2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Iyi bayramlar hepinize guzel anneler & anne adaylari & tedavi asamAsinda olup insallah cok yakinda hamis olacak kuzular

En guzel anne Z zuzu3434 naptin acaba?

G geveze2 canim emin ol Allahin senin icin cok daha hayirli ve saglikli bir bebis plani oldugu icin bunlari yasiyorsun, sabret gececek bunlar ve kavuscan bebisine

MEVANURRRR kuzucum merak etme minnosun buyuyup aradaki farki kapatacak hayirlisiyla, dualarim sizinle..

Ayy inşallah canım ağzından bal damliyor. .beslenmeme dikkat ediyorum buyur inşallah meleğim

G geveze2 canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun lütfen bırakma kendini.

Selam kızlar yazlığa gittik 1 günlüğüne sadece havuza battım çıktım yuzmedim bile 2 gündür başım ağrıyor

Canim ben de havaya girip acildikca acildim, tam 1 saat yuzunce cikinca pembelerle karsilastim, korkumu tahmin edersin, sonraki gunlerde 5 dk bile durmadim. Gunes ve 15 dkdan fazla deniz cok tavsiye edilmiyomus zaten gebeligin bu asamalarinda

Transferin ne zaman cnm A alapello
Cnm bugun olacakti aslinda dr aradi ve yarina erteledi eger opu gununu de sayarsak 6.gun embriyosu olmus oluyor yarin, benim ilk denemem kim ne derse mecburen guveniyorum peki tamam diyorum, bakalim kismetse yarin Allahin izniyle transfer olacak, dualarinizi eksik etmeyin nolur, Allahim kucaklarimizi bos birakmasin bebeklerimizle saglikla bulusmayi nasip etsin hepimize

Benim transferim de opu gununu de sayarsak 6.gun oldu. Opu gunu 0 kabul ediliyor, sana da en makbulu olan 5. Gun embriyosu konacak..bol bol dua et, ananas ye, kabiz olmamaya calis..dualarimiz seninle canim

Dualarımız seninle cnm hayırlı haberler vermeni diliyorum dua et bol bol

Selam kızlar dün bende biraz yordum kendimi aslında çok da biseyde yapmadim pembeler geldi hemen çok çok azdı ama tabi korktum
Karnım ağrıyor sizlerde karın ağrısı var mı bacağım ve belimé de vuruyor

Pazartesi okul başlıyor mini mini birlerimle olcam

bu kadarcik ayakta durmaya olan pembeler okulda nolcak hiç bilmiyorum

Yüzmek öneriliyor hamilelikte ama 3 ay zaten kritik dönem dikkat etmek lazım
Tüm hamileler mi böyle biz mi böyle nazlıyiz bebislerimizde nazlı

Kızlar selam ben mide bulantisiyla ugrasiyorum gun boyu bulantı sabah bulantiyla uyaniyorum.kurban bayrami ama ağzıma bir parca et koyamadım etten fena halde tiksinmis durumdayim onun disinda sıkıntım yok ama zaten bu mide bana yeter ((

canim dikkat et kendine dinlenmeye calis. okullara da bir gün kaldi ama insallah sıkıntı olmaz. minik birlerle sakin bir dönem gecirmeye calisacaksin artik

Bende çok çekmekteyim canım bulantidan allah kolaylik versin
Patataes haşlaması, kraker ve daha kuru seyler daha iyi geliyor
Yeşil fasulye ve kabak tan bulandim uzun süre görmek istemiyorum
Bulandığın anlarda zorlama kendini sonra o yiyeceği yemek çok zor canım
canim dikkat et kendine dinlenmeye calis. okullara da bir gün kaldi ama insallah sıkıntı olmaz. minik birlerle sakin bir dönem gecirmeye calisacaksin artik
Ayy ne mümkün onlarla sakinlik bakalım deniycez :)
O kadar da dikkat ediyorum ufacik bir yorgunluk hemen tepki veriyor Bebisler
Sen nasıl oldun Canim kontrolün ne zaman

Buarada bayramda ziyarete gelen arkadaşım derya coşkundenizin (aşk doktoru mehmet çoşkundenizin eşiymiş) ikizlerle hayat kitabını almış bana:) bak bakalım ikizlerle hayat kolaymıymış diye anlamlı anlamlı gülerek verdi. Bi çırpıda 100 sayfasını okumuşum bugün. Şuan en ilgimi çeken konu olduğu için bebek doğduktan sonrasına geldim bile sanırım bu hafta çıkıp kendime yaşanmış tecrübeleri anlatan böyle kitaplar alıcam baya hoşuma gitti. Tavsiye edebilirim

Kizlar hepinizden tek tek rabbim razi olsun bebislerinizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.okudum hepinizin benim icin yazdigi yazilari.tek tek cevap yazamiyorum kizlar kusuruma bakmayin nolur.atlatana kadar bi sure zor geccek sanirim mevanurr bi iyi kalite bi orta kalite koydular sozde bilmiyorum.deidigin gibi anlam veremiyorum.ama nasipten otesi bos.nasil bi surece giriyorum bilmiyorum.insallah kendiliginden duser kurtaja gerek kalmaz.

inşallah canım..emin ol senin için çok üzüldüm buradan uzaklaşma lütfen ben de sonumu bilmiyorum kendini toparladıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun..nevin hanımla görüştün mü sebeb ne açıklama yaptı mı?

Rabbim.yardimcin olsunncnm.insallah hayirli haberlerini duyucaz burdan hangi hastane ve hangi doktor yazar misin cnm

Mevlanur nevin hanimin numarasi yok zaten bende kendide izinli.pazartesiye randevum vardi telf etcem.durumu solucem zaten kayitlara gecirdi buyuk ihtimal doktor bos gebelik diye.ne diycek hic bilmiyorum canim.ara ara bakarim canim sizede insallah seninki guzel sonuclar guzel haberler verirsin insallahh.kahve lekenmem basladi insallah kendiliginden duser.kurtaj olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…