- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.381
Kese buyumemis bebek olusmamis dusuk yapmasaam kurtajla alcaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm ne denir ki bilemiyorum... biliyorsun benimde boş gebelik olma ihtimali var bende pazartesi gidecem hakkımız da hayirlisiBenim icin soylencek sozler bitti.tek bi isim konuldu bos gebelik halbuki ne kadarda dolu doluydu bize hissettirip yasattiklari....
Üzüldüm canım hep hayırlısı diye dua ediyoruz elbet bundada bir hayır vardır inşallah tez vakitte sende sağlıklıca kavuşursun bebeğine hiçbir teselli yaşadığını hafifletmeyecek ama biz yanındayız bunu bilBenim icin soylencek sozler bitti.tek bi isim konuldu bos gebelik halbuki ne kadarda dolu doluydu bize hissettirip yasattiklari....
Nasıl oluyor böyle yaa..gerçekten önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı gebelikmis. .çok üzüldüm canım bakalım benim akibetim be olacak. Bence başka doktora da görünKese buyumemis bebek olusmamis dusuk yapmasaam kurtajla alcaklar
Olmadi cnm hamile degilim malesefkan testi sonucun çıktı mı? Hayırlısı ile gelecek bebis eninde sonunda insallah.
O nasil oluyor cnm neler yapiliyor sanirim tekrarlayan tup bebek basarisizliklarinda daha cok uygulaniyor benim ilk denemem tutmayinca (bugun ogrendim) arastirdim biraz nedenlerini ama pek birsey anlamadim senin bunkonuda bilgin var miSiz akupunktur tedavisi aldınız mı transfer gününde doktor şansı daha artırıyor dedi ben aldim akupunktur
Oyle mi insallah canim insallah agzindan bal damliyor :)bugun boyle depresiftim ama simdi cok daha iyiyim gecicek gecmek zorunda hayat devam ediyor yarin yeni bir gun gunes dogacak ki benisime kavusmak icin bir gun daha gececek insallah desteginize coook tesekkur ederim iyiki varsiniz kizlar...minik_eller çok üzüldüm cnm hep hayırlısı için dua ediyoruz en kısa zamanda Allah hakkında hayırlısını versin. Yanlış bilmiyosam dondurulmuşların şansı daha yüksek oluyomuş. İnşallah bu kez olur
Şansı % 10 daha artırıyor muş cnm tup bebek tedavisinde ben önce almak istemedim ama esim doktora söylemişti yapın diyeO nasil oluyor cnm neler yapiliyor sanirim tekrarlayan tup bebek basarisizliklarinda daha cok uygulaniyor benim ilk denemem tutmayinca (bugun ogrendim) arastirdim biraz nedenlerini ama pek birsey anlamadim senin bunkonuda bilgin var mi
Ben fitil kullanıyordum aradıklarında ilaçlarının hepsini kullan fitil hariç dedi kullanmadan gel dediKizlar birsey soracaktim transfer oldugu gun transfere gtmeden once crinone jel surecek miyim ? Yoksa surmeden mi gidecegim transfere ? su an kimseye ulasamadigim icin buradan bilgi almak istedim sizden yardim lutfen
Cok saol cnm demekki ben de jeli surmeden gidicem ariyorum ulasamiyorum Allah razi olsun cok saolBen fitil kullanıyordum aradıklarında ilaçlarının hepsini kullan fitil hariç dedi kullanmadan gel dedi
Galiba öyle olması gerekiyor eve gittiğinde kullana bilirsin demislerdi fitiliCok saol cnm demekki ben de jeli surmeden gidicem ariyorum ulasamiyorum Allah razi olsun cok saol
Çok teşekkür ederim cnm. Düşünmen yeterliCanım ya çok uzaktayiz elimde kalan dozlar vardı ancak eczaciya sordum soğuk zincirle gitmesi gerektiği için bozulur iğneler dedi ben k.marasta yaşıyorum Allah kolaylık versin hepimize bende transferi bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Sürme cnm. Ben de bilemediğim için sürmemiştim yanıma almıştım giderken nolur nolmaz diye. Transfer günü sabah sürmüyceksin dediler akşama sürersin dedilerKizlar birsey soracaktim transfer oldugu gun transfere gtmeden once crinone jel surecek miyim ? Yoksa surmeden mi gidecegim transfere ? su an kimseye ulasamadigim icin buradan bilgi almak istedim sizden yardim lutfen
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Bu arada dün evdeki folik asitten içtim tarihine sonradan baktımki 1 ay geçmiş tarihi bişey olur mu sizce sadece bi tane içtimHayırlı olsun canım
Olma ihtimali var bu deger artışı ile
değerle de belli olmuyor her zaman canım
benim öyle aşırı değildi ikizmis başka arkadaşlarında çok yuksekti ikiz değilmiş
bir fikir veriyor ama en iyısi kesede görmek keseler de de biri daha sonra görünebilir çünki bir kese diğerinden geride geliyor ikizlerde
Allah gönlüne göre versin canim