-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.441
Ahhh amiin allahim dualarimizi kabul etsin hepimizin, saglikla kucagimiza alalim Allah isteyen herkese kolaylikla nasip etsin insallahİnşallah sevinç gözyaşlarıdà dokeceksin cnm bol bol dua et
Ayy inşallah canım ağzından bal damliyor. .beslenmeme dikkat ediyorum buyur inşallah meleğim
MasaAllah ilk uc ayin bitmis darisi bizlere kanamalarin nasildi adet kani gbmi ne gb onlem alindi bende yasadim ayni sorunu korkulu ruyam oldu.Dusuk tehlikesi atlatilmis oldu dedi mi dr un 12 hafta sonrasi Benim dr Aret Kamar canim senin dr un kimKızlar merhaba,uzun zamandır topiğe uğramıyodum. Maşallah bisürü hamile haberi var. Hepinizin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 13. Haftadayım. Zorlanıdım bayağı kanamalar ilaçlar derken 13. Haftaya geldik çok şükür. Yarın ikili twst yapıcax belki cinsiyetini bile öğrenebiliriz. Ama hala bulantı var bende ne yesem çıkarıyorum. Sizler nasıl geciriısynuz, dr unuz kim memnunmusunuz?
Hadi hayırlısı. Evet bende merak ediyorum 12 hafta bitnce artık tehlike bitiyo dedi mi doktorun. Gerçi ben ikiz bekliyorum ikizler riskli gebelik olarak geçiyomuş ama yine de psikolojik olarak 12 haftayı atlatınca sanki rahatlıycam gibi geliyoTeşkkürler canım. Ben tahmin yapamıorum pek. Ana 7. Haftamda acaip sivilcelenmiştim kız gibi geçmişti içimden. Eşimde kız istio hayırlısı bakalım heycanla bekliorum.
Canim sirke ile gargara yap yutma. Ve yapabilirsen karbonatli tuzlu su hazırla burnunu boğazını onunla temizle çok çabuk gecerKizlar gunaydiiiinben nezle oldum ya, bogazim da feci, tatil iyi gelmedi bana
Canim transfer yapilmadan sıkıstigin icin transferden sonra tuvalete de gitsem tam anlamiyla rahatalayamkyorsun kokulacak birsey yoktur bence buarada arkadaslar transfer yapildiktan sonra tuvalete hemen mi kalktiniz beklediniz mi ben 1 2 dakika sonra ayaga kalktim wc ye gittim acaba ondan mi tutmadi..Bir tane cnm ilk denemem bu benim kalanlari da dondurduk yalniz sizlere birsey soracagim transferden biraz once geldim fakat idarara cok cikmaya basladim bir de inanilmaz baski yapar gbi oluyor tuavletim gelir gelmez sanki saatlerce tutuyormusum gibi bir his sizlerde de boyle oldu mu bu normal mi ?????? Bir de hemsire kesik kesik yap bir anda birakma idrari demisti ama ne mumkun cok zorlaniyorum kotu birsey yoktur dimi bu kadar sık idrar ve sıkıstirmasinda ????
Canim bende yarım saat kadar tuttum zoraki ama opudan dolayi kasiklarda fena ağrı vardı. .2 saat hiç kalkmadim sürgü verdiler. .bunu sanada soylemeleri lazimdiCanim transfer yapilmadan sıkıstigin icin transferden sonra tuvalete de gitsem tam anlamiyla rahatalayamkyorsun kokulacak birsey yoktur bence buarada arkadaslar transfer yapildiktan sonra tuvalete hemen mi kalktiniz beklediniz mi ben 1 2 dakika sonra ayaga kalktim wc ye gittim acaba ondan mi tutmadi..
Ben ne kadar yattım hatırlamıyorum ama sanırım 1 saat kadar yattım hiç kalkmadım ve ben transfere girdiğimde yeterince sıkışık değilsin diye sondayla mesaneye su verdiler patlamak üzereydim. Transfer biter bitmez yatakta altıma bişey verdiler seni rahatlatıcak kadar buna yapabilirsin dediler. Çok az yaptım ama ona bile 10dk fln sabretmeye çalıştım. Sonrada hastaneden çıkmadan wc gidip bütün tuvaletimi yaptımCanim transfer yapilmadan sıkıstigin icin transferden sonra tuvalete de gitsem tam anlamiyla rahatalayamkyorsun kokulacak birsey yoktur bence buarada arkadaslar transfer yapildiktan sonra tuvalete hemen mi kalktiniz beklediniz mi ben 1 2 dakika sonra ayaga kalktim wc ye gittim acaba ondan mi tutmadi..
Transfer yapildiktan sonra ayaga kalkmadan sedyeden sedyeye aldilar beni sonra yatakda yarim saat dinlendim canim ilk uc denememde de boyle yapmislardi ama tutmamisti seninde insaAllah tedavisiz bebegin seninle olur canimCanim transfer yapilmadan sıkıstigin icin transferden sonra tuvalete de gitsem tam anlamiyla rahatalayamkyorsun kokulacak birsey yoktur bence buarada arkadaslar transfer yapildiktan sonra tuvalete hemen mi kalktiniz beklediniz mi ben 1 2 dakika sonra ayaga kalktim wc ye gittim acaba ondan mi tutmadi..
1_2 dk erken olmuş ama yatağa alındıktan sonra mı 1_2 dkCanim transfer yapilmadan sıkıstigin icin transferden sonra tuvalete de gitsem tam anlamiyla rahatalayamkyorsun kokulacak birsey yoktur bence buarada arkadaslar transfer yapildiktan sonra tuvalete hemen mi kalktiniz beklediniz mi ben 1 2 dakika sonra ayaga kalktim wc ye gittim acaba ondan mi tutmadi..
Cok sagol canim, deneyim hemenCanim sirke ile gargara yap yutma. Ve yapabilirsen karbonatli tuzlu su hazırla burnunu boğazını onunla temizle çok çabuk gecer
Zuzum gelmiis..ne yaptin bitanem?dustu mu degerin?Kizlarrrr merhaba, umarim herkes bayrami guzel gecirmistir :))
Canim deniz olur, havuz yasak dedi. Ama benim gaza gelip 1 km yuzecegimi tahmin edemedi o da herhaldeDr bana denize gir havuza girme dedi. Size yasak koymadı mı. Ben cesaret edemiyom
Sagol canim, oyle yaptim bugun, sabahtan beri yatiyorum yarin da ise gitmeyip dinlenecegim yine..1 saat yuzunce pembe akintim oldu yine, prolutona devam. Sen ne alemdesin canim?Mutfakta cokmu zaman geciriyorsun yemegini yapip getiren biri yokmu canim sabah kraker yemek iyi geliyor bana
Meyva ya agirlik versen canim gecmis olsun sirkeli su ile gargara yapmayi dene sen bogazdaki mikrobun uremesini engeller.Kanaman nasil oldu
Sen nasil oldun zuuzuu. Ne gibi gelismeler varOpu olan arkadaslar insallah guzel haberler verirsiniz.
Geveze icin uzuldum( arada boyle haberler de aliniyor maalesef ama olsun hayat guzellikleriyle yasanmaya devan edecek nasilsa