- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.361
Canim senin adına çok üzüldüm. .üzülme demem çok yersiz biliyorum ama sabretmekten başka yapacak birsey yokTransferin 12. Gunu aci gercek yuzume tokat gibi carpti tokat degil icimi acitan bu baska birsey cok baska birsey gene husran allahim kucaklarimjzi bos birakma.yarabbim bizlere guc ver biz sadece senden istiyoruz allahim nolur...
Canım ya çok uzaktayiz elimde kalan dozlar vardı ancak eczaciya sordum soğuk zincirle gitmesi gerektiği için bozulur iğneler dedi ben k.marasta yaşıyorum Allah kolaylık versin hepimize bende transferi bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun.Ümraniye'de oturuyorum canım.
Allahım tez zamandan vakti zamanını kılsın inşallah. testler silik çıktığı halde nasıl negatif oldu hala çözemedimTransferin 12. Gunu aci gercek yuzume tokat gibi carpti tokat degil icimi acitan bu baska birsey cok baska birsey gene husran allahim kucaklarimjzi bos birakma.yarabbim bizlere guc ver biz sadece senden istiyoruz allahim nolur...
Bekleme surecinde asla umutsuz omagin arkadaslar her zaman pozitif dusunun ben dusunemedim hissedemedim nedense suanda kan testi vermeye geldim bakalim hayirlisi olsun...Canim senin adına çok üzüldüm. .üzülme demem çok yersiz biliyorum ama sabretmekten başka yapacak birsey yokyaşananlar kolay süreç değil. .bende suan da diken ustundeyim bebeğim nasıl sonuç ne olacak ne yapmam lazım bilemiyorum. .o yüzden nasıl ruh halinde olduğunu az çoktan edebiliyorum ama lütfen ümidini kaybetme. .o bebekler bizim kucagimiza gelecek insallah
Transferin 12. Gunu aci gercek yuzume tokat gibi carpti tokat degil icimi acitan bu baska birsey cok baska birsey gene husran allahim kucaklarimjzi bos birakma.yarabbim bizlere guc ver biz sadece senden istiyoruz allahim nolur...
Benimde ilk denemem negatifti o üzüntüyü yaşayan bilir ancak üzüntünü yaşa ama diğer tedavinde umutlu ve pozitif ol canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeBekleme surecinde asla umutsuz omagin arkadaslar her zaman pozitif dusunun ben dusunemedim hissedemedim nedense suanda kan testi vermeye geldim bakalim hayirlisi olsun...
İnşallah bi dahaki denemende yüzün güler..Bekleme surecinde asla umutsuz omagin arkadaslar her zaman pozitif dusunun ben dusunemedim hissedemedim nedense suanda kan testi vermeye geldim bakalim hayirlisi olsun...
İnşallah bir dahakine yüzün güler canım hatta süpriz bir şekilde gelir bebis sana inşallahBekleme surecinde asla umutsuz omagin arkadaslar her zaman pozitif dusunun ben dusunemedim hissedemedim nedense suanda kan testi vermeye geldim bakalim hayirlisi olsun...
Yok bugun yaptirdim.sonucu bekliyorum canim insallah toparlanir ve dediklerini uygularjmİnşallah bir dahakine yüzün güler canım hatta süpriz bir şekilde gelir bebis sana inşallah
Sen dün kan testi yaptırdin mi bu arada
Tedavide pozitif düşünce kesinlikle çok önemli ingilizler tup bebk sürecinde hayalini kuran pozitif düşünenlerin pozitif sonuç alma oranının daha yüksek olduğunu kanitlamislar
kan testi sonucun çıktı mı? Hayırlısı ile gelecek bebis eninde sonunda insallah.Cok tesekkurler arkadaslar allah sizlerjn benislerini saglikla kucaginjza almanizi nasip etsin .. hayirlisi allahtan yapacak birsey yok ...
Arkadaşlar merhaba, bende çok şükür pozitif sonuç aldım 10. Gün 151. 11.gün 204 ve 12. Gün 345 çıktı sonuçlarım iki tane transfer edilmişti.. Değerlere göre sizce ikiz olabilir mi ? Bir de siz folik asit kullanmaya başladınız mı ? Doktoruma sormadan başlasam ne olurki , sizler nasıl yaptınız .. Tabi bu arada Dr Um vitamin kullanmamı istemişti ona da devam ediyorum..yardımcı olursanız memnun olurum.. Ayrıcaa herkesin Bayramı'nı kutlarım bu mübarek günlerde Rabbim sağlıklı sıhhatli muradımıza erdirsin..
Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhaba, bende çok şükür pozitif sonuç aldım 10. Gün 151. 11.gün 204 ve 12. Gün 345 çıktı sonuçlarım iki tane transfer edilmişti.. Değerlere göre sizce ikiz olabilir mi ? Bir de siz folik asit kullanmaya başladınız mı ? Doktoruma sormadan başlasam ne olurki , sizler nasıl yaptınız .. Tabi bu arada Dr Um vitamin kullanmamı istemişti ona da devam ediyorum..yardımcı olursanız memnun olurum.. Ayrıcaa herkesin Bayramı'nı kutlarım bu mübarek günlerde Rabbim sağlıklı sıhhatli muradımıza erdirsin..
Nerden bu fikre kapıldın peki adet kanaması geçirip hamile olanlar varYok bugun yaptirdim.sonucu bekliyorum canim insallah toparlanir ve dediklerini uygularjm
Kan sonucu da geldi simdi cnm malesef negatif hayırlısı olsun rabbim en iyisini bilir ona biraktim ben insallah bizlerin de kucagini birakmaz bos sagolun destegjniz icin hapiniz hakkinizi helal edin belli.sure girmiycem kendimi toparlamam lazimNerden bu fikre kapıldın peki adet kanaması geçirip hamile olanlar var
İdrarda ki negatif zaten hiç önemli değil
Bakalim test ne çıkacak önce
Negatif de olsa hiç umudunu kesme insallah olacak çok yakın zamanda
Nasil yaniBenim icin soylencek sozler bitti.tek bi isim konuldu bos gebelik halbuki ne kadarda dolu doluydu bize hissettirip yasattiklari....