..ama inşallah ağrılar bebeiştendir..sıkma canını hayırlı haberlerini beklicem..Allah razi olsun canim saglik ocaginda yaptim en yakin orasigdi simdi esim aradi sabah cikacakmis agrica karnim sirtim ve gogsum agriyor korkuyorum yarin da regl gunum
Canım sana özel olmuş bence bu. ben de maslak acıbademde yaptırdım ama doldururken sondayla bi güzel doldurdular ama boşaltma fln yapmadılar:) 4 saat fln da baya iyi normalde yarım saat yatırdılar beni ama ben biraz daha kalsam daha iyi hissedicem diye 1 saate yakın kaldım.Allah Allah transferden sonra operasyon odasında az evvel idrar sıkışıklığından idrar torbam şişmişti transfer bitti diyorum o kadar idrar nereye gitti hemşire bana kendini
Kasma idrar torbanı boşaltıyorum dedi bi aletle idrar torbamı boşalttı hastanede özel odada 4 saat dinlendim kahvaltı ettim doktorum odama gelip embriyo resmimi getirdi çıkabilirsiniz dedi ilaçlar hakkında liste verdi hemşirem eve geldim her hastane farklı çalışıyor
Merkez bize uzak araba da beni tutuyor o yuzden riske atmak istemedim canimtüp bebek merkezinde yaptırsaydın 1 2 saate çıkıyordu..ama inşallah ağrılar bebeiştendir..sıkma canını hayırlı haberlerini beklicem..
Canım sana özel olmuş bence bu. ben de maslak acıbademde yaptırdım ama doldururken sondayla bi güzel doldurdular ama boşaltma fln yapmadılar:) 4 saat fln da baya iyi normalde yarım saat yatırdılar beni ama ben biraz daha kalsam daha iyi hissedicem diye 1 saate yakın kaldım.