2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende çok çekmekteyim canım bulantidan allah kolaylik versin
Patataes haşlaması, kraker ve daha kuru seyler daha iyi geliyor
Yeşil fasulye ve kabak tan bulandim uzun süre görmek istemiyorum
Bulandığın anlarda zorlama kendini sonra o yiyeceği yemek çok zor canım

Ayy ne mümkün onlarla sakinlik bakalım deniycez :)
O kadar da dikkat ediyorum ufacik bir yorgunluk hemen tepki veriyor Bebisler
Sen nasıl oldun Canim kontrolün ne zaman

yatmaya devam canim ara ara az da olsa kanama oluyor agri oluyor. bayram oncesi carsamba gitmistim kontrolo. birde bu hafta cagirdi cumaya. bakalim nasil bir sürec bekliyor beni.bes günde bir yarim depot yaptiricam benimbdurum böyle canim

yatmaya devam canim ara ara az da olsa kanama oluyor agri oluyor. bayram oncesi carsamba gitmistim kontrolo. birde bu hafta cagirdi cumaya. bakalim nasil bir sürec bekliyor beni.bes günde bir yarim depot yaptiricam benimbdurum böyle canim
Cokmu ayakta kaliyorsun cnim benimde gecen hafta cok olmustuya yine geziniyorum aslinda oturuyorumda niye tam vermedi acaba depotu progestan da vurdurmuyorsun aslinda.

Kızlar selam ben mide bulantisiyla ugrasiyorum gun boyu bulantı sabah bulantiyla uyaniyorum.kurban bayrami ama ağzıma bir parca et koyamadım etten fena halde tiksinmis durumdayim onun disinda sıkıntım yok ama zaten bu mide bana yeter :KK43:((
Mutfakta cokmu zaman geciriyorsun yemegini yapip getiren biri yokmu canim sabah kraker yemek iyi geliyor bana

Kizlar gunaydiiiin:KK19:ben nezle oldum ya, bogazim da feci, tatil iyi gelmedi bana:KK17::cry:
Meyva ya agirlik versen canim gecmis olsun sirkeli su ile gargara yapmayi dene sen bogazdaki mikrobun uremesini engeller.Kanaman nasil oldu

Mevlanur nevin hanimin numarasi yok zaten bende kendide izinli.pazartesiye randevum vardi telf etcem.durumu soluc

post: 42767676, member: 699928"]Mevlanur nevin hanimin numarasi yok zaten bende kendide izinli.pazartesiye randevum vardi telf etcem.durumu solucem zaten kayitlara gecirdi buyuk ihtimal doktor bos gebelik diye.ne diycek hic bilmiyorum canim.ara ara
Mevlanur nevin hanimin numarasi yok zaten bende kendide izinli.pazartesiye randevum vardi telf etcem.durumu solucem zaten kayitlara gecirdi buyuk ihtimal doktor bos gebelik diye.ne diycek hic bilmiyorum canim.ara ara bakarim canim sizede insallah seninki guzel sonuclar guzel haberler verirsin insallahh.kahve lekenmem basladi insallah kendiliginden duser.kurtaj olmak istemiyorum :KK43:
Canım Nevin hanım gelince sen yine arayip sorarsin sebebini tabi bu durum da ne kadar ilgilenir bilemiyorum malesef acıyı yanlız yaşıyoruz onlar için meslek olmuş durumda olumlu yada olumsuz sonuç alayım ilk isim Dr degistirmek olacak..

Kızlar merhaba,uzun zamandır topiğe uğramıyodum. Maşallah bisürü hamile haberi var. Hepinizin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 13. Haftadayım. Zorlanıdım bayağı kanamalar ilaçlar derken 13. Haftaya geldik çok şükür. Yarın ikili twst yapıcax belki cinsiyetini bile öğrenebiliriz. Ama hala bulantı var bende ne yesem çıkarıyorum. Sizler nasıl geciriısynuz, dr unuz kim memnunmusunuz?

Cokmu ayakta kaliyorsun cnim benimde gecen hafta cok olmustuya yine geziniyorum aslinda oturuyorumda niye tam vermedi acaba depotu progestan da vurdurmuyorsun aslinda.

hic bir is yapmiyorum canim sadece ihtiyac, yemek icin kalkiyorum. bazen mutfaga yemek icin gidince ufak tefek seyler icin duriyorum. bende bilmiyorum neden yarim verdigini ilkbyaptirinca tam yaptirmistim ama bilemiyorum iste

Kızlar merhaba,uzun zamandır topiğe uğramıyodum. Maşallah bisürü hamile haberi var. Hepinizin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 13. Haftadayım. Zorlanıdım bayağı kanamalar ilaçlar derken 13. Haftaya geldik çok şükür. Yarın ikili twst yapıcax belki cinsiyetini bile öğrenebiliriz. Ama hala bulantı var bende ne yesem çıkarıyorum. Sizler nasıl geciriısynuz, dr unuz kim memnunmusunuz?
Oh ilk trimester bitmiş cnm hayırlı olsun darısı başımıza:) ben tüp bebek doktorumda devam ediyorum prof bülent tıraş çok memnunum şimdilik. Mide bulantısı 2 gündür beni mahvediyo. Hiç çıkarmadım ama içim dalga dalga sürekli sanki her an çıkarmaya hazır gibiyim. Hadi bakalım yrn belki ilk cinsiyet haberini senden alarak başlarız devamı da gelir. Ama önce bi tahmin alalım sence kız mı erkek mi ne hissediyosun:)

