2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim deniz olur, havuz yasak dedi. Ama benim gaza gelip 1 km yuzecegimi tahmin edemedi o da herhalde

evet bana da deniz serbest dedi ben de senin gibi abartırım diye korkuyorum. kolay kolay çıkmam sudan. bi de biz eşimle dalıyoruz kaptırırız kendimizi.

Yok canim bana wc ye gidebilirsin dediler 1 2 dk icinde kalktimmgiyindjm wc ye gittim sonra da eve sanirim ondan olmadi benim cunku herkes en az yarim saat yatmis...

benim de ilk denememde 2-3 dk sonra tuvalete gidebilirsin çıkınca da yatağına yatabilirsin dedi. gittim tuvaletimi yapıp yattım ama olmadı maalesef kimyasal oldu

Gunaydin arkadaslar az once kan verdim lutfen dua edin cok heyecanliyim

Allah güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin canım

Allah razi olsun canim insallah

Okuldayizzz bugun. Bas agrisindan bayilmak uzereyim suan. Ogle yemeklerinide ayarlayamadik. Sefer tasi tasimaya baslayacam duzen oturtamazsak moralim bozuluyor durduk yere.hastaneye gidip bebislerimin iyi oldugunu ogrenmek istiyorum

Okuldayizzz bugun. Bas agrisindan bayilmak uzereyim suan. Ogle yemeklerinide ayarlayamadik. Sefer tasi tasimaya baslayacam duzen oturtamazsak moralim bozuluyor durduk yere.hastaneye gidip bebislerimin iyi oldugunu ogrenmek istiyorum
İyilerdir cnm içini ferah tut böyle çalışırken zaman daha çabuk geçicek senin için bi de iyi yönünü düşün ben tümüyle home office döndüm işyerimiz ve evimizin arası uzak olduğu için gidemiyorum. Bide arada köprü var köprü trafiği, dengesiz şöförler vs derken kendimi riske atmak istemedim.

Ins.canim .yarin 3te gitcem allahib izniyle.
Sende iyi yaparsin canim valla sabah oyle bir trafik vardiki zaten korkuyor insan. Kolay gekmedik bugunlere oyuzden cok dikkat etmemiz gerek herseye.
calisirken cabuk geciyor da ama ben yinede bu dinemin bir an ince bitmesini ve bebislerime kavusmayi istiyorum kiiii

Yok canim bana wc ye gidebilirsin dediler 1 2 dk icinde kalktimmgiyindjm wc ye gittim sonra da eve sanirim ondan olmadi benim cunku herkes en az yarim saat yatmis...

Allah Allah transferden sonra operasyon odasında az evvel idrar sıkışıklığından idrar torbam şişmişti transfer bitti diyorum o kadar idrar nereye gitti hemşire bana kendini
Kasma idrar torbanı boşaltıyorum dedi bi aletle idrar torbamı boşalttı hastanede özel odada 4 saat dinlendim kahvaltı ettim doktorum odama gelip embriyo resmimi getirdi çıkabilirsiniz dedi ilaçlar hakkında liste verdi hemşirem eve geldim her hastane farklı çalışıyor

Uykusuz her gece eeeeeeeee ben olayı çözdüm benim bıdık doğunca beni uykusuz bırakacak ama yerim onu bennnnn
Bende oyleyim canim. Hatta dunden itibaren iki kucuk yastik ekledim yataga. Biri belime biri ayak arama boyle giderse doguma yakin yastiktan ben bile gorunmeyecem yatakta

Canım sana özel olmuş bence bu. ben de maslak acıbademde yaptırdım ama doldururken sondayla bi güzel doldurdular ama boşaltma fln yapmadılar:) 4 saat fln da baya iyi normalde yarım saat yatırdılar beni ama ben biraz daha kalsam daha iyi hissedicem diye 1 saate yakın kaldım.

Allah Allah halbuki bende Acıbadem Adana Prof.Dr.Volkan Noyan da tedavi oldum opu da 2.5 saat hastanede kaldım hatta hemşirem kendini iyi hissedene kadar burada yatağında yatacaksın dedi ama transferim olduğu gün 4 saat yattım hatta idrar torbamı boşalttıktan sonra benim odamda dinlenirken aniden tuvaletim geldi hemşirem mümkün değil biraz daha tut dedi yatım saat sonra wc ye girdim hemşirenin ve annemin yardımıyla baş dönmesi olmasın diye Allah razı olsun hepsinden çok özel davrandılar özel hissettirdiler beni. Hastaneden çıksrken bütün hemşireler arkamdan el salladılar gelde o hastane de doğum yapma ...ben İstanbul da yaşasaydım kesinlikle Doğduğum hastane Amerikan Hastanesinde doğum yapmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…