2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ayy inşallah canım ağzından bal damliyor. .beslenmeme dikkat ediyorum buyur inşallah meleğim
MasaAllah ilk uc ayin bitmis darisi bizlere kanamalarin nasildi adet kani gbmi ne gb onlem alindi bende yasadim ayni sorunu korkulu ruyam oldu.Dusuk tehlikesi atlatilmis oldu dedi mi dr un 12 hafta sonrasi Benim dr Aret Kamar canim senin dr un kim

Teşkkürler canım. Ben tahmin yapamıorum pek. Ana 7. Haftamda acaip sivilcelenmiştim kız gibi geçmişti içimden. Eşimde kız istio hayırlısı bakalım heycanla bekliorum.
Hadi hayırlısı. Evet bende merak ediyorum 12 hafta bitnce artık tehlike bitiyo dedi mi doktorun. Gerçi ben ikiz bekliyorum ikizler riskli gebelik olarak geçiyomuş ama yine de psikolojik olarak 12 haftayı atlatınca sanki rahatlıycam gibi geliyo

Canim transfer yapilmadan sıkıstigin icin transferden sonra tuvalete de gitsem tam anlamiyla rahatalayamkyorsun kokulacak birsey yoktur bence buarada arkadaslar transfer yapildiktan sonra tuvalete hemen mi kalktiniz beklediniz mi ben 1 2 dakika sonra ayaga kalktim wc ye gittim acaba ondan mi tutmadi..

Canim bende yarım saat kadar tuttum zoraki ama opudan dolayi kasiklarda fena ağrı vardı. .2 saat hiç kalkmadim sürgü verdiler. .bunu sanada soylemeleri lazimdi

Ben ne kadar yattım hatırlamıyorum ama sanırım 1 saat kadar yattım hiç kalkmadım ve ben transfere girdiğimde yeterince sıkışık değilsin diye sondayla mesaneye su verdiler patlamak üzereydim. Transfer biter bitmez yatakta altıma bişey verdiler seni rahatlatıcak kadar buna yapabilirsin dediler. Çok az yaptım ama ona bile 10dk fln sabretmeye çalıştım. Sonrada hastaneden çıkmadan wc gidip bütün tuvaletimi yaptım

Transfer yapildiktan sonra ayaga kalkmadan sedyeden sedyeye aldilar beni sonra yatakda yarim saat dinlendim canim ilk uc denememde de boyle yapmislardi ama tutmamisti seninde insaAllah tedavisiz bebegin seninle olur canim

1_2 dk erken olmuş ama yatağa alındıktan sonra mı 1_2 dk
Ben öyle çok yatmadim canım aşırı sıkışıktim
Doktorumda embriyolar çok ayrı bir yerdeler bişey olmaz dedi
Öyle çok da yatmadim opu dan sonra taşımayla beraber yarım saat yoktur
Üzme kendini hiç herseyin bir vakti zamanı var insalalh en hayırlı zamanda Çifter Çifter gelsinler inşallah canım

Sagol canim, oyle yaptim bugun, sabahtan beri yatiyorum yarin da ise gitmeyip dinlenecegim yine..1 saat yuzunce pembe akintim oldu yine, prolutona devam. Sen ne alemdesin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…