Oh ilk trimester bitmiş cnm hayırlı olsun darısı başımıza:) ben tüp bebek doktorumda devam ediyorum prof bülent tıraş çok memnunum şimdilik. Mide bulantısı 2 gündür beni mahvediyo. Hiç çıkarmadım ama içim dalga dalga sürekli sanki her an çıkarmaya hazır gibiyim. Hadi bakalım yrn belki ilk cinsiyet haberini senden alarak başlarız devamı da gelir. Ama önce bi tahmin alalım sence kız mı erkek mi ne hissediyosun:)

Teşkkürler canım. Ben tahmin yapamıorum pek. Ana 7. Haftamda acaip sivilcelenmiştim kız gibi geçmişti içimden. Eşimde kız istio hayırlısı bakalım heycanla bekliorum.

Mutfakta cokmu zaman geciriyorsun yemegini yapip getiren biri yokmu canim sabah kraker yemek iyi geliyor bana

Meyva ya agirlik versen canim gecmis olsun sirkeli su ile gargara yapmayi dene sen bogazdaki mikrobun uremesini engeller.Kanaman nasil oldu
Canim nerdeyse bütün yemekleri esim yapiyor beni koku rahatsiz etmiyor sadece kendinden olusan bulantim var surekli:KK43:

@geveze2 canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun lütfen bırakma kendini.

Selam kızlar yazlığa gittik 1 günlüğüne sadece havuza battım çıktım yuzmedim bile 2 gündür başım ağrıyor:KK43:

Canim ben de havaya girip acildikca acildim, tam 1 saat yuzunce cikinca pembelerle karsilastim, korkumu tahmin edersin, sonraki gunlerde 5 dk bile durmadim. Gunes ve 15 dkdan fazla deniz cok tavsiye edilmiyomus zaten gebeligin bu asamalarinda

Dr bana denize gir havuza girme dedi. Size yasak koymadı mı. Ben cesaret edemiyom :KK17:

Rabbim.yardimcin olsunncnm.insallah hayirli haberlerini duyucaz burdan hangi hastane ve hangi doktor yazar misin cnm
Amin cnm cok saol insallah hepimizin dualari kabul olsun ank memorial hastanesinde tedavi oluyorum, aygul demirol cok sukur cok pozitif bir ekip ve kendilerine de guvenleri tam takdir ilahi tabi ama icim rahat bi sekilde gidip geldim hep umarim sonucunda da insallah guzel haberleri aliriz Allah hepimizin yardimcisi olsun :)

Amin cnm cok saol insallah hepimizin dualari kabul olsun ank memorial hastanesinde tedavi oluyorum, aygul demirol cok sukur cok pozitif bir ekip ve kendilerine de guvenleri tam takdir ilahi tabi ama icim rahat bi sekilde gidip geldim hep umarim sonucunda da insallah guzel haberleri aliriz Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
Hayırlı olsun kaç embriyo transfer edildi

Hayırlı olsun kaç embriyo transfer edildi
Bir tane cnm ilk denemem bu benim kalanlari da dondurduk yalniz sizlere birsey soracagim transferden biraz once geldim fakat idarara cok cikmaya basladim bir de inanilmaz baski yapar gbi oluyor tuavletim gelir gelmez sanki saatlerce tutuyormusum gibi bir his sizlerde de boyle oldu mu bu normal mi ?????? Bir de hemsire kesik kesik yap bir anda birakma idrari demisti ama ne mumkun cok zorlaniyorum kotu birsey yoktur dimi bu kadar sık idrar ve sıkıstirmasinda ????

Bir tane cnm ilk denemem bu benim kalanlari da dondurduk yalniz sizlere birsey soracagim transferden biraz once geldim fakat idarara cok cikmaya basladim bir de inanilmaz baski yapar gbi oluyor tuavletim gelir gelmez sanki saatlerce tutuyormusum gibi bir his sizlerde de boyle oldu mu bu normal mi ?????? Bir de hemsire kesik kesik yap bir anda birakma idrari demisti ama ne mumkun cok zorlaniyorum kotu birsey yoktur dimi bu kadar sık idrar ve sıkıstirmasinda ????
Fazla ayağa kalkmamaya çalış cnm çok su ictigindendir cnm bizdede oluyordu

Fazla ayağa kalkmamaya çalış cnm çok su ictigindendir cnm bizdede oluyordu
aa anladim dogru diyosun, ayaga kalkmamaya calisyorum bi tek tuvalete giderken ayaktayim, bir de hastaneden eve donerken idrarim cok fena baski yapti yolda eve aglaya aglaya geldim ayaklarim ustune basamadim zar zorla yurudum apartmana kadar ama o ani bi daha yasatmasin Allahim felaketti cok korktum

aa anladim dogru diyosun, ayaga kalkmamaya calisyorum bi tek tuvalete giderken ayaktayim, bir de hastaneden eve donerken idrarim cok fena baski yapti yolda eve aglaya aglaya geldim ayaklarim ustune basamadim zar zorla yurudum apartmana kadar ama o ani bi daha yasatmasin Allahim felaketti cok korktum
İnşallah sevinç gözyaşlarıdà dokeceksin cnm bol bol dua et

X